bugün

entry'ler (46)

durduk yerde adamın amına koyan şiirler

fahriye abla adlı eserdir. okumak lazım en azından 1 kere. sonra göreceksiniz saminin kukusunu.

bilgisayar programcılığı

meslek lisesi olmama rağmen okumayacağım bölümdür.biraz kasıp mühendisliği kazanmayı denemek gerek.2 yıllığa herkes gider diye düşünmekle beraber hiç şansı yoksa insanın yine de 2 yıllıkta olsa okumaya değer bölümdür demekteyim.

kusursuz cinayet mümkün mü

bence geçmişte yaşadığımız her olay ileriki yaşamda önümüğze çıkacaktır ve kesinlikle mümkün değildir.

boş zamanlarda yapılanlar

bol bol uyumaktır bu zamandaki aktivitem ama kalan zamanlarda yemek yapmak bol bol internette takılmak biraz da evi toparlamaktır. bir aralar bol bol kitap okurdum değiştik vesselam. boş zamanlarınızda hobilerle ilgilenebilme ihtimaliniz varsa ilgilenin.

juparthe

oj gelmişsin beya bende yeni geldim oj geldim beya.

barlar sokağında bir cami

bara giden camiye gidemezmi diye aklıma getirten bir başlık olmuştur. camiden çıkıp bara gidilebilir sonuçta namaz başkadır eğlence başkadır.

atatürk büstlerine harcanan para

ölüyü diriyi siktin atamın büstlerine mi gözü diktin be şuursuz?yattığı yerde rahat bırakın kemiklerini sızlatmayın.

gaylerin yakışıklı olması

adam lambert mesela adam yumurta gibi mübarek makyajı biraz fazla kaçırıyo ama olsun gönlümüzde onun yeri sonucatında.

sözlükten sevgili bulup evlenmek

olur ise eğer ve düğün istanbul kocaeli sakarya bursa dörtlüsünden birisi olursa davet edilirsem gelebileceğim düğündür canlarım der porselen tabağımı hediye ederim(bu devirde altın takacak değiliz ya).

küçücük kızlara bakan sözde namus bekçisi

daha da beteri biz pikniğe gittik adam yanında karısı var hem annemi kesiyor hem beni çoluğu çocuğu da var yanında bu şahsın.bende o zamanlar 14 felandım yani sonra uzun süre pikniğe çıkmak bile istemedim.

bir yalnızlık işareti olarak telefon kullanmamak

açıkcası bu aralar hatta en az 2 sene daha başıma gelecek olaydır.malumatınız ki dersleri çalışırken aklımızı bir şeyler karıştırmasın vs. bi sürü sebep vardır öğrencilik hayatında.

ben sözlük yazarıyım

en az 9-10 ay deli gibi sözlük okuduktan sonra ansızın sözlüğün yukarıdaki butonlarının arasında üye ol butonunu gördükten sonra heyecanla-deneyelim belki yazar olurum deyip başvuruda bulunduktan belli bir süre sonra yazar olmamla sonuçlanmış öğrendiğimde çok sevindiğim havalara uçtuğum an.şu an sözlük acemi bir sözlük yazarı olarak kendimden gurur duyuyorum sözlük.

uçmanın kolay yolu

çıkabildiğin en yüksek binaya çık ve gözlerini açık veya kapalı fark etmez aşağı salın o an göreceksin bir şeyleri de nasıl şeyler orasını bilemeyeceğim hadise.

koşarsın ve düşersin

ve düşe kalka hayatını devam ettirirsin taki o gün gelinceye kadar.

zikirsayar

aynen yaşanmıştır annemle konuşuyoruz konu zikirmatiklere geldi demez mi
-kızım bu zikirmatikler bana hiç mantıklı gelmiyo sen basıyosun o çekiyo
o an ne diyeceğimi şaşırdım benim annem sadece basıyorsun o çekiyor sanıyormuş.

gecenin köründe hıyar yiyen adam

gecenin körün de değilde kesinlikle tarlasına gidip 2 çapa kazıp sonra dalından koparın yiyin çok zevkli oluyor. pazardan marketten alınan salatalık yanında halt etmiş.

kendini korkutan insandan kaçmayan kedi karizması

geçenlerde başıma geldi kediye gözlerimi kıstım böyle uyuz uyuz bakıyorum kedi de gözlerini kısıp bana patisini göstermez mi orada bi an neye nerelere uğradığımı şaşırdım.

staj yapmak

meslek liseliysen yazları yada l,se4te yapman gereken mesleğe alışma eylemi.şu an bundan 1-2 ay sonrasını merak etmekle hem dershaneye gidicem hem okulumu aksatmıyıcam hemde staj yapıcam nidaları atıyorum hakkımızda hayırlıısı be gülüm Allah uçak kazası verdirtmesin diyorum.

yazarlar hayata ikinci kez başlayabilselerdi

başlamamayı tercih ederdim. yada aynı hayata tekrar başlamanın anlamı ne ki sonuçta kalanları düzeltin eğer yeniden başlamak istiyorsanız sigara içiyorsanız bırakın kardeşim zina yapıyorsanız kendinize hakim olun. bir çok örnek vardır herkesin kötü huyları onları yavaş yavaş terk etmeye çalışın 2. bir hayatınız olmayacak değerini bilin şu anki hayatınızın.

bir kıza en çok yakışan şey

balık et, uzun veya kısa olmayan saç, simsiyah ya da kıpkırmızı renkli saç ( siyah ile kırmızı karıştırılmış da olabilir. ), topuklu ayakkabı vs..
edit=imla
© copyright 2005 - 2026