bugün
- ctrlx21
- gürcistan21
- sözlükte kavga etmek4
- arkeoloji bölümü5
- biyolojik antropoloji5
- abdullah öcalan9
- ilgi isteyen kız16
- çanakkale4
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- insan olmak5
- hewal ebo17
- lahmacunu elle yiyen kız13
- kuran da namaz yok21
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- seksi bırakmak4
- herkesçe aşık olunmak2
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- isra suresi 82 ayet2
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- trollerle laf yarıştırmanın yorması2
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- bu kim aq4
- gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar5
- hatay suriye nindir diyen esad yanlısı4
- ben ıspartada yaşıyorum7
- kagemusha2
- kahveye değil mekana para veriyorsunuz7
- billurları çiğ yemek4
- herkesin artık tanım yapması6
- iki sözlük kızının kavga etmesi4
- bursa vs edirne7
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- çay içen kız3
- öğle yemeği ne yiyeceğiz sorunsalı5
- türk kızı3
- velvet'e aşık olmamak mümkün değil6
- şekersiz çay içenlerin takdir beklemesi5
- domino s pizza2
- 30 temmuz 2026 iran'ın abd üssüne saldırısı5
- almanya9
- su içmeyi unutmayalım4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- ısparta simidi8
- kendine bir öğüt ver7
- bot yazar gibi entry giriyoruz4
- pkk4
- türkiye nin en güzel camisi3
- ateistlerin temel hatası7
entry'ler (247)
Hüseyin nihal atsız-karanlık'tır.
Kendinden gelecek nesillere, kadının sadece seks için var olmadığı bilincini yerleştirip, erdemli bir insan yetiştirerek uzun vadede kurtulabilir.
doğru düzgün kaynak yokken genelleme yapmak çok sağlıklı sonuç vermez.
Ayrıca Türk gibi hissetmek, Türk olmakla eşdeğerdir.
Ayrıca Türk gibi hissetmek, Türk olmakla eşdeğerdir.
H. Nihal atsız ve gün sazak örnek verilebilir.
Clash of clans.
Ya başkanlık ya kaos mu diyordu birileri. Yazık be hacı abi çok yazık. Orda sen ben o da olabilirdik. Hangi teselli, hangi siyasal çıkar bunu hafifletebilir.. allah rahmet eylesin.
Beni bulsun.
Söz konusu kişilerin en iyi yaptığı şeydir. Kurum, kuruluş, örgüt, topluluk farketmez. Maksat birşey olsa da dirensek...
Değil de ne amk. Olay baştan sona iki ucu boklu değnek ortası it boku. Kurcaladıkça batıyor, batıyorsunuz.
Şakası bile kötü amk. Ambulans ile bir işin olmaz umarım dediğim yazar beyanıdır.
Şimdi o zevat bir kadını öldürmüş olsaydı bu feministler ve hep kadınlar mı ölecek diyenler nasıl bir duruş sergileyecekti? Merak konusudur.
Sokma beni müşküle.
Takip edeni takip ederim, kardeşime for, 15 yaşındayım ama çile çekiyorum aşk acısı yedi beni, lise, takipçi kazanma hilesi, son foto karşılıklı, beğen anında duvarındayımdır.
Bacanak bu işte başka iş var. Bu köselerin makineleri sağlam oluyormuş hani anladın sen onu çaktırma.
Bu yeni bir haber değildir. Başlangıçtan bu yana çeşitli odakların bu çetrefilli süreçten rant elde etmek istemesi, değişik ve asılsız haberlerin medyada geniş yer bulması; mhp'nin nasıl bir güç olduğunu göstermiş ve korku imparatorlarının saldırısına maruz kalmıştır. Velhasıl tarih falan önemli değil. Öyle veya böyle milliyetçi hareket her daim varolacak.
Sekstir.
Kıymetini bil. Güzellik veya yakışıklılık ölçütü tüm cinslerin birbirine benzemesine neden olmuşken; çirkinim demektense, onlardan farklıyım diyebilmenin rahatlığını yaşa.
Son foto karşılıklı.
Hasar kaydı sorgulanmalı ve boya varmı? Varsa neden boyalı, güneş yanığından mı yoksa kazadan mı? Diye bilen bir kaportacı yada expere gösterilmelidir.
Er kişi ve hatun kişilerin ortak sorunsalıdır. Evlenene kadar her dala konan kuş, evliliğe gelince yumurtadan yeni çıkmış kızılet oluverirler.