bugün
I
iromotnemem9 yıl önce
ankara
kravatlı şehir.
I
iromotnemem9 yıl önce
sözlük erkeklerinin 1 60 boyunda olması
(bkz: imla seni bulucam olum) ayrica, bunu bir hobbit ten duymak da ilgincmis.
I
iromotnemem9 yıl önce
sözlük erkeklerinin 1 60 boyunda olması
(bkz: imla seni bulucam olum) ayrica, bunu bir hobbit ten duymak da ilgincmis.
I
iromotnemem9 yıl önce
unutulmaz goller
bir turnuvaya veya bir lige hitaben hazirlanip, derlenmis, asla unutmamamiz gereken, her turlu yildonumunden daha onemli dakikalardir. (bkz:galatasaray in yedigi unutulmaz goller) (bkz:hagi nin attigi unutulmaz goller) (bkz:galatasaray in attigi u… devamını gör
I
iromotnemem9 yıl önce
mustafa abdülcemil kırımoğlu
kırım tatar milli hareketinin lideri. kırım türklerini temsil niteliğine sahip en yetkili kurul olan kırım tatar milli meclisi başkanıdır. 13 Kasım 1943 yılında Bozköy'de doğdu. Babası Abdülcemil ve annesi Mahfure, Stalin döneminde Sudak'ın Ayserez … devamını gör
I
iromotnemem9 yıl önce
amerika birleşik devletleri
bi batsada kurtulsak diye her gece dua edilen kana doymayan ülke
I
iromotnemem10 yıl önce
gecenin repliği
+ismail ağğbii -hoop +napıyon -hiiç +hiiç yapılır mı hiç,ah be ismail ağbi.. bölümü hatırlamadım ama böyle bir replik vardı leyla ve mecnunda..
I
iromotnemem10 yıl önce
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
I
iromotnemem10 yıl önce
lig maçlarını bedava yaparsa oyum ak partiye
I
iromotnemem10 yıl önce
3 haziran 2002 türkiye brezilya maçı
`türkiye`'nin `hasan sas`'ın attığı golle öne geçip, `hakem` yüzünden 2-1 kaybettiği `dünya kupası` 1. tur ilk karşılaşmadır.
I
iromotnemem10 yıl önce
geceye bir replik bırak
aygır oldum bebek. ahahahha
I
iromotnemem10 yıl önce
geceye bir replik bırak
I
iromotnemem10 yıl önce
geceye bir replik bırak
I
iromotnemem10 yıl önce
malcolm x
genç yaştan itibaren aklınıza gelebilecek her türlü pisliğe bulaşmış hapse düşmesiyle müslüman olan daha sonra geniş kitleleri peşinden sürükleyen karizma ötesi amerikalı zat-ı muhterem..elijah muhammed in adamları tarafından öldürüldüğü söylensede b… devamını gör
I
iromotnemem10 yıl önce
muhammad ali
I
iromotnemem10 yıl önce
nikos kazancakis
1883-1957 yılları arasında yaşamış olan, 20. yüzyılın en önemli yunan şair ve yazarı olarak kabul edilen kişi.
I
iromotnemem10 yıl önce
rachel corrie
o bir şehit. filistin'de, filistinlilerin evlerini yıkmaya, askeri destekle, gelen bir dozer operatörü hayvan tarafından 'bile bile' üzerinden geçildi ve feci şekilde can verdi genç yaşında... ekşi'dekine benzer abuk sabuk başlıkların hızla arttığı u… devamını gör
I
iromotnemem10 yıl önce
kürşet hoca
twitterdaki en komik adamlardan biri.
I
iromotnemem10 yıl önce
beylikdüzü
ilk taşındığımda arkadaşlarımın yaa, senin evden yunanistan bayrakları görünüyormuş diye dalga geçtiği, sabahları kuş sesleriyle uyandığınız, yeşilliği bol, hareketi az canım semtim. İstanbul'a temden 1 saat uzaktaki kavaklı isimli balıkçı köyünden g… devamını gör
I
iromotnemem10 yıl önce
don vito corleone
adının önündeki "don" ifadesi ile ailenin ve mafya çetesinin babası olduğu anlaşılan, `marlon brando` tarafından muhteşem bir şekilde canlandırılmış `the god father` filminin baş karakteridir.
I
iromotnemem10 yıl önce
hep joker denk gelmeyeceğini kabullenmek
Hep denedin, hep yenildin. Olsun. yine dene, yine yenil. Daha iyi yenil. `samuel beckett`
I
iromotnemem10 yıl önce
ronaldinho nun ronaldinho olduğu zamanlar
ronaldinho'nun fırtına gibi estiği zamanlardır. özellikle psg ve sonrasında ki barça dönemidir. çok manyak zamanlardır. öyle böyle değildir. ne manyak zamanlardı lan o zamanlar. cidden çılgın zamanlardı. (bkz:nasıl delirdim ?)
© copyright 2005 - 2026