bugün
I
i m a fucking matt damon7 yıl önce
sözlükte entelektüel kız yoktur varsa ispat etsin
entelektüel kız peşinde olan yazarın meydan okuması.
I
i m a fucking matt damon9 yıl önce
marsel ilhan
87 doğumlu Özbek ~Semerkant~ asıllı Türk tenisçi. Kariyerine `Taç spor` bünyesinde devam etmektedir. Gayet başarılı üstelik. ~Maşallah~
I
unutulmaz film replikleri
hafızalara kazınmış repliklerdir. `last samurai` - sana ayda 300 dolar versem japonları öldürür müsün? - ayda 300 dolara herkesi öldürürüm. `jakie brown` ordell: benim 500.000 dolarımı sen mi aldın? max: evet ordell: paramı niye aldın? max: s… devamını gör
I
connected2 me
`formpsring` + chat karışımı bir site. kayıtlı kullanıcılar veya anonimler ile anında sohbet imkanı sağlayan yeni bir proje diyebiliriz. http://connected2.me/ edit:başlığı açıp üyelik almamakta saçmalık oldu,aldık bakalım. http://connected2.me/uzu… devamını gör
I
yazarların telefon ekranı arka planları
(bkz: Liseliler bilmez) (img:#901813)
I
sözlük yazarlarının en son okuduğu kitaplar
kişinin en son okuduğu kitaptan bahsetmek iştiyakıyla karşısındakine yönelttiği sorudur. ama sadece merak için de sorulmuş olabilir. cevap olarak bir kitap ismi söylenir. bu soruya hep aynı cavabı veren insanlar okumuyor demektir.
I
2016 rio de janeiro olimpiyatları
eğer mardukçular haklı çıkarsa teknik olarak yapılamayacak oyunlar. ~21 aralık 2012~ bir de marduk olayları falan olmazsa görür müyüz acaba 2016'yı diye de düşünüyor insan.
I
taha akgül
`2012 avrupa güreş şampiyonası`'nda serbest stil 120 kiloda altın madalya kazanmış sporcumuz.
I
on birinci nesiller silinmelidir
destekledigim kampanyadır. ibne bunların alayı. silin hepsini.
I
cinsel dürtüsü en yüksek burç
tüm söylenenin aksine diyemeyeceğim çünkü doğru olan söylentilerdir. maalesef üzülerek belirtilmelidir ki `akrep`tir. ya da libidosu ya da şehveti en yüksek burçta denebilir. uludağ üniversitesi seksoloji bölümü mezunu ricards freedy'nin görüşüne … devamını gör
I
gecenin alakasız fotoğrafı
(img:#1074357) edit: başlık başa püskülü beeen olaaayım!...
I
sözlük erkeklerinin vücutları
bluevelve'in vücudunu gördükten sonra, merak ettiğim ve ilgilendiğim yeni ilgi alanım. hepsi bluevelve kadar seksi olsa dünya muhteşem bir yer olurdu. neyse şimdi şöyle yapalım o zaman; hadi bakalım yazarcanlar gösterin vücutları, esinlendirin bu koo… devamını gör
I
sözlük abazanlarının bilinçli takılması
Damacaların ve ördeklerin tecavüze uğradığı memlekette sadece telefon numaranız istendiyse şanslısınız demektir. Buda bir başlangıç olabilecek durum.
I
abaka
yakın akraba, amca çocuğu.
I
bir kızdan açık oylama alınca yapılması gerekenler
kız bir yazardan açık oylama aldığınızda yapılması gerekenler. bu konuda çok acemiyim. yardım edin. bir bakıyorum kız olduğunu bildiğim bir yazar beni açık oylamış, yani bana yürümüş, yani sana bir nişan yüzüğü takmışız artık. ama ben ne yapayım bi… devamını gör
I
insanlar sayesinde kendini tanrı gibi hissetmek
bazı insanlar sayesinde olandır.bir zeka seviyeleri bile yok.o kadar salaklarki kendimi bir halt sanmama vesile oluyorlar.sözlük de dolu bu türden tiplerle.nasıl bu kadar salak olabiliyorlar amk.örnek ektedir.(img:#1152034)
I
hangi burcun erkeği makbuldür
(bkz: başak burcu erkeği) (bkz: hayırlı forumlar) (bkz: formatı viran eylemek) (bkz: eksiler bekleniyor)
I
türkiye nin bu halde olmasının en büyük sebebi
sebep aranmamalıdır herkes elinden geleni yapmalıdır. ~oku adam ol~ edit : başlık bana kalmış
I
bugün de onun profiline boş boş baktınız mı
bir inci sözlük başlığıdır. maalesef hemen hemen hepimizin geçmişinde takılıp kaldığı anlarda, yaptığımız hatalardan sadece biri ve yeni nesil olanıdır. halbuki, geçmişinden kurtulamayan geleceğine şans tanımıyor demektir. siz siz olun yapmayın … devamını gör
I
karısını tek başına tatile yollayan adam
Bu tipe kimse yaklaşmaz düşüncesini taşıyan adamdır.
I
türkiye nin durumu
özetlemek gerekirse, biraz budur. https://www.youtube.com/watch?v=TsCJj5t_qkg
I
sizce baba olur muyum
ulan aksndjkanskdjnaskjndajknsdasjkndasd.
I
sevgiliyiz ama konuşmuyoruz
Ayriligin habercisi olabilir.
I
arabayla çarpılan çocukları bagajda taşımak
Yine yeniden akıllara durgunluk veren "lan nasıl insanlık bu" dedirten bir olaydır. http://www.ntv.com.tr/turkiye/carptigi-cocuklari-koltuk-kirlenmesin-diye-bagajda-tasidi,MnlnCaYQ8EqqgkE7e3YG_w
© copyright 2005 - 2026