bugün

az maaş alanın evladı altı üstü vatanını savunurken şehit olmuş çok maaş alanın evladı ensesi kalın kalantörlerin tahtını korurken şehit olmuştur. farkı fiyatı derler ya ikincisi daha değerli bir şey yapmışsa demek..
Biri ülkeyi savunmak için şehit oldu diğeri siyaset uğruna. Ülkem için şehit olanın hakkı hiçbir zaman odenmez.
çünkü birisi asker, silah altında yani. asker zaten ülkesini korumakla yükümlü ve zamanında belirlenmiş şehit düştüğünde ailesine yapılacak yardımlar. diğeri sıradan vatandaş sizin gibi laleler burada cıvık cıvık konuşabilsin diye yatağından kalkıp elinde taş bile olmadığı halde tankın altına yattılar. ha fikri olarak değerlendirme yapacaksak ne ona 3000 hak ne de diğerine 1000 hak onların fedakarlıklarını hiçbir maddi unsur karşılamaz.
yine saçma ve anlamsız verilen kararlardan herhangi biri.
bu durumu destekleyip hala mantık çerçevesine oturtmaya çalışanların 3000 tl üzerine birer kerede vermelerinin gerektiğini gösteren bazı yorumlara sahip doğa olayıdır. ne güzel lan bir tanesi askermiş ölmesi sıkıntı değil diğeri sıradan vatandaşmış ölemezmiş.

aklımdan geçenleri yazsam şuraya sözlükte kara delik oluşur o yüzden bu kadarcıkla kalsın şimdilik entiri..
Maaşa niye bu kadar takildiniz ki?
Şehitlikle maaş ne alaka oluyo?
olayın hala daha vatan milletle alakalı olduğunu düşünenleriniz varsa, çooook yanlış gelmişsiniz:D
insanları öldüren guruplarla aynı masaya oturmayı örf adet edinmiş ampül partisi iktidarı ve başındaki deccal kılıklı insan zaten ne şehit nede başka bişeyi önemsiyor. onlar için türkiyedeki her birey bir $ simgesi. bunu adamın gözlerinden görebiliyrorsunuz:D türkiye onlar için altın yumurtlayan ördek. yani kimseyi s*kledileri yok aslında ama hala daha toplumun ciddi bir kesimi önemsendiklerini düşünüyorlar(yol yapıo qamqi daha naapsın hizmet bak).
abi sakın yanlış anlamayın da bunca yıldır bu ülkede şehit ailelerine yapılmayan kalmadı buna mı takıldınız allah aşkına?
bir şehit anasını ve bir şehit babasını eşini yakınını en çok üzen şey onu şehit edenlerle barış yapılmaya çalışılmasıdır bunu böyle bilin. geçin parayı bilmem neyi.
biri akepenin çıkarlarını koruduğu için 3000 bin tl alıyor diğeri vekillerin oğulları gemiciklerine gemicik katsın çürük alsın askere gitmesin diye şehit oluyor da ondan..