bugün
- deli1i7
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- barış alper yılmaz6
- diamond bosphoruss birader4
- bilgi için mi like için mi yazılır2
- buddy dude23
- dinlenme tesisinde kadına saldıran başıboş köpek2
- deliliğin tedavisi10
- bilecik te motosikletli uyuşturucu operasyonu2
- siyah carlsberg2
- geçmişi çok fazla düşünmek2
- montellanın santrafor oynatmama sebebi3
- iranda ne değişti de barış oldu2
- diamond bosphoruss denen yazar17
- nihoş3
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- hoşlanılan kızın 550'yi 2'ye bölünce 225 bulması2
- gavatlik testi2
- mantı abartılmış balon bir yemektir8
- aktroller5
- güzel kızların isimleri5
- zeki ve bilge insanların dövme yaptırmaması3
- iran milli takımı'na los angeles ta protesto3
- 1 yıl içinde tanışıp evlenip boşanmak2
- arkadaşını çalmak2
- tunus4
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- milli maçı izlemeyen erkek22
- pazar pazar sabahın köründe yenilmek2
- ona bir şey söyle15
- gocu28
- karşı cinste hayran olunan özellik10
- yapay zeka asistanlarının samimiyet seviyesi4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı5
- antalyada öğretmen cinayeti2
- türkiye a milli futbol takımı4
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- şenol güneş2
- 15 haziran 2026 isveç tunus maçı2
- kızları etkileme taktikleri4
- deyyus u ekber5
- 2026 dünya kupası5
- avustralya10
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı4
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- chp'nin hali ne olacak58
- sevgilisine ayı diyen kız6
- türkiye13

şimdi efenim, iğrenç amerikan hayvanlarının "seks" hayatımıza kattığı iğrenç ötesi amerikan hayvanlığıdır. iğrençtir. amerikandır. hayvandır. (la napayım ne kadar hayvan, iğrenç vs desem az iğrenç amerikan hayvanlarına)
dişi iğrenç amerikan hayvan… devamını gör

Ntv nin yiyici abisi.bursa da bir çiftlik, bir bahar günü rastlıyor kuzulara: kuzuyu çiğ çiğ yer mi ? Yer amk.kucağına alır almaz kuzuda bir feryat, baararak kaçıyor.çiftlik sahabısında müstehzi bir gülümseme, kerhane çıkışı karşılaşan iki tanıdığın … devamını gör

Antik mısır' da geçecek yeni ac oyunu. ismi önceden ac empire' idi ama büyük ihtimal ismi origins olacak. Oyundan ilk fotoğraf sızdırılmış ama gerçek olup olmadığı bilinmiyor daha.
Edit: başlık doğruydu sayın modlar.
(img:#1420790)

çok kaliteli ve ultra bütçe dostu gitarlar üreten firma http://www.sx-guitar.com/
sst57 vintage modelleri hayli kaliteli ve bütçe dostu gitarlardır.
videoda fender ile karşılaştırılıyor ve inceleyen adam videonun sonunda "hey fender bu gitarlar ger… devamını gör

serbest düşüncenin fikir hayatına geçirilmesi için mücadele etmiş, şeriat sistemine ve getireceği karanlığa karşı korkusuzca savaşmış bilim adamı.. şeriat ve kadın isimli kitabı yüzünden kendisine sözde halife cemalettin kaplan tarafından katli vacip… devamını gör

başrollerinde `gary oldman` ve `denzel washington`'ın rol aldığı 2010'da vizyona girmesi beklenen bir film..

tostçu `mehmet erol sorgulu`nun marka ismi. ben de slogan buldum. > `margarin seni çağırıyooo` [erol king]
edit: ya bi düşündüm de tostçu erol'a kızamıyorum. bu adamı meşhur eden de meşhur olduktan sonra "yeter lan artık tostla meşhur mu olunur hiç"… devamını gör

tostçu `mehmet erol sorgulu`nun marka ismi. ben de slogan buldum. > `margarin seni çağırıyooo` [erol king]
edit: ya bi düşündüm de tostçu erol'a kızamıyorum. bu adamı meşhur eden de meşhur olduktan sonra "yeter lan artık tostla meşhur mu olunur hiç"… devamını gör

mafia 1 ve 2 yi bitirdikten sonra 3. sü ne zaman çıkacak diye merak ettiğim oyun. 1 ve 2 arasındaki bağlantı oyunu daha cazip kılmaktadır.

250000 yıllık kürt tarihi düşünüldüğünde mantıklı gelmesi gereken mevzudur. tıpkı napolyonundan tut büyük iskenderine kadar tüm tarihi karakterlerin kürt olması gibi..

kendini, kuran'ın şifrelerini çözmeye adamış doktor adayı. şu sıralar tv kanallarında sıkça görmeye alıştık kendisini.

dota benzeri oyun diye facebook'ta reklamları dönen oyun. dota'nın yaratıcıları yapmış. napalım artık s.ke s.ke indireceğiz.