bugün

of course guns n roses.
I'm writing in u.s.a.
We are very very good very very nice, aynı orjinal adidas.
(bkz: unknown artist)

gitmesin arkadaşım kimse. zorla değil ya bu nane. uçak parasına yazık. katılımcıların dahi umrunda olmayan, sanatçı demeye dilimin varmadığı insanların katıldığı yerde ne işi var benim ülkemin değerlerinin?

hangimiz ''ulen bu avrupa ülkelerinin müzik piyasası ne seviyede acaba?'' diye izliyoruz eurovision'u? ya da hangimiz, ülkemizin performansını izledikten sonra televizyon başında kalabiliyoruz?

eurovision, bana göre ''bir ülke, başka bir ülkede ne kadar popüler?'' sorusunun cevabıdır. final gecesi hiç şarkı söylenmesin, sadece ama sadece oylama yapılsın ve sonuçları açıklansın. iddia ediyorum; alacağı reyting, diğer durumda alacağı reyting'e çok yakın olacaktır. ya da, bir icralar yapılırken reytingler ölçülsün, bir de oylama sonuçları açıklanırken. farkı beraber görelim, yorumlayalım.

'' bunların hiçbiri olmadı, olamaz da. '' diyerek vazgeçelim yukarıdaki varsayımlardan. herkes sadece eser dinlemek ve dinlediği eserleri karşılaştırıp yorumlamak için izliyor olsun eurovision'u.

bu durumda, sarısözen ile aynı sene trt'ye girmiş kıdemli eurovision sunucumuz bülend özveren sıkıntıya düşmüş oluyor. kendisi dahi müzik yarışması sunduğunu unutabiliyor. akabinde de şu cümleler dökülüyor ağzından:

- '' hayret! x ülkesi, y ülkesine puan vermezdi. nasıl verdi anlamadım. ''

e abicim şarkı değişti, sanatçı değişti, sahne şovu değişti. o yüzden olabilir mi?

velhasıl, hiçbirimiz iyi müzik icrası görmek için izlemiyoruz eurovisionu. umarım düşündüklerimi aktarabilmişimdir. '' hasiktir lan. '' diyenleriniz olacaktır. can sağolsun.
kahtalı mıçı ve ötesi.
(bkz: ayşe hatun önal)
aaa tabiki de nihat doğan.
çalıntı şarkı yapmayacak herhangi bir sanatçıdır.
Atiye olabilirdi.
(bkz: emre aydın)
eurovision şarkı yarışması; şarkıcısı, müziği, dünya müzik yarışmalarındaki yeri ve seviyesi ile o kadar yerlerde ki, elbette yüksek sadakat, bu boktan yarışmada kendine yer bulamazdı ve elendi.. doğrusu hiç şaşırmadım bu duruma. o derece kaltesiz bir yarışmada kaliteli bir grup zaten yer edinemezdi.

biz keşke yine hadise'yi gönderseydikte, o boktan yarışmada, tüm kalitesizliği ile göbek atsaydı yine, beşinci dünya ülkelerine...

evet evet önümüzdeki yıllarda yine hadise gitsin.
atiye , hayko cepkin , hepsi grubu , şebnem ferah , tarkan, özlem tekin. tarkan dışında hiçbiri tarzım değil ama en uygunlar bunlar bence.
kesinlikle hayko cepkin bayılıyorum tarzına adamın.
mor ve berisi.
roman show'dan ümmiye ve finini ikilisi
burcu güneş fiziği ve sesi sayesinde bu işi layıkıyla yapar bence.
çok popüler olmaması gerekir teoman,şebnem ferah,tarkan olmaz yani.zaten bu 3ü de kabul da etmezler.
(bkz: eurovision a mehter takımı ile katılmak)
(bkz: teoman)
(bkz: şebnem ferah)
(bkz: emre aydın)
(bkz: gripin)
(bkz: bedük)

işte o kadar.
ajdar

nane de, nane, nane, nane.
cem adrian yazıp gönderdiğim anket.

(bkz: ben ihtimalleri sevdim abidin)
kimse gitmesin olsun bitsin pekte lazım değil.
tarık mengüç. farkı göreceksiniz.
malt ya da hande yener ikisinden biri gitmeli.