bugün

radyatör olarak kullanılabilecek ramdir.
bilgisayarında 128gb ssd olan ben için hayran kalınası, hayal ötesi, canı çekilesi bir üründür.

edit : eklemek istedim, performansın bir tarafına çok fazla koyamayacaktır. hani 32 gb filan etkiler ama bir miktardan sonra etkilemezki, yani işletim sistemleri secondary storage a kaç gb yüklüyor ki, siz bunu ram a atacaksınız. yani oyun 5 gb ise kaç gb atmayı düşünüyorsunuz ram e.

hadi onu da geçtim, oyun performansının ramle zerre alakası yok, gpu varken rama ihtiyaç mı var, zaten onboard ekran kartı varsa 1 terabyte olsa gene kasar.

hadi diyelim alakası var her programın ram ile, kaç tane programı açacaksınız aynı anda ki, yani 128 gb ı dolduracaksınız. (kişisel bilgisayarları düşünerek söylüyorum, server filan başka hikaye.)

edit2 : hayır bunların hepsini geçtim, ben neden bunu ciddiye alıp bunları yazdım ki. sevgilisinden gelen mesajları gazetecilere gösterirken bir birden ben bunları size niye gösteriyorum ki diyip telefonunu kıran nihat doğan gibi hissettim kendimi şu an. kusura bakma sözlük.
komşunun çocuğunda 256 gb ram varmış.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026