bugün
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- borç ve kira olupta iyi olan para5
- red flag erkek listesi9
- biosuna kün fe yekün yazan kız3
- menemen9
- telefon ekranında boydan boya çizgi çıkması2
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı8
- ölüm8
- nissan navara4
- nöbet4
- en uzun mesafe4
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi2
- her gün dışardan yemek yemek3
- kira borç olmadan aylık kaç para iyidir sorunsalı2
- forlove196
- ona bir şey söyle11
- aylık 519 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- köfteci yusuf5
- 18 yaşındaki bir kızın sulanmış vajinasını yalamak3
- balık etli mi kuru götlü mü5
- aynadaki yansımanızın sizle konuşmaya başlaması2
- yazmaması2
- 40 hadis2
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez6
- türk müsün türkiyeli misin12
- vuu vuuuuttu yapan baykuşlar3
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım6
- boy vermek2
- kediye miyav demek2
- aylık 517 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- uzay teknesi2
- halı sahada 2 gollüğüne kaleye geçmek2
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- beni özleyenler elime mum diksin15
- yunanistan29
- nasıl birisiniz6
- hırvatistan12
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- güne bir türkü barcı bırak4
- rüyada nervio yu görmek8
- entry girmek için 00 00 ı beklemek2
- ayrılık6
- ispanya daki göçmen krizi8
- ilk seçimde akp'nin alacağı oy2
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- işe evden yemek götürmek2
- alin3
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- anın görüntüsü13
entry'ler (1)
Benim için ve nerdler için çok değerli mekan 2017-2018 yılında imza toplayarak saat 8.00-22.00 çıkarılmış ve 2018-2019 yılın 7/24 saat açık olma kararı almıştır. Bulunduğu konum konfor, çeşitlilik bakımından çok talep görmektedir. Genellikle KPSS çalışanları ,üniversite öğrencileri, üniversiteye hazırlananlar tarafından oluşur. Çalışanları efendi eli yüzü düzgün insanlardır. Buraya çok hırslı insanlar gelmektedir saat 8.00 de açıldığı günler insanlar 6-7 arası gelip uzun kuyruklar oluşturmakta 8.15'de dolduğu bile görülmüştür(Tatillerde ve Sınava son günler kala),kimse sizi rahatsız etmez. Üye olup 3 kitap alma hakkınız bulunmaktadır. Bugün olduğu gibi kapalıdır(resmi tatil [üzgünüm]).Ayrıca bir çok ödüle sahip yerdir.
Eksik yanları:
Mimarısı hatalı girince anlarsınız bunu yapan kör oldu demek gelir içinizden efendim .Bir kütüphaneye yaraşır bir biçimde yapılmamış. Koridor geniş ve boşluklarla dolu olması yerine salonlar daha geniş yapılabilirdi).
Kitap isteğinde bulununca kütüphanenin alması yavaş işliyor.
Burada 35 yaşında 5 yıl hazırlanıp tıp kazanan,10 senedir uğraşıp bir şey yapamayan, Yıllardır KPSS'ye çalışıp memur olma hayali olan insanlarla tanıştığım gibi durumu çok kötü sağlık meslek lisesi olup 2-3 sene içerisinde ilk 100 girmiş insanla tanışabilirsiniz. Ayrıca bana Boğaziçi'ni kazandırmış mekandır. Gece saatlerinde koridorlarda sevişen insanlar görürseniz yargılamayın efendim.
Konya atıp tutan beyin yoksunu insanlar var. Siz onlara bakmayın efendim. Konya şehir planlaması bakımından çok başarılıdır ve bu kütüphane onun örneğidir.
Gönül ister ki bütün şehirlerimize yapılan kütüphanelerin minimum gereksimi bu şekilde olsun.
NOT: Evinizde okunmayan kitaplarınız burada birilerin hayatını değiştirmeye vesile olabilir.
NOT: ALDIĞINIZ KiTAPLARI GERi GETiRiN ADAMIN CANINI SIKMAYIN.
Eksik yanları:
Mimarısı hatalı girince anlarsınız bunu yapan kör oldu demek gelir içinizden efendim .Bir kütüphaneye yaraşır bir biçimde yapılmamış. Koridor geniş ve boşluklarla dolu olması yerine salonlar daha geniş yapılabilirdi).
Kitap isteğinde bulununca kütüphanenin alması yavaş işliyor.
Burada 35 yaşında 5 yıl hazırlanıp tıp kazanan,10 senedir uğraşıp bir şey yapamayan, Yıllardır KPSS'ye çalışıp memur olma hayali olan insanlarla tanıştığım gibi durumu çok kötü sağlık meslek lisesi olup 2-3 sene içerisinde ilk 100 girmiş insanla tanışabilirsiniz. Ayrıca bana Boğaziçi'ni kazandırmış mekandır. Gece saatlerinde koridorlarda sevişen insanlar görürseniz yargılamayın efendim.
Konya atıp tutan beyin yoksunu insanlar var. Siz onlara bakmayın efendim. Konya şehir planlaması bakımından çok başarılıdır ve bu kütüphane onun örneğidir.
Gönül ister ki bütün şehirlerimize yapılan kütüphanelerin minimum gereksimi bu şekilde olsun.
NOT: Evinizde okunmayan kitaplarınız burada birilerin hayatını değiştirmeye vesile olabilir.
NOT: ALDIĞINIZ KiTAPLARI GERi GETiRiN ADAMIN CANINI SIKMAYIN.