bugün
- sözlük kızlarının kekleri6
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak6
- manifest grubu vs tarkan15
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti5
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri3
- reklam botları2
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- yeni parti48
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması7
- tüm fake hesapların öbür sözlükten gelmiş olması3
- kürt arkadaşa verilebilecek hediyeler3
- manyak olmaya karar verdim6
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- camlar açık çıplak yatmak5
- patron şirketi2
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü2
- kedilerin artık fare yakalamaması7
- pepsi2
- uykuya doyamamak3
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- hikayeyi devam ettir54
- sinem dedetaş6
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- seni onaracağım diyen kadın4
- kemal kılıçdaroğlu16
- tai lung27
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- hamal dizisi2
- 29 temmuz 20262
- diamond bosphorus24
- berkant gültekin'in gürsel tekin'e verdiği ayar5
- orijinalinden daha iyi olan remake filmler2
- cemil tugay3
- bugün ne oldu3
- türkiyenin en yobaz şehirleri2
- atatürke başkaldıran şehirler2
- benkimki6
- devlet bahçeli2
- nickten isim tahmini yapmak72
- japon2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin6
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek5
- g o k u2
- rusya iran vs ukrayna abd israil2
- kelmangeeee maaageeee kaakooo kaakooo3
- penis ağrısına iyi gelen şeyler3
- popüler yazarlara bulaşıp ilgi çekmeye çalışan tip2

`Jean Christophe Grange`'nin 1 Eylül 2011'de Fransa'da piyasaya çıkacak tam 700 sayfalık yeni kitabı. Sabırsızlıkla bekliyoruz efendim.
Tanıtım yazısı:
"Mathias Freire'in garip bir hastalığı vardı: hafızasını kaybetmişti ve her seferinde başka biri… devamını gör

`my sassy girl` filmiyle tanıyıp sevdiğimiz `daisy` ile bir kez daha aşık olduğumuz imdb ye göre 1981 doğumlu koreli aktrist.

`Jean Christophe Grange`'nin 1 Eylül 2011'de Fransa'da piyasaya çıkacak tam 700 sayfalık yeni kitabı. Sabırsızlıkla bekliyoruz efendim.
Tanıtım yazısı:
"Mathias Freire'in garip bir hastalığı vardı: hafızasını kaybetmişti ve her seferinde başka biri… devamını gör

başları felaket derecede sıkıcı olan film. ama kız kendi hikayesini anlatmaya başlayınca işte o zaman cidden yamulabilirsiniz. adamdaki de nasıl bir aşk arkadaş? kız mutlu olsun diye kendi eliyle evlendirdi. kız da adamın son dileği yerine gelsin diy… devamını gör

başları felaket derecede sıkıcı olan film. ama kız kendi hikayesini anlatmaya başlayınca işte o zaman cidden yamulabilirsiniz. adamdaki de nasıl bir aşk arkadaş? kız mutlu olsun diye kendi eliyle evlendirdi. kız da adamın son dileği yerine gelsin diy… devamını gör

Fil ve aspirinli soruyla bi an şaka mı lan bu diyerekten başladığım ve soruların çoğunda ikilemde kaldığım sorulardır. Ayrıca o filli sorunun doğru çıkıp en basit sandığım sorunun cevabının yanlış çıkması kendimi sorgulamama sebebıyet vermiştir.

1961 de fransa da dogdu.cesitli haber ajanslari ve gazeteler icin calisti.Paris-match icin gezi -macera roportajlari,figaro magazine icin bilimsel roportajlar hazirladi.butun dunyada ve turkiye de aylarca en cok satanlar listesinden inmeyen yazar.
… devamını gör

1961 de fransa da dogdu.cesitli haber ajanslari ve gazeteler icin calisti.Paris-match icin gezi -macera roportajlari,figaro magazine icin bilimsel roportajlar hazirladi.butun dunyada ve turkiye de aylarca en cok satanlar listesinden inmeyen yazar.
… devamını gör

… devamını gör

… devamını gör

… devamını gör

… devamını gör

… devamını gör

Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 9 ilde yapılan eşzamanlı operasyonlarda 72 kişi gözaltına alındı. Kopya çetesi liderinin bir akademisyen.
Gazi Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan O. A. U'nun li… devamını gör

gün itibarı ile kardeşi götürmekten mütevellit izlenmiş, pek beğenilmiş animasyon film.
bu filmde de iyice ortaya çıkmıştır ki adamlar artık bu animasyon olayında aşmış duruma gelmişlerdir. o bakışlar, o canlılık o gerçeklik... gerçekten çok çok … devamını gör