bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir5
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- gece yarısı çalan telefon7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- reha muhtar25
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- aquila bicipite8
- kadınların zeka seviyesi3
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- koca2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- geceye bir söz bırak3
- minyon kadın siniri5
- eski dizileri izlemek3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- kemal kılıçdaroğlu35
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ankarada masaj yaptırmak2
- elit olmak için gerekenler13
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- ona bir şey söyle16
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- bizim delilere bakayım4
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- tek arkadaşının olmaması10
entry'ler (24)
Etüd dersi veriyordur okulda. Çocuklarla seyahat ediyorken kulağında müzik elinde Uludağ sözlük vardır. Dış dünyası sözlüktür çünkü çocuklara sus demek ağırdır zordur. Belki bundan başka güzel vakit yoktur onun için
Rabb'in hesabı ağırdır. Masum insanlar çekmesin hükümetlerin suçunu. Ama Fransızlardan alıp çöpe atılıp bir daha da ne olduğu sorulmayacak çok insan vardır. Saygılar
Irkçı söylem kokuyor havada. Ama sevdim yine de söylemini adamım. Ankara antlaşması yüzünden başımıza ne gelmedi ki. Maraşım Kahraman, Antep'im gazi ünvanını Fransızların elinden kolay almadı. Ama sex de herşey değildir. Git belgesel izle. Sevdim seni
Güvenlik nedeniyle obama Antalya'da değil de Deniz'de gemide kalabilirmiş. G20 de Fransa'dan gelen her bürokrat da didik didik aransın belki bombayla gelmişlerdir. Patlamayı müslümanlara yıkıyorlar çünkü. Fransa'ya geçmiş olsun ama acıları unutmayı zamanla öğrensinler. Bunlar değil mi ermenileri Türkler katletti diyen senato.
Aqua deyince akla deniz, kum, sahil gelir çünkü suyu temsil eder. Heryer mavileşir gözüme
Gündemi çöp yoğun bir ülkedwyiz ve yorum yapmadan duramıyoruz. Fark bu. Fransa'da bizim kadar gündem yok.
Ed sheran- bloodstream.
Barış manÇonun hala daha sırları barındırdığı şarkı ismidir. Neden oduncunun adı nick de Hasan değil
Yurtdışından gelip buradaki öğretmenlere ben senden daha iyi ... Dilini konuşuyorum da seni nasıl öğretmen yaptılar durumu.
Offf canım hepsi senin mi?
Insanlar önce para iÇin sağlıklarını kaybederler, sonra da sağlıkları iÇin tüm paralarını. Hayatı bu kadar basit görmeyin lütfen!
Yeni müptelası olduğum ve element birleştirip hah oldu mu denilesidir.
Matematiktir efenim ama işte kaÇ olduğunu hatırlamıyorum sebebi belli rakamlardan hoşlanmıyorum. Neden işletmeyi bırakıp ingilizce öğretmeni olduğumu aÇıklar bu. Yeap!
Kocasını iflas ettirecek damadı uyarın! Derhal!
Alt yazı ingilizce olup japonca dublajlı izlediğim ilk film. KaÇak cd vardı o zamanlar pehh be teknoloji gelişmiş ;)
Artık kanaldan ziyade programın önem kazandığı devirde böyle bir genelleme yapamayız. Tanıdığım biri koyu akepeli ama 1dakika izlemez. Haaaa bi de bunun 1-2-8-10 diye giden uzantıları var. Genel itibarıyla iktidarcıdır denilebilir.
Tabii hangi ülkede üretildiğine de bağlı. Alman menşei ise kız sizindir her istediğinizi yapın. Türk üretim ise kıvamı orijinali kadar olmasa da kızı kolay ikna edebilirsiniz. Kanada üretim ise kesinlikle kızın yanına bile yanaşmayın. Kesin bu lezzetsiz nutella yüzünden zaten bunu yapamayacaksınız.
32 oldum onlar Çürüdü ama hiÇ sıkıntım yok. Ölünce alırlar ağzımdan ;)
Aferinliktir. Zamanında herkese kitaplarımı dağıtmasaydım benim de olabileceğim durumdur. Acaba ben kötü mü yaptım? Şimdi Turkcell uygulamaları sağolsun dergiye para vermiyorum daha Çok kitap alıyorum. Artık dağıtmıyorum kitapları belki 2 sene iÇerisinde ben de öyle olurum.
KüÇükken taş atana ekmek ver denirdi. Önce ekmeği ver olmadıysa kafasına Kaya at. Kızcağız ne yapsın baba ıslah olmadıktan sonra