bugün
H
hudaverdy7 yıl önce
geceye bir söz bırak
Bitmesin diye okumaya kıyamadığı kitaptan dahi vazgeçen insanoğlu nelerden geçmez, vaz...
H
hudaverdy8 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
H
hudaverdy12 yıl önce
son güne kadar not girmeyen hoca
öğrenci birkaç puancık not istemesin de ben de keyfime bakayım diyen hoca(!)dır. ne diyelim hocam inşallah cenneti birkaç sevapla kaçırırsın.
H
hudaverdy12 yıl önce
türklerin çocuğuna yabancı isim koyma yavşaklığı
farklı isimler koymak adına ve din yüzünden düşülen yanlışlardır. örneğin; ali, osman, hüseyin, muhammed vs... de türk isimleri olmayıp, yabancı (arapça) isimlerdir.
H
hudaverdy12 yıl önce
aniden gelen her şeyi bırakıp gitme isteği
aniden gelir ve her şeyi bırakıp sizi hiç kimsenin tanımadığı yerlere gitmek ister insan.
H
hudaverdy12 yıl önce
erkek şairlerin kadın şairlerden çok olması
bir kadını düşünmenin, bir erkeği düşünmekten çok daha güzel olduğu gerçeği.
H
hudaverdy12 yıl önce
clash of clans
Online bir ipad/iphone oyunu. Travian'a benzedigini dusunuyorum, her ne kadar hic travian oynamamis olsam da. Hayatinda bu tur online browser oyunu oynamamis biri olarak, beni kendine bayagi bagladigini soyleyebilirim. Goruntu ve efektler gayet iyi, … devamını gör
H
hudaverdy13 yıl önce
küçükken yapılan şeyler
aklın ermediği zamanlar yapılan eylemlerdir. hiç unutmam bir gün evde kibritle oynuyorum ve oynarken evdekiler yetişmese evi yakıyordum.~belamı zikti peder akşam~ ~ iki gün kibrite elimi sürmedim~~sonra yine aynı bok devam~
H
hudaverdy13 yıl önce
dafina zeqiri
1991 doğumlu, kosovalı arnavut şarkıcı ve dansçıdır. ---Tonight--- şarkısı kesinlikle dinlenmelidir. Sözleri çok cezbedici, müziğinin de her türlü gideri var..
© copyright 2005 - 2026