bugün

Seyrettiğim en iyi kaleci Volkan diyor bir çocuk yaş 21 Volkan 100 yıldır kalede amına koyayım.Başka seyretmemiş. En iyi Başkan Aziz Başkan diyor, Başka başkan gördün mü? Hayır yaşım 28 Başka başkan hatırlamıyorum. Yeter da, yeter aq.
Maalesef fenerbahçe'nin elenmesi ile son bulmuştur.
bu amına kodumun maçlarını maç başına 1 ₺ yapsalar hem herkes hd maç keyfini yaşar hem onlar da kazanır. zaten çoğunluk korsan izliyor. benim taktiğimle daha fazla bile kazanabilirler.

bi uygulama yapıcaklar (veya başka bir şey bilemiyorum) isteyen tv den isteyen web den izleyecek.
beter ol f*nerbahahahahahçe.

krasnodar'ın boruyu döşediği maçtır.
Berbat bir futbol ile yenilip elendiğimiz maçtır.
iyi De oldu. Bu takıma lider lazım adam gibi bir hoca lazım. Lider özelliği olan futbolcu yanında birkaç transfer daha gerek. Hakkımız buydu, elendik sağlık olsun ama nereye kadar gidecek böyle?
fenerbahçe 99-2000 sezonunda bile bu kadar kötü oynamıyordu amk.
sulukast'ın üçlüğü ve durum 4-1 oluyor goooooooooooooo.en büyük alex!
Ulan gülmiyim gülmiyim diyorum ama elimde değil. Gerçi zamanında trömso, valerenga faciaları da yaşanmıştı bu ülkede. Gerçi o takımlar avrupa kupalarında devinimi olan kulüplerdi. Gerçi fenerbahçenin mevcut durumuna bakkndjsksndmssndnmdl aq krasnodar nedir ya hahahahahaahahah. Bide bunlar yola "hedefimiz final" diye çıkmışlardı. Tabi önce rusya nın mahalle takımını yenebilmek lazım final oynamak için.
Fenerin götünde kestane pişirilen maç olmuştur.
Düşün maçtan sonra smolov gibi halı saha oyuncusu hedefim premier lig dedi. Adamlara fener takım değil demek için yeterli rusçam yok. Hani boşa götü kaldırmasınlar.