bugün
- buddy dude21
- deliliğin tedavisi6
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek9
- 2026 dünya kupası4
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- gocu29
- karşı cinste hayran olunan özellik11
- deyyus u ekber4
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı3
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- güzel kızların isimleri3
- sözlüğün amacı3
- sueda uluca5
- selenoid valfin ne olduğunu bilen kız3
- milli maçı izlemeyen erkek22
- kenan yıldız3
- sevgilisine ayı diyen kız6
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı5
- git commit mesajlarında duygu durumu2
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- hilal yelekçi3
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- almanya 7 curaçao 13
- curaçao4
- arda güler8
- bardağı taşıran son damla7
- evlenmemeyi başarı olarak görmek3
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- leyla cengiz beauty'nin 4000 tl kaporaya çökmesi3
- türkiye a milli futbol takımı3
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- zion suzuki2
- ertan özyiğiti uzaylılar kaçırsaydı3
- kadınlar neyden hoşlanır10
- vincenzo montella9
- avustralya9
- bugün hollanda japonya maçı saat 23 te trt 1 de2
- kemal kılıçdaroğlu15
- ilk ev hapsi bilekliğim4
- naylon çorap fetişi2
- başıboş köpek sorunu4
- trt 12
- en iyi antidepresan19
entry'ler (205)
Gizli sikiş maraz doğurur.
dert bende derman sende diyerek başladığım kırmızı reçeteli ilaç.
efendim, yaklaşık 45 gün oldu ilk ay 30 mg aldım sonrasında doktora kan tahliline gittim temiz çıktı doktor 60 mg yaptı günlük.
şu ana kadar yüzümde iyileşme yok ama metanet içerisindeyim düzelecek, sanırsam şuan cildin altındaki yağları atma aşamasında hala yavaş yavaş kurumaya başladı yüzüm birazda kızardı işte. Dudak kuruluğunu dert etmiyorum. kollarımda bacaklarımda yaralar çıktı normaldir heralde bilmiyorum.
aynaya bakın kendinizle yüzleşin sabredin arkadaşlar yalnız değilsiniz akne yaygın bir sorun.
inşallah bulacaz şifayı.
efendim, yaklaşık 45 gün oldu ilk ay 30 mg aldım sonrasında doktora kan tahliline gittim temiz çıktı doktor 60 mg yaptı günlük.
şu ana kadar yüzümde iyileşme yok ama metanet içerisindeyim düzelecek, sanırsam şuan cildin altındaki yağları atma aşamasında hala yavaş yavaş kurumaya başladı yüzüm birazda kızardı işte. Dudak kuruluğunu dert etmiyorum. kollarımda bacaklarımda yaralar çıktı normaldir heralde bilmiyorum.
aynaya bakın kendinizle yüzleşin sabredin arkadaşlar yalnız değilsiniz akne yaygın bir sorun.
inşallah bulacaz şifayı.
24 senenin galeyanıyla, petrolüyle sabaha kadar gıdıklanacak, 2 gün oturamayacak, malafata aşık olacak
adamı dinden çıkaracaktır.
neyse ki yok.
adamı dinden çıkaracaktır.
neyse ki yok.
sınırı geçersen ananı sikerim.
trakyada siki yeni kalkan çocuklarla dalga geçmek amaçlı kullanılan hitap şekli.
1-Handjob
2-Sakso
3-tit fuck
4-doggystyle
5-misyoner
kate şerefine 5 posta.
2-Sakso
3-tit fuck
4-doggystyle
5-misyoner
kate şerefine 5 posta.
Kate upton düzeltilecektir.
sözüm meclisten dışarı,
sosyete pezevenkliği, gavatlık.
sosyete pezevenkliği, gavatlık.
Allahın kudreti vatan sevgisine canını cânanını, yarını yarenini feda eden mehmetçiğin yanındadır.
Atatürk ün imzası bedenlere kazınmak için değildir.
Asıl imzasını attığı fikirleri, ülküsü beyinlere işlenmelidir.
Asıl imzasını attığı fikirleri, ülküsü beyinlere işlenmelidir.
Gereksiz samimiyetlerden hoşlanmayan, Karaktere göre davranan kişilerdir.
Senin tuttuğun fare kadar benim siktiğim kedi var.
KURAN-I KERiM'in yüce meâlinin okunmaması bilinmemesi.
Peygamberimizin sünnetinin bilinmemesi.
ve en önemlisi de şu ki:
UYUMAK!
Peygamberimizin sünnetinin bilinmemesi.
ve en önemlisi de şu ki:
UYUMAK!
Sabaha kadar yazı yazılabilecek bir konu. Baktılar ki TÜRKiYE savaşla ekonomiyle yıkılmayacak. Kültürümüzü infaz etmek için uğraşıyorlar. Belki de gerçekleştirdiler bunu.
Kendimde hissetim. Utanmadım. Batıya lanet okudum.
Kendimde hissetim. Utanmadım. Batıya lanet okudum.
şahsiyetim. soğuk insan ya çok düşüncelidir. Yada kendini ifade etmeyi bilmez. Yaşadiğınız çevre ile doğrudan ilişkilidir.
Genelde:
Düşünceli
Dinlemeyi seven
Kendini beğenmeyen
Mükemmeliyetçi
sevdiğini söyleyemeyen
Fazla arkadaşı olmayan
ara sıra kendi kendine konuşan
toplumda merak uyandıran
kişilerdir.
evet. Kesinlikle.
Genelde:
Düşünceli
Dinlemeyi seven
Kendini beğenmeyen
Mükemmeliyetçi
sevdiğini söyleyemeyen
Fazla arkadaşı olmayan
ara sıra kendi kendine konuşan
toplumda merak uyandıran
kişilerdir.
evet. Kesinlikle.
özgüven eksikliğinin göstergesidir. Kişi yaptıklarından çok yapamadıklarına kafayı takar. Neden gerçekleştiremesidini düşünür. Kendini başarısız ilan eder. iç çatışmaların başlangıcıdır.
iltifatlar bile hoşunuza gitmez, her zaman bir şey eksiktir.
iltifatlar bile hoşunuza gitmez, her zaman bir şey eksiktir.
binlerce sayfa yazmaya, onlarca saat kafa yormaya, ya da çözmek için prof olmaya gerek olmayan denklem.
Eğitim.Eğitim.Eğitim.
Eğitim.Eğitim.Eğitim.
Kışın rüzgarında, soğuğunda içinizi, ruhunuzu ısıtandır.
Çocukluğumun geçtiği, annemin beni sobanın yanında ki leğende yıkadığı, sonbahar yaklaşırken odunları taşımada, çuvala doldurma da babama yardım ettiğim evdir.
Huzurla uyuduğum evdir. Sesine, karanlıkta ki ışığına kurban olduğum evdir. Bacayı temizlerken eski giysileri giydiğim evdir. Soba, çile ve karşılığında değişilmez bir sıcaklık. Kalbimin en derinlerine işleyen. Kimsenin bana veremeyeceği. Çünkü soba ailenin bir parçasıdır.
Çocukluğumun geçtiği, annemin beni sobanın yanında ki leğende yıkadığı, sonbahar yaklaşırken odunları taşımada, çuvala doldurma da babama yardım ettiğim evdir.
Huzurla uyuduğum evdir. Sesine, karanlıkta ki ışığına kurban olduğum evdir. Bacayı temizlerken eski giysileri giydiğim evdir. Soba, çile ve karşılığında değişilmez bir sıcaklık. Kalbimin en derinlerine işleyen. Kimsenin bana veremeyeceği. Çünkü soba ailenin bir parçasıdır.
lise zamanıydı yazın son günleriydi. Hatırlıyorum hava sıcaktı yinede. Okul kıyafeti almak için mağazaya gidiyordum. Yolda mini etekli kızlar falan da gördüm. Tahrik ettiler amk. Neyse ki eşortman giymiştim.
mağazaya vardım. Kasiyere kıyafet alıcam dedim benimle ilgilenmesi için bir kıza seslendi. Fizikli bir kızdı. Dar pantolon giymiş kasası sağlam yani. Neyse yukarı çıktık bana kıyafetleri çıkardı. Kabinde dene dedi.
Ben zaten yolda tahrik olmuştum birde kız terlemiş abi göğüsler fena iyice fena oldum. Girdim kabine 31 çekmeye başladım. Kabinin perdesini de çok hafif açtım kıza bakarak asılıyorum. Benim olay 15 dakika falan sürer. Kız şüphelenmiş olacak ses istedi ben de boşalmak üzereydim heycandan konuşamadım. Kız bayıldım falan sandı heralde açtı perdeyi hey 15 li karşısında peçeteye akıtıyor. Bir çığlık. Ben rezil, yerin dibinde. Sonra polislik olduk. Yine de güzeldi.
mağazaya vardım. Kasiyere kıyafet alıcam dedim benimle ilgilenmesi için bir kıza seslendi. Fizikli bir kızdı. Dar pantolon giymiş kasası sağlam yani. Neyse yukarı çıktık bana kıyafetleri çıkardı. Kabinde dene dedi.
Ben zaten yolda tahrik olmuştum birde kız terlemiş abi göğüsler fena iyice fena oldum. Girdim kabine 31 çekmeye başladım. Kabinin perdesini de çok hafif açtım kıza bakarak asılıyorum. Benim olay 15 dakika falan sürer. Kız şüphelenmiş olacak ses istedi ben de boşalmak üzereydim heycandan konuşamadım. Kız bayıldım falan sandı heralde açtı perdeyi hey 15 li karşısında peçeteye akıtıyor. Bir çığlık. Ben rezil, yerin dibinde. Sonra polislik olduk. Yine de güzeldi.
Her zaman dua etmek gerekiyor.