bugün
- otobüste açamadığı camı kıran erkek7
- 9 eylül izmir in kurtuluşu4
- adana dürüm vs adana porsiyon9
- arkadaşlar ben çalışmak istemiyorum5
- niye uyandık sözlük5
- chp'nin 103 yılı reklamı5
- istiklal mahkemeleri kurup fetöcüleri asmak5
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i24
- şönt baca3
- gebze yi gebze yapan şeyler5
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- spora başladım5
- at eti yemek5
- uyudun mu11
- sözlüğün en kültürlü yazarı3
- günün sözü5
- sabahları nefret edilen şeyler2
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek8
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- queen ravenna ve cinleri14
- şeffaf ayakkabı9
- özgüven5
- hayattan beklentiler7
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- patso4
- arkadaşlar ben artık ayı olmak istemiyorum2
- 81 ilde sığınak yapılması7
- tavuğun neden kanatları var11
- hastanede kendini siktiren güvenlik kız3
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- bir zihinden diğer zihne geçen memler8
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- kadın bacağı paylaşan mehdi5
- s'i l v'e r m'i s t35
- uludağ sözlük size ne kattı27
- sinek as6
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- gocu34
- insanı yoran duygular6
- karabüyü yapılan kaynananın hala yaşaması7
- deliler bize ne anlatıyor sorunsalı6
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi6
- kız düşürmenin kısa yolu19
- sözlüğün en masum yazarları18
- queen ravennadan mesaj var11
- taliban7
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması6
- öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler5
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı8

fenerbahçemiz için çok kritik virajlardan biri. trabzonspor geçen hafta konyaya karşı bir penaltı ve bir ofsayt golü ile berabere kaldı. guilano yok diye biliyorum. zor olur. ama fenerbahçe yine trabzona karşı kaybetmez. 1 puana üzülürüz açıkçası.

fenerbahçemiz için çok kritik virajlardan biri. trabzonspor geçen hafta konyaya karşı bir penaltı ve bir ofsayt golü ile berabere kaldı. guilano yok diye biliyorum. zor olur. ama fenerbahçe yine trabzona karşı kaybetmez. 1 puana üzülürüz açıkçası.

cem yılmaz - ozan güven arkadaşlığı artık geyik konusu olmuşken yapılmaması gerekir. cem yılmaz stand-up'lara dönse bir kaç sene iyi olacak.

makarnacı, atm runner, çağdaş laiklerin suratında tokat gibi patlayan sorudur.
atatürk'ün anadolu'daki direnişlerin başarılı olacağını düşünüp musul a geçmeyi planladığı zamanlarda, izmir halkının işgale pek bir direnç gösterememesiyle birlikte ordu… devamını gör

son günlerde gözlenen acıklı durum, bir dram. akp sosyal medya ve uludağ sözlük ortaklığı. durum öyle vahim ki ak troll'ler çalıyor, ak troll'ler söylüyorlar. cibiliyesiz vatan hainleri.

Daha her yer değil, ama az kaldı. işte o zaman nefes almak zor bizim için, kendi yurdumuzda azınlık olduk.

(img:#1622918)
Bir insan bu kadar yüzsüz hain olabilir. 2 gün ara ile önce pkk dili operasyon başlayınca baktı operasyona destek çok 180 derece döndü. Hala bu 5 parti değiştiren fetö ablasına ülkücü milliyetçi diyen var. Ne derseniz deyin ama onca … devamını gör

Arsenal'in gelecek vaadeden Hollanda'lı yıldızı.Aniden hızlanmasıyla ceza sahası civarında çok tehlike yaratır.

(img:#1622304)
Vallahi chp kapatılmalıdır artık. Bu ne ya bırakalımda terör koridoru mu oluşsun. Dağlardan sızıp hatay amonas da şehit mi verelim. Bugün buna izin verirsek ne olur. Yemin ederim bunlara kalsa suriyeyi doğuyu pkk ya verecekler.

Yıllardır aradığımız ortamdır. Meğerse bunlar bozuyormuş sözlüğü.
Moderasyon bile çalışmıyor çaylak edecek kimse kalmadı. Sırf bu giden mericlerin karı kız muhabbeti, nick altı dedikoduları yüzünden yetişemiyordu adamlar.
Hanımla bile papaz olduk.… devamını gör

Birkaç gündür düşündüğüm, bugün itibarıyle de uygulamaya koyacağım karardır.
evet malumunuz birkaç gündür iyice cılkı çıktı buranın. bazıları iyice azıttı, azıtanlar bir iki kişi olsa neyse de, sayıları da baya bir arttı.
ve bunlar sayesinde sol fr… devamını gör

Geçen cumhuriyet bayramında arkadaşım 'bir açıklasanıza neden renkli giydiniz siyah varken?' demişti de saf saf bakmıştım.
gelenek olarak cumhuriyet balosu düzenler ve siyah giyerlermiş meğer...