bugün

teknoloji yoksunu cahil ve bakımsız kızlardır. lazer epilasyon diye bir buluş var siz hala nineden kalma yöntemleri kullanıyorsunuz. akıl alacak gibi değil.
edit: ne kadar kezban varmış sözlükte. sinirlenince daha kezban oluyorsunuz kızlar.
(bkz: kezban)
evrimsel olarak geride kalmış dişilerdir. oysa artık tüm tüy varlığı yok olması gerekirken pozitif bilime kafa tutan, var olan bütün evrimsel modelleri çürüten cinsitir.
sıradan bir kızdır.
(bkz: türk kızı)
Epilasyonun zararlarından haberi olan kızdır.
--spoiler--

http://www.haberortak.com...on-kanseri-tetikliyor.php

--spoiler--
jiletten habersizdir. biz sakalların iki dakikada işini bitiriyoruz.

siz de bacaklarda dneyin. hem daha az kıl çıkıyormuş bacakta.
(bkz: fazla uzaklaşmış olamaz) *
2012 nin 1 ocağı saat 00.00 da 'aa yıl oldu 2012 hala ağda yapıyorum diye kınanırım' diyip yeni yıl kararı alan kızdan daha mantıklıdır. ne alakası var kardeşim yılla filan. hem ağdada batık olmuyor hem de ölü deriyi alıyor, nerene ağda yaptın nereden bileceksin.
Epilasyon fiyatlarından haberi olmayan kişilerin söylemi de olabilir.
gelenek göreneklerine sahip çıkan, asil türk kanı taşıyan ve bi o kadarda sadist olan kızlardır.
hepsi iphone ile dolaşıp epilayona verecek paramız mı var yeeaaa diye ağlaşan kızlardır.
kıllı olan kızlardır bide kıllarına bakmadan utanmadan erkeklere kıllı diyolar ulan sen önce bi sakalını bıyığını kes bi yüzün gözün açılsın a.q bu kızlar kesin türk kızlarıdır kıl yumağı hepsi.
ekonomik sıkıntısı yoksa harbiden sıkıntı vardır bu kızda. hayır ağdanın acısı ayrı, harcadığın süre ayrı, emeği ayrı. erkek olmama rağmen ben bile ciddi ciddi düşünüyorum lazerle epilasyonu.
ülen buraya kusan sözlük gorillerini gören de sanacak ki: muhatap oldukları bütün kızlar lazer epilasyon yaptırmış. bi rahat verin!
tanım: acıya dayanıklı kızlardır.
ağda yapmasında ne yapsın? Bir çok epilatör kıl köklerini dipten almayıp jilet misali yarısından kesiyor. Doğal olarak tüyler de sakal gibi çıkıyor. Lazer epilasyonun cilt kanseri yapma etkisi var. ayrıca madem lazer epilasyon diyosunuz siz bize parayı verin biz yaptıralım eyvallah. Ağda ciltte peeling etkisi yapıyor, bu sayade bayanlar daha taze ve pürüz bir cilt sahibi oluyorlar. Eklemek isterim ki epilatörler ( epilasyon cihazları) koltuk altı ve bikini bölgesinde kararma yapıyor. (bkz: kapak)
göğüs kıllarını ağda yapmayan mal erkeklerden daha üstünlerdir.
çim biçme makinesiyle mi alsın amk neyle alsın? ağdayla alacak tabi. halısaha zemini mi istiyorsun ulan hayvan diye sorarlar adama.
lazer epilasyon denen şeyden habersiz kişi yorumdur. lazer epilasyon kötü sağlıksız yerlerde uygun fiyatlarla yapılır. onun dışında fiyatlar tavan yapar. her kızın kafasına estiğinde yaptırabileceği bir işlem değildir. sağlık ya da maddiyat açısından. ağda el altı ve en pratik, en sağlıklı yöntemdir.
2012 yılında erkek gibi kıllı bacaklarıyla şort giyip podyumda yürürcesine yürüyen kızlardan daha iyi kızlardır..
ağda:20 lira lazer: 2000 lira olduğu düşünülünce pek saçma olmayan önerme.