bugün
- ctrlx22
- gürcistan22
- asansörde kalmak7
- erkek eti gurmesi3
- yaşar nuri öztürk3
- sözlükte kavga etmek6
- ilgi isteyen kız16
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket4
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası41
- arkadaşlar ben sanırım erkeğim3
- hewal ebo17
- abdullah öcalan9
- cendere calarken entry girmek2
- kuran da namaz yok21
- kadın eti gurmesi vs erkek eti gurmesi2
- amerika birleşik devletleri4
- seksi bırakmak5
- felak nas ayetel kursiyi bilen cin3
- lahmacunu elle yiyen kız13
- arkeoloji bölümü5
- biyolojik antropoloji5
- 49 kilo olmak3
- cinin aslında alkol olması3
- yabani semizotu3
- ctrlx vs velvet2
- cinli birine bulaşmak3
- aç karnına açlık grevi yapmak2
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- malay erkek2
- insan olmak5
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili3
- çanakkale4
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- seni seviyorum2
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- zaman baba11
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- aylık 409 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- santiago castro2
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- büyü yapan kadın2
- gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar5
- ben ıspartada yaşıyorum7
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- bu kim aq4
- kahveye değil mekana para veriyorsunuz7
- herkesçe aşık olunmak2
- trabzonspor3
entry'ler (247)
Hüseyin nihal atsız-karanlık'tır.
Kendinden gelecek nesillere, kadının sadece seks için var olmadığı bilincini yerleştirip, erdemli bir insan yetiştirerek uzun vadede kurtulabilir.
doğru düzgün kaynak yokken genelleme yapmak çok sağlıklı sonuç vermez.
Ayrıca Türk gibi hissetmek, Türk olmakla eşdeğerdir.
Ayrıca Türk gibi hissetmek, Türk olmakla eşdeğerdir.
H. Nihal atsız ve gün sazak örnek verilebilir.
Clash of clans.
Ya başkanlık ya kaos mu diyordu birileri. Yazık be hacı abi çok yazık. Orda sen ben o da olabilirdik. Hangi teselli, hangi siyasal çıkar bunu hafifletebilir.. allah rahmet eylesin.
Beni bulsun.
Söz konusu kişilerin en iyi yaptığı şeydir. Kurum, kuruluş, örgüt, topluluk farketmez. Maksat birşey olsa da dirensek...
Değil de ne amk. Olay baştan sona iki ucu boklu değnek ortası it boku. Kurcaladıkça batıyor, batıyorsunuz.
Şakası bile kötü amk. Ambulans ile bir işin olmaz umarım dediğim yazar beyanıdır.
Şimdi o zevat bir kadını öldürmüş olsaydı bu feministler ve hep kadınlar mı ölecek diyenler nasıl bir duruş sergileyecekti? Merak konusudur.
Sokma beni müşküle.
Takip edeni takip ederim, kardeşime for, 15 yaşındayım ama çile çekiyorum aşk acısı yedi beni, lise, takipçi kazanma hilesi, son foto karşılıklı, beğen anında duvarındayımdır.
Bacanak bu işte başka iş var. Bu köselerin makineleri sağlam oluyormuş hani anladın sen onu çaktırma.
Bu yeni bir haber değildir. Başlangıçtan bu yana çeşitli odakların bu çetrefilli süreçten rant elde etmek istemesi, değişik ve asılsız haberlerin medyada geniş yer bulması; mhp'nin nasıl bir güç olduğunu göstermiş ve korku imparatorlarının saldırısına maruz kalmıştır. Velhasıl tarih falan önemli değil. Öyle veya böyle milliyetçi hareket her daim varolacak.
Sekstir.
Kıymetini bil. Güzellik veya yakışıklılık ölçütü tüm cinslerin birbirine benzemesine neden olmuşken; çirkinim demektense, onlardan farklıyım diyebilmenin rahatlığını yaşa.
Son foto karşılıklı.
Hasar kaydı sorgulanmalı ve boya varmı? Varsa neden boyalı, güneş yanığından mı yoksa kazadan mı? Diye bilen bir kaportacı yada expere gösterilmelidir.
Er kişi ve hatun kişilerin ortak sorunsalıdır. Evlenene kadar her dala konan kuş, evliliğe gelince yumurtadan yeni çıkmış kızılet oluverirler.