bugün

Kesinlikle olmayacaktır öyle birşey.
devlet fenerli, hükümet fenerli, anadolu kulüpleri fenerli ,federasyon fenerli, hakemler fenerli.. ya kim olacak yarrağım diyesim gelendir...
beşiktaşlıyım ona göre gsli sanarak eksilemeyin beşiktaşlı diye eksileyin civcivler.
edit : hükümetin fenerli olduğunun kanıtı
receb fenerli değilmi lan civciv..
görsel
edit 2 : adamın fenerli olduğunun kanıtı zaten kulübünüzü ele geçirmek istemesinde saklı civcivler.. recebin febeli olduğunu reddenler atatürk'ün kulübü son kale filan diye vikir vikir ötenler.. recebin zamanında şikeniz ortaya çıktı diye ne çoşuyorsunuz.. sonuçta ceza bile almadınız. hadi ikileyin.
dere hala görünmemektedir o sebeple paçaları erken sıvamamak gerekir.

iki maç kaybeder 1 maç berabere kalırsın üstüne birde beşiktaş-galatasaray deplasmanı gelir hevesin kaçar. arada 1 puan fark varmış gibi düşünmek en güzeli.
devlet fener düşmanı, hükümet fener düşmanı ,federasyon fener düşmanı, hakemler fener düşmanı . tüm bunlara rağmen şampiyon olursak sıradan bir şampiyonluktan fazlasıdır . hükümet fenerli olsa şike davası olmazdı . hakemler ve federasyon fenerli olsa bjk macında skandal kararlarla galibiyetimiz çalınmazdı . penaltılarımız verilmedi, gollerimiz sayılmadı. bunları diyen gslidir . çok tepki çekmemek için bjklıyım diyor .
ne tepkisi lan sizden korkan sizin gibi olsun.. doğma büyüme beşiktaşlı olduğumu bilmez öter.. beşiktaşlıların fenere sempatisi var sanıyor heralde arkadaş. ulan senelerdir beşiktaş'ın hakkı gasp ediliyor.. 1 maçta aleyhinize karar oldu diye mi hakemler ,fenerasyon beşiktaşlı.. siktirin gidin.
gsden de en az fb kadar nefret ederim.. ama sizin bu pişkinliğiniz hepsinden daha nefret uyandırıcı
fazla tepki çekmemek içinmiş tepkine osurayım.
hükümet fenerbahçe'nin yanında o yüzden şampiyon diye ağlanmaya başlanmış bile. ulan bu hükümet zamanında fenerbahçenin başına gelmeyen kalmadı.
-iki kez son maçta şampiyonluk kaybettik.
-polis tutanakları ile çok iyi oynadığımız sezonda şikeci damgası vuruldu. adil yargılama değildi.
-şampiyonlar ligine gitmemiz engellendi.
-başkanımız aziz yıldırım 1 yıl hapiste yattı.
-çok önemli 4 futbolcumuz gitti. dağıldık ama yılmadık direndik.
-bıkmadılar. gittiler kendi adamları olan Mehmet Ali Aydınlar'ı başkan yapmak için karşımıza çıkardılar.
-trobzonspor başkanına sahip çıktılar.
-fenerbahçe'nin projelerini eleştirdiler.

sende çıkmış diyorsun hükümet fenerbahçe'nin yanında. öyle değil aslanım şike şike şampiyonuz bu sene. hem de şike şike.
fenerbahçe'nin hakettiği için şampiyon olacağı durum.

kritik noktalarda kritik hakem hataları lehlerine yine yapıldı, kabul edip etmemeleri çok önemli değil.

gelgelelim bu sene hiçbir takım da ligde fenerbahçe kadar iyi değil. onun kalitesinde bir tek galatasaray var ama o da kafasında ligi bitirmiş.

bu kafasında ligi bitirme meselesi lig değersiz olduğundan değil. takım içinde ve camiada olan bir takım şeylerle alakalı. bir de tabi türkiye futbolunun genel durumuyla.

kısacası galatasaray sezona başlarken kaybediyordu şampiyonluğu camiaca. bu da fener'in suçu değil neticede. fener hep işine baktı, istediğini de hakederek alacaktır muhtemelen.

beşiktaş bir kaç hafta daha dayanabilir, sonra çaptan düşer. ikinci yarı bilic gidip önder özen gelirse ona da fazla şaşırmam. her neyse.

yani kısacası bu sene harbiden ikinci kim geyiğiyle, biraz da derbilerle geçer. fener 5-6 kere puan kaybetse de ötekiler daha kötü olduğundan her yol şampiyon olur.

bu şampiyonluğu haketmeleri aziz yıldırım ve şurekasının mide bulandırıcı olduğu gerçeğini de maalesef değiştirmez.
Çekmeyen anten taksın açık ve net.
3 defa son haftada sampiyonluk kacirdigimizi unutan arkadaslarin yine sözlükte dolustugunu gösteren bir iddia. arkadaslar şu erken konusmayi birakin gözünü severseniz..
rakiplerinin durumuna bakılınca belli olandır. evet.
nedense hep son dakika golleriyle alınan puanlarla gelecek olan şampiyonluktur.
muhtemelen doğrudur. fenerbahçe akıllı davranmıştır. cimbomla it dalaşına girmeyi bırakıp lige odaklanmıştır ve başarılı da olmuştur. rekabetin olmadığı yerde galatasaray'ın işi zordur. bu sezon ligde bir çekişme yok. galatasaray gönül rahatlığıyla puan kaybedebiliyor ısrarla. tahrik eden yok, sessiz sakin leş kargaları gibi ilerliyor fenerbahçe camiası. teşbihte hata olmaz yanlış anlamayın. avrupa maçlarına odaklı giden, ligde motivasyon sıkıntısı çeken, teknik direktörünü kaybetmiş, lige abuk subuk puan kayıplarıyla başlamış bir galatasaray'ın olduğu ligde özellikle fenerbahçe ve diğer takımların atak yapmaması zaten başarısızlık olurdu.

samet aybaba'lı beşiktaş da bu sezon olsa fenerle rekabet ediyor olurdu. beşiktaş takımı iyi başladı ama galatasaray maçından sonra havlu attı. galatasaray takımının akıllanmaya niyeti yok, bugünkü skor bunu göstermiş oldu. şansı da yok. ikinci yarıda bir fikstür avantajı var ama fener önde giderken ne bir playoff çıkaracak federasyon var, ne de fener puan kaybedecek galatasaray geliyor diye gündem yaratan medya. bir salaklık yapmazlarsa fener bu sene büyük ölçüde şampiyon olur. arena haricinde puan kaybedecekleri bir yer yok gibi görünüyor. gaza gelip taşak yapmazlarsa şayet... yalnız ikinci yarı çok daha farklı bir galatasaray olacağı kanaatindeyim. avrupa maçları da teke düştü, lige odaklanacaklardır, fener puan kaybederse işler değişebilir.
Soz konusu Fenerbahce olunca ,kesin ip var amina koyim dememe sebep olan durumdur.
tüpçü ve hakemler sağolsun öyle görünüyor şu an.

maçları tek tek izle 2011'den izler görmüyorsan ya körsün ya da azizbahçeli.

ama karşı hamle geliyor. az kaldı.
ikinci yarı gs lobisi faaliyetlerine dikkat!
daha şimdiden ağlıyorlar, o sebeple her fenerbahçe'linin azami dikkati göstermesi şarttır. özellikle yönetimin ve futbol takımı oyuncuları ile teknik ekibin.
gerçekleşmesi muhtemel durum.
ulan her hafta fenerin penaltısı verilmiyor bu tüpçü nasıl feneri tutuyorsa, vaktiyle gs nin şampiyon olmasını istiyorum derken zirlamiyor du bazı gs liler şimdi sesleri çıkıyor.
evet bazılarına batan acıtan durumdur ama gerçektir. şampiyon olduğumuz gün o entrylerin bir taraflarına girecek olması şimdiden acıtmıştır. tek maçta şampiyon olan takım. peh.
Edişın:evet. Dedik dedik inanmadınız bak n'oldu şimdi?
Göte girecek başlıklardan biridir. Şikeciler bu başlığa entry girerken iki defa düşünün. Galatasaray şampiyon olacaktır. Siz erkenden sevinmesini iyi bilirsiniz ezikler.
bu hafta biraz sarsılmış slogandır. ne de olsa fenerbahçe telekom' a, inönü' ye, avni aker' e, kamil ocak' a gidecek. dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazım.
bu hafta biraz sarsılmış slogandır. ne de olsa fenerbahçe telekom' a, inönü' ye, avni aker' e, kamil ocak' a gidecek. dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazım.
fransız gülü ibnelerin kabullenemediği gerçektir. sezon sonunda aksini düşünenler göt olacaktır.
edit: ps 4'ün gerçeklğinden falan filan sallayanlar olmuş. işte gslilerin neden mal olduğunun ispatlarından biri daha. koymuşuz 7 puan fark, hala ps 4 diyor dalyarak.
olması kesin olaydır.
yalan olmuş önermedir.
2 hafta gaza gelenlerin unuttu gerçektir.
olmayacak olandır, en olabilitesi yüksek ihtimal:
(bkz: 2013 2014 şampuanlar ligi şampiyonu fenerbahçe)