bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- yaşanmamışların yası6
- en iyi vampir filmi4
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- en iyi kurt adam filmi3
- claudian clouds33
- gary oldman2
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- cok da abartmaya gerek uok6
- the crow2
- insan ne ister4
- ermeni alfabesi2
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- annem2
- anın görüntüsü25
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- yazarların akşam yemekleri5
- sözlük kızlarının kekleri24
- günlük2
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu2
- true'nun engelli olması6
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- kadınlar6
- okan buruk9
- true ile tatlı sert3
- allah11
- meriç dükalığı8
- önyargı2
- sarapci koala hatayi33
- sevdiğiniz yazarlar8
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- morkstar2
- islamda namaz yoktur30
- gücünden sıkılıp kendini yok eden tanrı2
- fusya semsiyeli yabanci22
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- kürdistan10
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- tai lung8
- dantelli sütyen takan erkek12
- seni tanıyorum4
- amedspor maçından korkmak3
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- alışkanlığı karakter sanmak2
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
entry'ler (12)
komik bir videodur.
"beni neden seviyorsun" "neden beni seviyorsun" "beni seviyor musun" "gerçekten seviyor musun beni" sorularının başka bir versiyonudur. saçma değildir. karşısındaki kadın ya da erkek ne kadar sevdiğini sorulmadan dile getirmiyordur, gösteremiyordur. yardımcı olmak isteyen, yol açan sevgilidir. aferindir.
hiç bir görüşe saygı duymayan insanların olduğunun göstergesi olan bir söylemdir. altında konuşulmamalıdır. taş çatlasın on üç yaştır.
böyle şey tipler var. hanii.. şey işte.. "ben kuğulum yea" "karakterim çok güçlü" tipleri. onların hunharca tükettiği, savurduğu cümledir. aşkı küçümseyip örseleyince kendini bulunduğu çevreye kabul ettirebileceği düşüncesine kapılmış olabilirler. bu iyi ihtimal tabi.
kötü ihtimalleri düşünecek olursak; hiç sevilmemiş olabilirler. anne babasından yeteri sevgiyi görememiş olabilirler. ya da sevdikleri insanlardan zarar görmüş, duvarlar örmüş olabilirler. ya da kalpleri yoktur. lanet olsundur.
kötü ihtimalleri düşünecek olursak; hiç sevilmemiş olabilirler. anne babasından yeteri sevgiyi görememiş olabilirler. ya da sevdikleri insanlardan zarar görmüş, duvarlar örmüş olabilirler. ya da kalpleri yoktur. lanet olsundur.
yerken hıpıtı hıpıtı diye kenarlardan dökülecek olan lorları barındıran poğaçadır.
çaylakken bi sürü entry girip yazar olunca hiç bir şey yazamamaktan daha tuhaf bir durum değildir.
ömer seyfettin kitaplarıdır. gençliğimi yemiş kitaplardır. aradan geçen 16 yıla rağmen hala zihnimden silemediğim bir beyaz lale öyküsü vardır ki; üzerine tez yazılmalıdır. hafazanallahtır.
çoğu kadın kabul etmese de kalçalarıdır. doldurmuş mu dolduramamış mı bir bakarız ardından. doldurmuşsa aferin deriz. abartmışsa yuh deriz.
velhasıl kuru kıça hayır.
velhasıl kuru kıça hayır.
hayatta kalmak için yaptığı bir kaç zorlama hamleden dolayı ortaya atılan cümledir. gaddar olunmamalıdır. türkiye televizyon tarihinin görmüş olduğu en değişik ve güzel dizilerden biridir.
beyaz atlı prensini bekleyenlere tavsiyeler; beklemeyin, siz ona gidin.
evlenen kadının da başına gelen beş kabustur. üstelik erkek bireye hediye almak beş kat daha zordur.
"her seviştiğine aşık olmana gerek yok ama her aşık olduğunla sevişmelisin" demişti zamanında birileri bir filmde. cümlenin karşı çıktığım tek tarafı; aşkın birden çok olabileceğinin de savunulmasıdır.