bugün
- kürtçe zorunlu ders olmalıdır12
- alfa erkek4
- kelebeklerin bir boka yaramaması8
- kadınlar mı daha zeki erkekler mi sorunu6
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek9
- gece havlayan köpek3
- en gey özelliğiniz8
- osmanlıca sözcükler5
- artı oy alamayınca üzülen yazar modeli3
- sivrisineklerin şerefsiz olması4
- sözlük erkeklerinin kıskanç ve kompleksli olması3
- baden württemberg2
- depresyonun en kötü hali5
- daniel günther2
- nasreddinhoca2
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- birader beyler bay beylerdir2
- odadaki en zeki kişi olmak2
- hayal kurmak2
- tatilbudur tercih etmeyin2
- aleyna tilki nin ayakları3
- sözlük kızlarına çok kırgın olmak3
- türkiye de siyaset2
- herkes kendi başlık açıp kendi konuşuyor3
- kitap kelimesinin arapça çekimleri2
- laiklik elden gidiyah2
- sözlükteki yapay zekaya pandik atmak4
- bu koyden olsam ne olacak5
- yağmurcu neden akpli13
- tantuni6
- kabusname2
- tai lung8
- kadınların bir şeyleri abartması2
- lahmacunu çatal bıçakla yemek3
- yakışıklı seri katil3
- sözlük içi güzel renkler4
- en güzel bisküvinin probis olması3
- yemek yapan erkek2
- ioçk'nın mutfağı6
- kürdün dinsizi2
- kedi kumu4
- tarhana yapmayı bilen kız3
- sözlüğü canlandıramamak3
- velvet10
- vahşi doğada hayatta kalmak3
- sözlük kızlarının kombinleri2
- radikal karar almak5
- sözlüğün en cilveli kızı3
- beni özleyenler elime mum diksin19
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
entry'ler (9)
27 mart sonrası yeni bir değerlendirme yapacağımı söylemiştim. sınav çok zor değildi iyi bişeyler bekliyorum bakalım hayırlısı artık. exam navigator'a gelince adamlar soru tutturdu hem de okuma parçalarından birini. bize haftalık 4-5 tane çevirisi kelimesi hazırlanmış makale-haber falan gönderiyorlardı ordan çıktı. neyse bu bi kurumun iyi olduğunun kanıtı değil elbette.ama adamlar harbiden iyi hoca kalitesi baya baya iyi sistemleri de çok yalın, temiz direkt hedef odaklı. ben kendi adıma pişman olmadım muadillerine ciddi fark atıyorlar her anlamda. Sonucum istediğim gibi gelir mi bilemem ama gelmezse de onlara diyecek hiçbir lafım yok. bi de yorumların sahte olduğunu sanmam çünkü hoca derste kendi ağzıyla eğer memnuniyetiniz için teşekkür edecekseniz en güzel teşekkür bunu forumlarda vb ortamlarda dile getirmenizdir falan diye bizi kaç kere yönlendirdi ki bu yönlendirmeye uyanlardan biri de bakınız ben. özetle yolları bahtları açık olsun düşüneceklerin de içi rahat olsun mehtap hocadan da Allah razı olsun.
halihazırda üyesi olduğum ve 27 marttaki yds den sonra esas değerlendirmeyi yapacağım site. ama şunu da söylemek boynumun borcu ucuzluğuna rağmen sağladığı eğitim ve hoca kalitesiyle ağzımı açıkta bırakmışlardır. ben bu süreçte çok emek verdim ama mehtap hocanın emeğine yetişemem. 27 mart sonrası değerlendirmemde iyi bir puan bildirmek dileğiyle.. şimdilik söyleyebileceklerim bunlar.
şıh hazretlerinin müritliğinden göt kıllığına terfi etmiş olan ve hakikaten de kemalistlerle kıyaslanınca bu ülkeye epey bi hayrı dokunmuş yani öyle ki ülkenin anasını belleyenlerin can damarı olmuş zavallıların kişilik ve haysiyet bozukluğunu daha da açığa vuran başlık.
her kuruşu zehir zıkkım olsun dedirten, soygunculuğun resmiyete bürünmüş hallerinden halay başı çekenidir.
en malca şaka türüdür ve sanki yaratıcılıktan hep uzaktır.
sen çok yaşa juve gülerken düşündüm gibi bişeyler oldu sanki! tahminlerin sözlükçülerle ilgili ne kadar tutmuştur bilemem ama şehir-yobazlık eşleşmesinde kusursuz bence..
iticiliği her işinde en ön planda olan şahsiyet.
'bi bizim derdimize bak bi de şunun yaptığına g*tünün derdine düşmüş amk' deyimimiz bu alışkanlıktan gelmektedir.
seda akgülü gözümden düşüren onu bi halt zannettiğim zamanlara beni yandıran beyninizi çkarıp sehpa üstüne bırakarak seyrine doyamayacağınız iğrenç program.