bugün
honor
honor8 yıl önce
glory hole
şimdi efenim, iğrenç amerikan hayvanlarının "seks" hayatımıza kattığı iğrenç ötesi amerikan hayvanlığıdır. iğrençtir. amerikandır. hayvandır. (la napayım ne kadar hayvan, iğrenç vs desem az iğrenç amerikan hayvanlarına) dişi iğrenç amerikan hayvan… devamını gör
honor
honor8 yıl önce
vedat milör
Ntv nin yiyici abisi.bursa da bir çiftlik, bir bahar günü rastlıyor kuzulara: kuzuyu çiğ çiğ yer mi ? Yer amk.kucağına alır almaz kuzuda bir feryat, baararak kaçıyor.çiftlik sahabısında müstehzi bir gülümseme, kerhane çıkışı karşılaşan iki tanıdığın … devamını gör
honor
honor8 yıl önce
assassins creed origins
Antik mısır' da geçecek yeni ac oyunu. ismi önceden ac empire' idi ama büyük ihtimal ismi origins olacak. Oyundan ilk fotoğraf sızdırılmış ama gerçek olup olmadığı bilinmiyor daha. Edit: başlık doğruydu sayın modlar. (img:#1420790)
honor
honor8 yıl önce
burçin orhon
cesur kadın.
honor
honor8 yıl önce
sx guitar
çok kaliteli ve ultra bütçe dostu gitarlar üreten firma http://www.sx-guitar.com/ sst57 vintage modelleri hayli kaliteli ve bütçe dostu gitarlardır. videoda fender ile karşılaştırılıyor ve inceleyen adam videonun sonunda "hey fender bu gitarlar ger… devamını gör
honor
honor8 yıl önce
ilhan arsel
serbest düşüncenin fikir hayatına geçirilmesi için mücadele etmiş, şeriat sistemine ve getireceği karanlığa karşı korkusuzca savaşmış bilim adamı.. şeriat ve kadın isimli kitabı yüzünden kendisine sözde halife cemalettin kaplan tarafından katli vacip… devamını gör
honor
honor8 yıl önce
the book of eli
başrollerinde `gary oldman` ve `denzel washington`'ın rol aldığı 2010'da vizyona girmesi beklenen bir film..
honor
honor9 yıl önce
saray soytarıları
Çoğu Fransızmış oluyormuş.
honor
honor9 yıl önce
tostçu erol
tostçu `mehmet erol sorgulu`nun marka ismi. ben de slogan buldum. > `margarin seni çağırıyooo` [erol king] edit: ya bi düşündüm de tostçu erol'a kızamıyorum. bu adamı meşhur eden de meşhur olduktan sonra "yeter lan artık tostla meşhur mu olunur hiç"… devamını gör
honor
honor9 yıl önce
tostçu erol
tostçu `mehmet erol sorgulu`nun marka ismi. ben de slogan buldum. > `margarin seni çağırıyooo` [erol king] edit: ya bi düşündüm de tostçu erol'a kızamıyorum. bu adamı meşhur eden de meşhur olduktan sonra "yeter lan artık tostla meşhur mu olunur hiç"… devamını gör
honor
honor9 yıl önce
altıncı nesili ters çevirip kaçmak
(img:#1354014) inş cnm yaa.
honor
honor9 yıl önce
ahmed hulusi
[link]http://www.ahmedhulusi.com/yazi/ahkimdir.htm[/link]
honor
honor9 yıl önce
başörtü kadınları cirkinlestirir
Kendi düşüncendir filan ama böyle bir gereksizlik görülmedi.
honor
honor9 yıl önce
ne olursa olsun akp yi destekleyen kitle
(bkz:hüloğğğ )
honor
honor9 yıl önce
mafia 3
mafia 1 ve 2 yi bitirdikten sonra 3. sü ne zaman çıkacak diye merak ettiğim oyun. 1 ve 2 arasındaki bağlantı oyunu daha cazip kılmaktadır.
honor
honor9 yıl önce
osmanlı torunları
asimile olmuş nadide insanlardır.
honor
honor9 yıl önce
osmanlı torunları ile bakteri plakları
(img:#1184455) Altta görülen bakteri plakları ile üstte görülen gerçek osmanlı torunlarıdır.
honor
honor9 yıl önce
mevlana kürttür
250000 yıllık kürt tarihi düşünüldüğünde mantıklı gelmesi gereken mevzudur. tıpkı napolyonundan tut büyük iskenderine kadar tüm tarihi karakterlerin kürt olması gibi..
honor
honor9 yıl önce
40 yaşında hala sözlüğe takılan insan
50 yaşına yaklaşıp hala sözlüğe takılan insandan gençtir.
honor
honor9 yıl önce
en son yenen ve içilen şeyin markası
En son yenen ya da icilen ürünün markası sorusudur.
honor
honor9 yıl önce
ömer çelakıl
kendini, kuran'ın şifrelerini çözmeye adamış doktor adayı. şu sıralar tv kanallarında sıkça görmeye alıştık kendisini.
honor
honor10 yıl önce
league of legends
dota benzeri oyun diye facebook'ta reklamları dönen oyun. dota'nın yaratıcıları yapmış. napalım artık s.ke s.ke indireceğiz.
honor
honor10 yıl önce
league of legends
dota benzeri oyun diye facebook'ta reklamları dönen oyun. dota'nın yaratıcıları yapmış. napalım artık s.ke s.ke indireceğiz.
honor
honor10 yıl önce
geceye bir yemek bırak
Buyrun beyler. (img:#1111749)
© copyright 2005 - 2026