bugün

entry'ler (1)

pkk sempatizanı adamın doktorluk yaptığı ülke

bizzat yaşadım şırnak devlet hastanesine sağlık raporu için gittim üroloji doktoru böbreğimde taş var diye bana görev yapamazsın dedi o halde yazın oraya malulen emekli olayım madem sağlam değilim dedim yok ben sana sağlam değilsin demiyorum dedi o halde ne yazmanız gerekiyorsa onu yazın dedim, hiç bir karar veremedi günlerce bekletti bir de izine çıktı. ameliyat etmeden tedavi etmeden bu kararı verdi saatlerce ameliyathanenin önünde bekletti. en son yazdığı kararda beni doğuştan tek böbrekli yada doğuştan gelen fonksiyon bozukluğu olduğıu saçma sapan bir madde yazdı velhasıl çalıştığım kurumun sağlık yönetmeliği 6 cm taşa kadar görev yapar diyor bu doktora bunu söyleyince sen mi doktorsun ben mi diyor üstten üstten konuştu, malatyaya geldim, malatyada ki üroloji doktoru g. tü ile güldü resmen bu şahsın düşüncesi çok belli fakak söylemeyeceğim dedi.. şırnakta ki doktora verdiğiniz karar yanlış bakın mahkemelik oluruz dedim asıl bomba burada benim verdiğim karardan t. c sağlık bakanlığı sorumlu ben sorumlu değilim dedi dellendim, çıldırdım fakat saygısızlık etmedim, sgk ile görüştüm böbrek taşı yüzünden malulen emekli olamazsın böbreğini almaları lazım dediler düşünüyorum belki de o sözde doktor beni ameliyat etse böbreğimi alacaktı bilerek kasıtlı olarak, şimdi her yerde o doktoru anlatıyorum her yerde biraz araştırılsa tüm gerçekleri ortaya çıkacak. şırnak devlet hastanesi üroloji polikliniği çok dikkat edin zaten giden olursa o doktoru tanıması zor olmaz.
© copyright 2005 - 2026