bugün

bir arsenal taraftarı cüneyt'e çok güzel ve içten sövüyor.
anlaşılan tribun mikrofonunu arsenal taraftari emekli bir amcanın yakasına takmislar.
Spiker ve yorumcusu sebebi ile dunya kupasi tribine girdiğim maç.
Trt spikerinin Arsenal taraftarinin kucağından anlattığı maç. Adam fucking Turkish falan diyor Cüneyt Çakıra şuan.
şu ana kadar eğlenceli maç. mikrofonun önündeki yavşak kim acaba. küfür edip duruyo şerefsiz. Her kararı da doğru Cüneyt in.
en popüler ingiliz küfür olan cheeky bastard'ı duyduğumuz maç.
malin biri trt spikerinin orada oldugunu anlamis olacakki israrla kufurler saydiriyor girtlagi patladi adamin.
Ömer üründülün 31 yaşındaki mascheranoyu ilk defa görmüş ve izliyormuş gibi yorumlaması. Adam 31 yaşında lan tecrübe akıyor zaten.
TRT nin anlatım yeri için eleştiri yaptığı ve haklı olduğu maçtır. Taraftara 1 metre uzaklıkta maç anlatımı yapıyorlar küfür mü dersin, bağırma, çağırma ne ararsan var.
arsenal tribününden özellikle de bir dayıdan cüneyt çakırın yedi ceddine selam çaktığı maç. ingilizcede ne kadar argo ve küfür varsa hepsini öğrenebilirsiniz.

adam nerede olursa olsun taraftardan küfür yemeyi başarıyor. maçı da kötü yönetmiyor ama hareketlerine kıl kapılmış olabilir.

maça gelirsek arsenal iyi oynuyor. yenebiliriz barcelonayı.
cuneyt cakir' in barcelona lehine caldigi her faulde, arsenal taraftari olan bir dayinin " fuck off " nidalarini duymaktan yoruldugum mac.
Bi bitmediniz hiammina...
Edit: imla
cüneyt hocaya giydirilen mücadele. "fucking turkish cunt!"
Arsenal futbolcuları barça orta sahasını su gibi geçiyor.

Rakitic dökülüyor bu adam barça oyuncusu olduysa ben evrene gelmemiş en iyi futbolcuyum.
fuckin bitch!
Messinin çok rahat takabileceği bir noktadan faul kazandığı maç.

Barajın altından göndermeye çalıştı. Sen ronaldo musun.
heyecanla izliyorum.
Dayı cüneyte habire giydiriyor. Arada genellemede yapmıyor degil.
1- neymar insan değil

2- arsenal güzel takım oyunu oynuyor

Dakika 42. 0-0 devam eden maç.
küfürbaz dayının damga vurduğu maç. dayının küfürleri o kadar net duyuluyor ki sanki bana sövüyor.
ota boka auvv çeken ingiliz piclerinin stadı doldurduğu karşılaşma.

auuvv ouuv ne var ne amina kodumun çocukları.
http://alkislarlayasiyoru...ufur-eden-esrarengiz-adam

mondragona küfür eden adamın ingiliz versiyonu duyulan maç.
milliyetçi duyguları bir kenara bırakalım cüneyt çakır'ın ilk yarı itibariyle çok kötü yönettiği maç. edit: ama o küfür eden ingiliz'e de yedirtmeyiz cüneyt çakırı.
Inesta'nın saçlarını mı diyeyim kızıl sakallı, şişman, kıvırcık saçlı kankimizin küfürlelerini mi bıraktım maçı sadece onlara odaklı bir 45 dakka, keyifliydi.
45. dk sında futbol izlediğimiz maçtır.

türk liginden sonra ilaç gibi gelmiştir.
cüneyt Çakır'ın iyi yönettiği maç. emin olun seyircinin coştuğu o pozisyonlarda cücü yanlış kararlar vermiş olsaydı ingiliz reji o pozisyonları gözümüze sokardı.