bugün
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- ctrlx22
- içim yanıyor be sözlük6
- gürcistan22
- türk düşmanları4
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın4
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- togg'un tekerleğini öpen çomar3
- 6 ağustos 2026 hradec kralove beşiktaş maçı2
- sevilen kızın zort diye ossurması4
- tanrı türkü korusun3
- saçımı boyadığıma pişman olmam2
- asansörde kalmak7
- ilgi isteyen kız16
- hewal ebo17
- kuran da namaz yok21
- goooooool gol gol gol gooool2
- dr mehmet akif nacar2
- ben osmanlı torunuyum diyen tip2
- bir sırp filmi2
- cendere calarken entry girmek4
- hanımeller limonlu kurabiyeleri2
- lahmacunu elle yiyen kız13
- yaşar nuri öztürk4
- cehennem silahı 22
- sözlükte kavga etmek6
- zall'ın sözlükten kaldırması gereken şeyler3
- erkek eti gurmesi4
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- lambayı söndürdükten sonra karşıda figür olmasi2
- abdullah öcalan7
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- arkeoloji bölümü5
- biyolojik antropoloji5
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- klozeti patlatmak2
- beşiktaş2
- seksi bırakmak5
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- insan olmak5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası41
- arkadaşlar ben sanırım erkeğim3
- felak nas ayetel kursiyi bilen cin3
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- çanakkale4
- 49 kilo olmak3
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- cinin aslında alkol olması3
entry'ler (77)
neden diye sormak nedir bilmez bir yazar.
köylü olunca ne oluyormuş ben onu anlamadım bu nasıl bir yozluktur.
ruhun derinliklerine inmeyen direkt orada ikamet eden bir çalgı
takip mi ediyorsun takıp mı geçiyorsun
ayağına bastığına göre temas var
ayağına bastığına göre temas var
2.5 ay tuzladaydım şimdi lüleburgazda görev yapıyorum... yaşadıklarım ve tuzladan geçen herkesle edindiğimiz aynı fikir tuzla askerin (özellikle sb.astsb) altın çağını yaşadığı yerdir sonra her gittiği yer cehennemdir.
erkan oğur dilore nenelerim
herkesin söylediği gibi çok zor öleceksiniz yerinizden kalkamayacaksınız gibi bi ifade kullanmak .ok yanlış olur ben şu an orada yedek subaylık için eğitim alıyorum. hiç askerlik yapıyoruz gibi bi hava yok... ama şu es geçilmemesi gerteken bir yer tuzla piyade okuluna geldiysen rahat etmek istiyorsan söyleneni yapıp disipline ayak uydurmak gerekiyor bunun dışında bi sıkıntı yok yıldızı falan çoktur ama dediğim gibi her şeyi kuralına göre yap rahat et.
son zamanların en güzel kararı.
aşk denen şeyi çok mu hafife alıyoruz acaba aşığım deyip de evlenmeyi düşündüğümü mü sandın demek ne demek amk diyesim var.
Türk erkeğinin genel hastalığı böyle karım olsun 100 milyar borcum olsun der ama versen kadını bir gün koluna takıp çarşıda gezemez.
şu an media player'da 500. çalışı galiba aldı götürdü hala getirmedi beni...
hadi bekaret konusunda hassasiyet herkeste farklı da bu illa kan fışkırtmak ne oluyo yani zarı esnek olunca ne olacak yerin dibine mi girecek damat.
çok istememe rağmen daha çok bekleriz diye düşünüyorum.
öğrenciyken iple çektiğimiz mübarek gün hey gidi geceleri çıkıp para çekmeler heyy
şu Meb bir işi de germeden yapamıyor ya hastayım şu huyuna BBG deki doğa beyi geçti yeminle.
geçen bir devlet dairesine gittim ve 3 tane memurla muhatap oldum ve üçünün de önünde bilgisayar vardı. bilgisayarlarda olan şeyleri size arz edeyim.
1. memur 3 sayfa açık birinde sohbet sayfası mırc gibi bişey birinde msn açık diğerinde de domino oyunu açık
2. memur 2 sayfa açık birinde okey açık diğerinde yine sohbet sayfası
3. memur okey sayfası açık ve dairenin telefonundan da turkcell müşteri hizmetlerini aramış konuşuyor. bu memur 40 saat çalışıyor yazık çok üzücü bir durum
ve bunun karşısında en tembel öğretmeni bile baz alsak yine de haksızlık noktasına varamayız.
1. memur 3 sayfa açık birinde sohbet sayfası mırc gibi bişey birinde msn açık diğerinde de domino oyunu açık
2. memur 2 sayfa açık birinde okey açık diğerinde yine sohbet sayfası
3. memur okey sayfası açık ve dairenin telefonundan da turkcell müşteri hizmetlerini aramış konuşuyor. bu memur 40 saat çalışıyor yazık çok üzücü bir durum
ve bunun karşısında en tembel öğretmeni bile baz alsak yine de haksızlık noktasına varamayız.
40 saat sözde çalışan memur 15 saat çalışan öğretmenin yerinde 2 saat dursa ne olur acaba yine haksızlık olur mu?
akasya durağına gülen ya da sitcomlarda gülme efekti olmadan gülmek akıllarına gelmeyen insanların beğenmeyeceği bi mizah anlayışıdır.
şah şah şah dam dam dam ar ar ar ajdar ajdar ajdaaaaarrrr
fenerbahçenin maçın 20. dakikasından itibaren skorun üzerine yatarak maçı galatasaraya hediye etmiştir. bu kadar ürkek oynanacaksa attığı iki gole bile yazık ya hiç çıkmasaydı.