bugün
- amedspor9
- yallah arabistan a diyen tip11
- karışık kızartma7
- kasım cömert tokayev3
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor6
- giresunlu olmanın zorlukları6
- ekşi sözlük3
- ispanya daki hızlı tren kazasında 30 ölü7
- gocu ekşide yazar olmuş4
- fuck taliban tişörtü7
- cumhuriyetten rahatsız olan insan19
- yemek yedikten sonra nabzın yükselmesi4
- dom dom kurşunu5
- ese dezze2
- asperger sendromu7
- trabzonspor17
- 9 mayıs 2027 trabzonspor fenerbahçe maçı7
- fatih terim'in fenerbahçe'nin başına geçmesi8
- günün sözü8
- kars'tan abd'ye gidip kevaşe ailesi kurmak2
- yerde para bulmak12
- anın turşusu4
- halloween kutlayan dejenere tip5
- pastayı varoş gösteren detaylar4
- görükle den moskova'ya yürümek10
- kadın şoför9
- true'nun çaylak olması12
- ankara2
- 29 ekim cumhuriyet bayramı5
- fenerbahçe yi ayağa kaldıracak teknik direktör7
- istanbul7
- bütün sözlük kızlarının gocu'nun peşinden koşması6
- şafak saymak5
- bu hafta türkiye'ye geliyorum2
- fenerbahçe'yi şampiyon yapacak teknik direktör3
- 26 ekim 2026 galatasaray fenerbahçe maçı78
- sel2
- kedi sevmeyen insan5
- insanın kendiyle geçireceği zamana ihtiyacı olması9
- son aylarda tipimin iyice kaymış olması10
- bibi kazandı3
- para kazanmak9
- 28 ekim 2026 kars 36 spor antalyaspor maçı4
- nervio abla20
- milli bayramların kutlanmaması3
- japonya5
- nervio'ya evlenme teklif etmek29
- eyyy aliyev2
- binyamin netanyahu12
- bu kedi sevgisi nedir yahu5
entry'ler (264)
düzgün uyuyabilmek için tanrıya bile yalvarmış olan yazarın tek ihtiyacı olan başlık. keşke bu başlığı daha önce görseymişim uyuyabilirmişim o zaman dedirtir.
sabahın 5’inde sıkıntıdan sözlükte takılmak isteyen sözlük erkeğinin zoruna giden başlık. (bkz: tanısan seversin)
doğru insan arayışında olan yazardır. karşı cins için sadece soluklanmak, yeni bir sevgili yapana kadar gücünü toplamak için sevgisi ilgisi sömürülen kişidir. gittikçe inancı zayıflıyordur ama hala bir umut beklemektedir. hayatını sadece beklemekle geçirmiştir. ne yazık ona.
birkaç yıldır depresyonla savaşmaktayım. anksiyete eklentisi de çocukluktan gelmekte zaten. bu komboyla baş etmem çok imkansız ve çok yoruyor. düşünceler arası o kadar seri geçiş yapıyor ki beynim bazen ne düşündüğümü bile idrak edemiyorum. nasıl düzelirim onu da bilmiyorum ama bir şekilde yaşamaya çalışıyorum. keşke bu kadar duygusal saf bir insan olmasaydım diyorum. hiçbir şeyi kafaya takmayan gününü yaşayan bir lavuk olmayı çok isterdim.
ülkede süregelen liyakatsızlık silsilesinin bi noktadan sonra patlak vermesidir.
bıktırılmıştır insan. artık ilk günkü duyguları barındıramıyordur içinde. acıyı yeterince özümsemiş ve fazlasına dayanamayacağına karar verip zor olsa da yollarını ayırmıştır. evet, vazgeçmek.
evet, toplumdur. insanlığın başlangıcından beri toplum yapısı oluşmasıyla orantılı olarak ahlak kavramı da temelden gelişmiştir. din bazı ahlak kurallarını şekillendirmiş olsa da kaynak dindir diyemeyiz.
artık eskisi gibi ‘düşünen’ yazarlar kalmadığı için sürekli sözlük içerisindeki yazarların başlık olması durumu. nerede ulan o eski sözlük, o yeni kitap kokusu sinmiş başlıklar!! sizi bilemem ama ben eski sözlüğü, eğlendiren sözlüğü özlüyorum.
eskiye duyulan özlemi bir nebze dahi olsa gidermeye çalışmak içindir.
herhangi bir liste oluşturmaya ihtiyaç duymadan direkt “düşünmek” diyebilirim. sürekli istem dışı gerekli gereksiz birtakım şeyler düşünüp duruyorum ve bunu da durduramıyorum. umarım delirmeden bu sorunun önüne geçebilirim.
(bkz: overthinking)
(bkz: overthinking)
her biri birbirinden saçma olunca yapılmaması elde olmayan faaliyet.
beach head 2002'dir.
Neden böyle korkunç derecede hüzünlü olmam gerek bilmiyorum ama içimde o acınası “beni kimse sevmiyor” hissi var.
Sylvia Plath
Sylvia Plath
iki türlü de zor olsa da yaşanmışlıkların pişmanlığı olması temenni edilen durum.
filtrenin uzatılması ile tütünün kısalması baya üzdü. ne istediniz lan sigaramdan. değişimlerin getirdiği söylem.
pek anime izlemesem de çiziktirmeyi sevdiğim tür.
görsel
görsel
var gibi çoğul, yok gibi tekil kalmak gecenin içinde. bu gecenin daha soylu duygulara ihtiyacı var...
"Dünyanın bütün dağlarında, ormanlarında, bir tek yaprağı bile bir başkasının tıpkısı olarak yaratmamıştır Tanrı. Oysa siz farklı olmayı delilik sayıyorsunuz."
-Veronika Ölmek istiyor, Paulo Coelho.
-Veronika Ölmek istiyor, Paulo Coelho.
kız olmaları.