bugün

Antalya'nın Akseki ilçesinde Murat 124 marka otomobil sahibi olan Ömer Faruk Yılmaz isimli vatandaş, aracı 150 bin lira masraf yaparak yeniledi. "Babadan kalma sevda" olarak nitelendirdiği aracı ayda yalnızca bir kez kullandığını ifade eden Yılmaz, aracı trafikte görenlerin kendisine "Satılık mı?" diye sorduğunu da söyledi.

görsel
O değil de arabanın ismi efsane. Hacı Murat. Hacca ne zaman gitmiş acaba? Bir de hacı murat'ın arka koltuğuna kız atarsan çarpılır mısın? Kafamda deli sorular..
parası olan hobi sahibi insanların uğraştığı meşgalelerdir. benim eskiden çalıştığım şirkette bir tane uno vardı. yıllarca onu kullandık konserve kutusu gibi 3 kişi zar zor sığıyorduk içine. patron sağ olsun biraz daha üst model bir arabayı reva görmemişti bize.

neyse gel zaman git zaman arabanın artık adım atacak takati kalmayınca satmak zoruna kaldı. benim hiç ümidim yoktu satılacağına dair çünkü her yeri sorunlu idi hurdaya veririz diyordum. 35-40 lı yaşlarda bir eleman talip oldu arabaya iş güç sahibi bildiğin orta sınıf üstü bir adam. adam arabayı görmeye gelince insaniyet namına anlattım eksiklerini ama adam zerre önemsemedi. finalde dayanamadım sordum ne yapacaksın bunu diye adam böyle eski arabaların hastasıymış. arabayı o zamanın parası 10 küsür bin liraya verdik ve aldıktan sonra 4-5 katı masraf edip arabayı motor dahil düzeltmişti. son halini görünce yuh amk demiştik öyle bir hale getirmiş ki o bizim giderken can çekişen araba bildiğin klasik araba şekline girmiş.
Gerizekalı.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar