bugün

kilolari 45 civari oldugu muddetce son derece sempatik hatta seksi olan kizlardir.
hele ki 45-48 kilo civarında ise tadından yenmeyecek olandır. bazıları hobbit sever. *
acilen şirinler köyüne göç etmesi gereken kızlardır. hem şirinler köyü kız ortalamasını yükseltirler, hemde bedavaya mantardan ev sahibi olurlar.
ortalamanın biraz altında olan kızlardır. yüzde yüz boy kompleksine girmişlerdir ve 1.60 üzeri kızlara kin besledikleri gerçeği mevcuttur. kendimden bilmiyorum. 1.50 değilim.
yarısı olmayan kızdır.
(bkz: çikin)
(bkz: birelli takvimi)
Genelde kilo sorunu olan hemcinslerim.
maalesef uzun uzun dalyan gibi, temiz yüzlü yumurta gibi delikanlıların tercih ettiği kız tipidir. hayır ne buluyorsunuz 1e 20 ölçekte küçültülmüş kızlarda ben anlamıyorum ki.
yağmur yağdığını en son fark eden kızlardır.
seviyesi düşük esprilere gülmeyen kızlardır.
korkulası kız tipidir. bir o kadarı da yerin altında mevcuttur. genelleme olmasın ama bunlar öyle haset, öyle fesat olurlar ki öyle böyle değil. görüldüğü yerde haçı alnına dayayıp, kutsal su, erikli ne bulursak artık, sonra soğan sarmısak topuklamak gerekir gibimsi.
kolu bacağı vardır.
(bkz: poposu yere yakın olandan korkucan)

bi çoğu cazgır ve çirkef oluyor. ama hepsi değil bi çoğu
sıkıntılı bir durumdur diye düşünüyorum. mutfak tezgahını kullanırken banyoda aynaya bakarken tabure kullanmak gerektirir.
1.51 den kısa; 1.49 dan uzun olan kızlardır.
Göğüsleri ve popoları büyüktür. Am göt memeden oluşan kızdır. (bkz: yanlış geldin inci sözlük yan sekmede kardeş). Hatta böyle bir arkadaşım var, amerikadan gelmişti. Bunla sürekli övünürdü, ta ki gittiği yeni okulda nijeryalı sanılmasına dek.
türkiye şartlarında orta boylu sayılabilecek, iskandinav ve rus şartlarına göre kıyaslama yapmayaçım. öyle bir saçmalığa nasıl alet olabilirim.
uzun boylu arkadaşlarıyla buluşacağı zamanlar için özel topuklu temin eden kızlardır.
cep boy ve sevimli kızlardır.
eğilmeden sakso çekebilirler.
1 50 burnu olan erkeklerden daha çok giderleri vardır.
türkiye'de kolay bulunan insan tipidir.
YATAKTA TARTIŞMASIZ 1 NUMARA OLAN KIZLARDIR.
(bkz: POZiSYON ZENGiNLiĞi)
(bkz: yemekte kimyon yatakta minyon)