bugün

entry'ler (4)

suriyelilere isterlerse vatandaşlık vereceğiz

Hükümetin yaptığı çok yanlış, bugün avrupaya bile gidemezken burda vatandaşlık almaları çok manidar.

erkeklerin kaşını alması

Kardeşim kendi görüşlerinle başkasının görüşü aynı olmak zorunda değil bunu ilk kafana sok. ikinci olarak kaşını aldıran erkek kendi kararıyla ve iradesiyle almıştır veya başka bi sebepten ve buna sen karışamazsın. Sen buna karışırsan bende sana kaşını almayan erkek diye dalga geçerim umarım az bişey anlamışsındır yobazlık yapma.

bir kızın eve attığı ilk erkek olmak

Türk kızlarının acil bir şekil de yok edilmesi gerekiyor. Sebebi sözde insanın iç güzelliklerinden söz ederler, fakat yakışıklı erkeklere hergün domalıp zevkin doruklarına çıkarlar. Bunlar böyle yalancı ve azgın 2 yüzlüler.

neden mi allahtan neret ediyorum

Çünkü yaratılırken ben bu suratı seçmedim ve sırf bu suratım ve tipim yüzünden yaşamadığım şey kalmadı kimle dertleşsem hemen Allah'a dua et veya Allah seni böyle imtihan ediyor falan filan dolu şeylerle dolduruldum ve artık pes dedim madem Allah beni böyle yarattı neden başkasını daha güzel yarattı veya neden kızlar tipsiz erkeklere bakmıyor da yakışıklı erkeklerin kuyruğunda koşuyor madem bu bi imtihansa imtihan eşit şartlarda olmalı değil mi ? işte bazılarınızın şimdi zoruna gidicek ve kızıcaksınız fakat sorgulamaktan korkuyorsunuz bakın ben ateist değilim böyle yaratıldığım için tanrıyı suçluyorum ve cehenneminden de korkmuyorum bu dünya da zaten cehennemi yaşadım öbür taraftada ki alışık gelir
© copyright 2005 - 2026