bugün

bir gerçektir. Hadi ilk seçimde bir minnet olarak kazanırdı belki (ecevit gibi) ama birkaç yıl sonraki ikinci seçimde hiç şansı olmazdı. Sen bir anda harf devrimi yap, şapka takmayı zorunlu kıl. Türkçe ezan söylentileri olsun. Medyanın işe yaşadığı yok, (latin harf yüzünden) bi de seçimden başarı bekle.
Atatürk'ün seçilmek seçilmemek gibi bir derdi yoktu hacı. Tek amacı yaşanacak düzgün bir toprak bir de halk bırakmaktı. Manyak mısınız nesiniz adamın elinde yeni bir Tito yeni bir Felipe olmak için her türlü kaynak mevcuttu. Hakikaten bu salak türk halkına iyilik yaramıyor, biz anca köle ve uşak olursak mutlu oluruz.
demokrasiyi getirmeseydi seçilmesine gerek kalmazdı diye cevap verilesi kişi lakırdısı.
(bkz: atasına bok atan tip)
kim nasıl bir bahane bulursa bulsun yadsınamaz bir gerçektir. zaten verilen cevapların hepsi de kaçak , vatan millet edebiyatına kaçan cevaplar , sanki sadece bunların vatanı milleti var gibi . başa seçimle gelmeyecekse demokratik geçinmeseydi o halde . o zaman herkes gibi olduğu ortaya çıkar . kendi dışında herkes için demokratik , kendine gelince torpilli . bir padişahtan farkı yoktur , zaten ayrıcalıklıdır ve dokunulmazdır kendisi .
(bkz: 623 te demokrasi olsaydı muhammed barajı geçemezdi)
(bkz: tenya barsakta bağırmasakda yaşıyor).
Ne diyor bu amk ilkokullusu dedirtendir.
(bkz: afedersin yarak)
Atatürk barajı 9,15 e çekerdi.
Doğrusu da bu zaten.
Arkadaşım zaten demokrasi olsa adam kendini parçalamazdı demokrasi adına. Dibe batmış bir ülkeyi kurtarmış, daha sonra " benden bu kadar aga gerisi size kalsın ben de kıçımı devirip yatayım bari " demeden, demokrasiden bir halt anlamayan topluma demokrasi kazandırmıştır. Ve sen hala gelip demokrasi olaydı Atatürk olmazdı diye bik bik ötüyorsun. Kendi içinde çelişen en baba cümleyi kurduğun için sana gönülden kocamannnnn bir alkış.
1923'te zaten demokrasi yoktu amk. neyin kafasını yaşıyorsunuz.
seçme seçilme hakkını getirenin atatürk olduğunu unutan cahil söylemidir..bir insan güzelim demokrasiyi getiren adama saygı duymayıp da neden padişah s..i yalamak ister hala aklım almaz
doğru ya sen kalk git ülkeyi düşman işgalinden kurtar sonra oy bekle dimi.

(bkz: gavat gibi başlık açmak)