bugün

ayıptır.
şereftir.
bugüne kadar olunmadıysa yazıktır.
(bkz: ordu göreve)
sananedir. insan istediğini olabilir. kaldıki burda yazmayım neler olur neler.
galaksiler arası yolculuğa ''faça şahin'' ile çıkmaktır.
berlin duvarı'nın yıkılışıyla, sosyalizm ile liberalizm arasındaki savaştan sosyalizmin ölerek ayrıldığını unutarak hala sosyalizmden bahsetmek kadar saçma değildir. en azından hala canlı olan bir ideolojidir milliyetçilik ki bu koşullarda ülkücülüğün hala diri olması da gayet olağandır.
94 doğumlu olmaktır.

(bkz: liseli detected)
liseye baslayınca gidip bi çaylarını içmektir.
cumhuriyet en zorlu ve en hayati 10 yılından geçerken çeşitli saldırılara uğramaktır.
2010 yılında ülkücü olmak şeklinde bir başlığı küçümser bir tavırla bir sosyalist,komunist açıyorsa gerçekten de söylenebilecek pek bir şey yok aslında. en büyük temsilcisi sovyetler dağılmış, bugünkü temsilcilerine (küba, venezüela, kuzey kore gibi) medeniyet yarışında tur üstüne tur bindirilirken,bu görüşteki partilerin oyları ülkemizde yüzde 1 i zorlayamazken dünyanın güçlü-güçsüz çoğu devletinin ve milletinin karakteri olan milliyetçiliği karalamaya çalışmak çok gülünç.
soysuz olmaktan kat kat daha şereflicedir.ülkücülüğü uzun uzun anlatmaya çalışmayacağım sadece ülkücülüğü kabadayılık zanneden ezik bünyelerin ayıplaması gayet normal böyle ufak beyinlerden böyle ufak çaplı düşüncecikler çıkar.
zordur. hele hele üniversite okuyorsanız daha zordur. hele hele sol görüşün hakim olduğu bir üniversitede okuyorsanız daha zordur. malum bu devirde solculuk moda. herkes solcu. bilen de solcu, bilmeyen de. kıçında levi's olan da solcu, pazardan giyinen de solcu. fazla da şartı yok zaten. bir che guevera tişörtü geçir üstüne, odana deniz'in fotoğrafını as solcusun. lan hatta bunlara bile gerek yok. kapitalizmi sonuna kadar yaşa, ülkücülere faşist de, faşistliğin kralını yap, kemalistim de sağa sola ama kafanda yarattığın kemalizm'e inan, neokemalizm'e. başörtülülere sıkmabaş de bak. anneannenin taktığının aynısından takmayan insanları yobaz, gerici, dinci diye yaftala. özgürlükleri savun, sisteme söv sürekli ama başı kapalı diye sırf kızların üniversiteye alınmasını isteme. bu böyle uzar gider... siz en iyisi mi ülkücü olmayın. siktir edin.
türkiye'de terör olayları tırmanırken bir insanın ülkücü saflara kayması veya direk ülkücü olması gayet normaldir.hala bazı insanların kendi görüşünün doğru olduğunu karşısındakine empoze etme çabası gülünçtür, 2010 yılında ülkücü mü olunur gibi.hele ki türkiye gibi renk cümbüşü bir ülkede.türkiyede ülkücüsü,komünistide,sosyalistede bir arada yaşamaya mecburdur, kimsenin kimseyi hor görmeye hakkı yokdur.
tebrik edilesidir.