bugün

benim de dahil olduğu yazar grubudur efendim. doğu batı istikametinde koşuyorum saat 23:59'dan beri. iki günlük suyum var, hava çok soğuk.. ayak parmaklarım uyuşmaya başladı.. daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. ay si ded pipıl..
bu entryi girdiğim zamanda 38 batı meridyeni ve onun daha batısında bulunan meridyenlerde konumlanmış sözlük yazarıdır.
2010'a girmeyi erteleyen yazardır. eli mahkumdur eninde sonunda girecektir.
yazarlarin genelinin turkiye'de yasadigini baz alirsak; turkiye'nin batisinda bulunan ve turkiye ile saat farki bulunan ulkelerden birinde yasayan yazarlardir.
2010' a girmezse 2010' un ona gireceği yazarlardır.
an itibariyle(01.30) yaklaşık olarak 4-23 doğu meridiyeni ve bu meridiyenlerin batısındaki meridiyenlerde bulunan yazarlardır.
yeni yılın kapısındaki noel gardiyanlarının içeri almadığı zavallılardır.
(bkz: arkadaşa bakıp çıkacaktım)
ekvator üzerindeyse eğer 111km'yi 4 saniyede koşuyordur veya çeşitli vasıtalar felan... kutuplar mevzusuna hiç girme aga orda hız çok düşük ama açısal hız heryerde aynı.
hayırlar olsun, gündüz gözüyle 2009-2010 arasında rüyamda entry giriyordum,yazdığım her entry i anında yaşıyordum. bu durum dolayısıyla 2010 a girememiş sayılmaktayım hocam tabiri yapılacak alim, ermiş, dini bütün şahsiyetler aranıyor.
(bkz: ıt s me)
daha yeni girdim. 31 aralık akşamı uyuyakalmışım, aradan 2 gün geçmiş. oha lan 2 gün uyunur mu anuna koyim. yoksa biri kolama ilaç mı kattı lan. lan yoksa kötü emellerine alet mi oldum birinin. skerim böyle 2010'u. kuşkularla mı geçecek koca sene.
(bkz: nefes alsın yeter)
2009'un doruklarındadırlar hala.
ben 2010 girmiyorum o bana girsin diyen yazarlardır.
inat ettik girmedik şimdi bi sene önden gidiyorum.

2019'dan selamlar..
2010'a daha uzun yıllar varken henüz girememiş olmaları normal olan yazarlardır. vakti geldiğinde gireceklerdir.

(bkz: başlık parsellemek)