bugün
H
huan ramos13 yıl önce
5 ağustos 2013 ergenekon davası hükümleri
ergenekon davası'nın hükümlerinin 5 ağustos 2013'te mustafa kemal atatürk'ün 5 ağustos 1921'de başkomutan olmasından tam 92 yıl sonra verilmesidir. bu tarihin seçilmesi manidar olmakla birlikte davanın hukuksuz bir şekilde hızlandırılarak hemen sonl… devamını gör
H
huan ramos15 yıl önce
çorabın kaybolan teki
Tek çoraplarımı diğer teklerine sordum; 'ölümdür yaşanan tek başına, aşk iki kişiliktir' dediler. Sevenleri sevdiğine kavuşturmaya çalışıyorum!
H
huan ramos15 yıl önce
fenerbahçe taraftarı
Rahmetli spor yazarı İslam Çupi nin ''fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz!'' diyerek tanımladığı takımın mensubu olan, şanslı ve gururlu insanlar topluluğu … devamını gör
H
huan ramos15 yıl önce
2010 2011 ziraat türkiye kupası
çeyrek ve yarı final kuraları çekilmiştir: ÇEYREK FiNAL Beşiktaş-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Gaziantepspor-Galatasaray istanbul Büyükşehir Belediyespor-Kasımpaşa Gençlerbirliği-Bucaspor YARI FiNAL (Beşiktaş/Gaziantep BŞB maçının galibi -… devamını gör
H
huan ramos15 yıl önce
fenerin başarısızlığıyla mutlu olan ezikler
fenerbahçenin her galibiyetinde ortaya çıkıp 2-2 mi, pendik, türkiye kupası gibi konuları gündeme getirmeye çalışan ezik takım taraftarlarıdır. işin ironik tarafı, bunlar fenerbahçe kazansa da kaybetse de mutlaka ortaya çıkarlar. kaybedince dalga geç… devamını gör
H
huan ramos16 yıl önce
ülkücü erkeklerin genelde çok yakışıklı olması
ülkücü biri olarak ben bunu çürütüyorum. (bkz:vallaha tipsizim)
H
huan ramos16 yıl önce
fener gol gol gol çifte kupa geliyor
bugün urfa da fenerbahçe tribünlerinden yükselen ses. aman gitmesin de... edit: ama ben dediydimdi, "aman gitmesin de..." deyu
© copyright 2005 - 2026