bugün

mal galiba. evet.
hasta insandır. olum rahatsız mısınız? evet.
2013 yılında hala arka sokaklar izleyen insanla hemen hemen eşittir gözümde.
toplumun onu hiç değiştirmediği kendi kafasında cool insandır.
saf insandır, belkide mal insandır. hayır hayır, bu baya baya mal insandır. kardeşim artık kabul edelim, 10 sene olmuş adamların senaryo mantığı değişmedi gene aynı. bir bakıyorsun bu hafta yayınlanacak olan bölümün fragmanına ne gördün? işte fragmanda ne gördüysen olaylar o bölümde tam tersi şekilde sonuçlanıyor. evet, öyle oluyor ve maalesef on seneden beri bu keklenme metodu işe yarıyor, insanımız yutuyor bu numarayı. sanki çok heyecanlıymış gibi gene izlemeye takip etmeye devam ediyor. bu akşam gelemem vadi var diyerek özel zaman dilimleri ayırıyor bu zottirik dizi için.

türkiye'nin gerçekleri diye başladı bu dizi önemli bişi sandı millet... ölen figüranlar on saniye içinde cesetleriyle buharlaşıp yok oluyor, kurşuna dizilen başroller teneşirde sapasağlam yıkanıyor. polat bi maske takmış zoro gibi ortada dolanıyor ve biz hala bu mantık dışı diziye vadi var vadi bu akşam diyerek koşuyoruz... emin olun şu dizi ortadan kalksın sadistçe bir fantezim var bir yerlerime kına yakabilirim...

zap yaparken, fragmanını görmeye bile tahammülüm yok artık o kadar yani.
inanılır gibi değil ama hala varolan insandır. senelerrrdir onu izler, onun gibi konuşur,
hatta tek izlediği dizi budur! o derece. ** * *
iskender büyük öldüğünden beri izlemedim kurtlar vadisini. arada tnt deki yayınlarına denk geliyordum ve çekim kalitesi çok düşmesine rağmen hala izleniyordu. kurtlar vadisi artık kült olmuştur. kemik bir hayran kitlesi vardır. isterse 10 sezon daha devam etsin izlenir.
türkiyenin gerizekalı insanıdır.
delikanlılığı kurtlar vadisi izleyerek öğrendiklerini sanan taklitçilerin yaptığı devamlılıktır. dizi sonunda herkes omzuna ceket atılmış kızlara sataşılmaktadır.
saçma sapan insandır dizinin eski tadı kalmamıştır tamamen para kazanmak amacıyla çekilmektedir.
Gündemi gerçek dünyadan değil de dizilerden takip eden akıl yoksunu insanları ortaya çıkaran konu.

Gerçekleri dizilerde arıyorsanız sizin bütün gerçeklerinizi medya patronları belirliyor demektir. Sonra ver elini paranoya!!
güncel konular üzerinden hareket eden tek dizi olan kurtlar vadisi istenirse 20 yıl sonra bile yayınlanabilir ve izlenebilir..

izleyinde neyin ne olduğunu görün, birçok gerçekler açığa çıkartılıyor vadide.

dizinin senaristleri iyi bir ön görüye sahip olmakla birlikte mükemmel bir analizci diyebiliriz.

beğenerek izlememize saygı gösterilmesini beklememiz dışında, vadide sadece mafyacılık oynanmadığı, birçok gerçeğin açık açık anlatıldığını hatırlatalım.

yani; yok 2013 yılında bu dizi izlenir mi, yok izleyenlerde sorun var gibi bıdı bıdı yapmayalım, dizinin önemli bir misyonu var, izlemiyorsanız yorum yapmayın boş boş allaseniz.
Gerçekten ilk 97 bölümüyle efsane olmaya adaydı, keşke 97. bölümün sonundaki mahkeme sahnesiyle tamamen bitseydi dizi. Devamında çekilen Kurtlar Vadisi Pusu serisi gerek senaryosuyla, gerekse oyuncu kadrosuyla tamamen hayal kırıklıklarıyla dolu.
ülkenin 10 yıldır bütün bilinmeyenlerine ışık tutan efsanevi diziyi 2043 senesine kadar devam etsede izlemeye devam edeceğimiz gerçeği.
sizleri düşündük, "seneye de giyersin" dedik, bi numara büyük başlık açtık.

evet efendim. sene olmuş 2013, hala kurtlar vadisi pusu adlı diziyi izleyen insan. akıl mantık almıyor lan. allah akıl fikir versin diyor, huzurlarınızdan ayrılırken; kurtsuz, vadisiz, pususuz günler diliyorum, esen kalın...