bugün
H
hidayeter4 yıl önce
almanyada 100 gr fındıklı çikolata 79 cent
H
hidayeter4 yıl önce
almanyada 100 gr fındıklı çikolata 79 cent
H
hidayeter4 yıl önce
ayda 1000 dolara cumhurbaşkanı
H
hidayeter4 yıl önce
H
hidayeter4 yıl önce
H
hidayeter4 yıl önce
dolar ın 16 50 olması
H
hidayeter4 yıl önce
sen ak partiye oy verme
olur olmaz her nedenden muhaliflik yapan fındık kabuğunu doldurmayacak meselelerden kuru yaygara çıkarıp rüzgar yapan tiplere hitaben söylenen manifesto niteliğindeki sözlerdir. senin oyuna ihtiyacımız yok sen git pkk lılarla işbirliği yapanlara oyun… devamını gör
H
hidayeter4 yıl önce
5 mayıs sigara zammı
Philip Morris grubuna zam geldiği söyleniyor. Gün içinde netlesebilir. Parliament 29.50 olmuş
H
hidayeter4 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
H
hidayeter4 yıl önce
recep tayyip erdoğan bir aydındır
AKP'ye kritik konularda verdiği destekle bilinen Doğu Perinçek, "Recep Tayyip Erdoğan bir aydındır. Çünkü bir partinin genel başkanı ve aynı zamanda bir devlet başkanıdır. Politikacılar birer aydındır," dedi. klik: https://www.birgun.net/haber/perin… devamını gör
H
hidayeter4 yıl önce
recep tayyip erdoğan bir aydındır
AKP'ye kritik konularda verdiği destekle bilinen Doğu Perinçek, "Recep Tayyip Erdoğan bir aydındır. Çünkü bir partinin genel başkanı ve aynı zamanda bir devlet başkanıdır. Politikacılar birer aydındır," dedi. klik: https://www.birgun.net/haber/perin… devamını gör
H
hidayeter4 yıl önce
ecevit dönemindeki aylık 80 lira net asgari maaşı
Çapulcuların yalamakla bitiremediği zihniyetin başarısı (!). Omo ozomon dolor koç löroymoş. Kendiniz bakın dolor koç löroymoş. Sonra delikanlıysanız buraya gelip aradaki oran farklarını yazarsınız. Delikanlıysanız. Ama kime diyorum ben bunu? Çapul… devamını gör
H
hidayeter4 yıl önce
Çapulcuların yalamakla bitiremediği zihniyetin başarısı (!). Omo ozomon dolor koç löroymoş. Kendiniz bakın dolor koç löroymoş. Sonra delikanlıysanız buraya gelip aradaki oran farklarını yazarsınız. Delikanlıysanız. Ama kime diyorum ben bunu? Çapul… devamını gör
H
hidayeter4 yıl önce
H
hidayeter4 yıl önce
H
hidayeter4 yıl önce
almanyada ayda 9 avroya sınırsız otobüs ve tren
Bugün yürürlüğe giren yönetmelikle, Almanya’da yaşayan kişiler, 3 ay boyunca, ayda 9 avroya, Bölgesel tren ve otobüsleri sınırsız olarak kullanabilecek. Adamlar aylık durumunu ortadan kaldırmış. Saatlik hesaplıyor. 1 saat çalışma 10.45 avro. (img:#… devamını gör
H
hidayeter4 yıl önce
almanyada ayda 9 avroya sınırsız otobüs ve tren
Bugün yürürlüğe giren yönetmelikle, Almanya’da yaşayan kişiler, 3 ay boyunca, ayda 9 avroya, Bölgesel tren ve otobüsleri sınırsız olarak kullanabilecek. Adamlar aylık durumunu ortadan kaldırmış. Saatlik hesaplıyor. 1 saat çalışma 10.45 avro. (img:#… devamını gör
H
hidayeter4 yıl önce
2023 hayal mi gerçek mi
(bkz:hedef 2023) lozan var 2023 ten sonra bor maddesini işlicez dünya nin en büyük ülkelerinden olacağız ülke kalkıncak daha güzel olcak buna inaniyor musunuz ? yada Türkiyenin 2023 kadar sorunsuz bi şekilde gelebileceğine? Edit : iplenmedi
H
hidayeter4 yıl önce
2023 hayal mi gerçek mi
(bkz:hedef 2023) lozan var 2023 ten sonra bor maddesini işlicez dünya nin en büyük ülkelerinden olacağız ülke kalkıncak daha güzel olcak buna inaniyor musunuz ? yada Türkiyenin 2023 kadar sorunsuz bi şekilde gelebileceğine? Edit : iplenmedi
H
hidayeter4 yıl önce
2023 hayal mi gerçek mi
H
hidayeter4 yıl önce
2023 hayal mi gerçek mi
H
hidayeter4 yıl önce
örtülü ödenek
Gizli tutulan işlerde harcanmak için yetkililerin emrine verilen `para`, `tahsisatımesture`.
H
hidayeter4 yıl önce
örtülü ödenek
Gizli tutulan işlerde harcanmak için yetkililerin emrine verilen `para`, `tahsisatımesture`.
H
hidayeter4 yıl önce
örtülü ödenek bütçesinin kampanyaya bağışlanması
malumunuz reyizimiz korona virüsünden ekonomik olarak etkilenenlere "biz yetemedik, halk kendi kendine destek çıksın" diyerek bir kampanya başlattı ve kampanyaya 7 aylık maaşını bağışladı, ama benim aklıma daha güzeli geldi. varsın o maaş onda kalsı… devamını gör
© copyright 2005 - 2026