bugün
J
jane yellowston8 yıl önce
28 ocak 2018 trabzonspor fenerbahçe maçı
fenerbahçemiz için çok kritik virajlardan biri. trabzonspor geçen hafta konyaya karşı bir penaltı ve bir ofsayt golü ile berabere kaldı. guilano yok diye biliyorum. zor olur. ama fenerbahçe yine trabzona karşı kaybetmez. 1 puana üzülürüz açıkçası.
J
28 ocak 2018 trabzonspor fenerbahçe maçı
fenerbahçemiz için çok kritik virajlardan biri. trabzonspor geçen hafta konyaya karşı bir penaltı ve bir ofsayt golü ile berabere kaldı. guilano yok diye biliyorum. zor olur. ama fenerbahçe yine trabzona karşı kaybetmez. 1 puana üzülürüz açıkçası.
J
arif v 216
cem yılmaz - ozan güven arkadaşlığı artık geyik konusu olmuşken yapılmaması gerekir. cem yılmaz stand-up'lara dönse bir kaç sene iyi olacak.
J
chplileri çıldırtacak bir şey bırak
(img:#1587828)
J
chplileri çıldırtacak bir şey bırak
(img:#1587828)
J
izmir halkı kurtuluş savaşında niye direnemedi
makarnacı, atm runner, çağdaş laiklerin suratında tokat gibi patlayan sorudur. atatürk'ün anadolu'daki direnişlerin başarılı olacağını düşünüp musul a geçmeyi planladığı zamanlarda, izmir halkının işgale pek bir direnç gösterememesiyle birlikte ordu… devamını gör
J
enes batur hayal mi gerçek mi
(bkz:enes batur kim amk)
J
güne bir asalet bırak
hadi bakalım buyrunuz.
J
gazi recep tayyip erdoğan
ATTAN DUSUNCE GAZI OLUNUYORMUS(bkz:BUGUN BEN BUNU OGRENDIM), KISKANC ŞAKiRTLER.
J
silgi içerikli entry
çaylak yemenize sebep olacak entry.
J
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
J
kedi tekmelemek
~ukte~ ceza yaptırımına tabi olunması gereken garip bir tutum, sorunlu insan davranışı.
J
afrin operasyonuyla sözlüğe ak troll dolması
son günlerde gözlenen acıklı durum, bir dram. akp sosyal medya ve uludağ sözlük ortaklığı. durum öyle vahim ki ak troll'ler çalıyor, ak troll'ler söylüyorlar. cibiliyesiz vatan hainleri.
J
kedi tekmelemek
~ukte~ ceza yaptırımına tabi olunması gereken garip bir tutum, sorunlu insan davranışı.
J
heryerin 15 temmuz olmasi
Daha her yer değil, ama az kaldı. işte o zaman nefes almak zor bizim için, kendi yurdumuzda azınlık olduk.
J
meral akşener ikiyüzlülüğü
(img:#1622918) Bir insan bu kadar yüzsüz hain olabilir. 2 gün ara ile önce pkk dili operasyon başlayınca baktı operasyona destek çok 180 derece döndü. Hala bu 5 parti değiştiren fetö ablasına ülkücü milliyetçi diyen var. Ne derseniz deyin ama onca … devamını gör
J
robin van persie
Arsenal'in gelecek vaadeden Hollanda'lı yıldızı.Aniden hızlanmasıyla ceza sahası civarında çok tehlike yaratır.
J
chp nin afrin operasyonundan rahatsız olması
(img:#1622304) Vallahi chp kapatılmalıdır artık. Bu ne ya bırakalımda terör koridoru mu oluşsun. Dağlardan sızıp hatay amonas da şehit mi verelim. Bugün buna izin verirsek ne olur. Yemin ederim bunlara kalsa suriyeyi doğuyu pkk ya verecekler.
J
kemalistleri çıldırtacak bir şey bırak
kadehimi Tanrı Atatürk'e kaldırıyorum!
J
enes batur hayal mi gerçek mi
(bkz:enes batur kim amk)
J
meriçler gidince sözlükte hissedilen elit ortam
Yıllardır aradığımız ortamdır. Meğerse bunlar bozuyormuş sözlüğü. Moderasyon bile çalışmıyor çaylak edecek kimse kalmadı. Sırf bu giden mericlerin karı kız muhabbeti, nick altı dedikoduları yüzünden yetişemiyordu adamlar. Hanımla bile papaz olduk.… devamını gör
J
uludağ sözlük düzelene kadar yazmama kararı
Birkaç gündür düşündüğüm, bugün itibarıyle de uygulamaya koyacağım karardır. evet malumunuz birkaç gündür iyice cılkı çıktı buranın. bazıları iyice azıttı, azıtanlar bir iki kişi olsa neyse de, sayıları da baya bir arttı. ve bunlar sayesinde sol fr… devamını gör
J
izmir atatürk lisesindeki mezuniyet balosu
Geçen cumhuriyet bayramında arkadaşım 'bir açıklasanıza neden renkli giydiniz siyah varken?' demişti de saf saf bakmıştım. gelenek olarak cumhuriyet balosu düzenler ve siyah giyerlermiş meğer...
J
canan kaftancıoğlu nun twitter adını değiştirmesi
süper fikir. artık kimse eski twitlerini bulamaz. kendisi için düşük zekalı derken abartmadığımın kanıtı.
© copyright 2005 - 2026