bugün
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor6
- velvet'in elleri nimettir3
- bisiklete binmek2
- ai analiz2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı18
- karıya kıza yalakalık yapan tip2
- üniversitede kızlara para yedirmek2
- eskorta para verecek kadar mal olmak2
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması5
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- manifest dinleyen erkek11
- ona bir şey söyle8
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- herkes yatmış görünüyor4
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- gulmekicinyaratilmis11
- eyüpsultan da kurabiye dağıtan kız2
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- mohamed salah ghaly13
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- borsa4
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- türkiye7
- yaz yemekleri5
- sudekiray3
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- berrak tüzünataç3
- stres yönetimi6
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- spiderman mi döver batman mi5
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- fahriye evcen3
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- eğitimde sınav sistemi2
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- doğuda yaşayan yazarlar5
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- insan zamandan ibarettir3
entry'ler (46)
fahriye abla adlı eserdir. okumak lazım en azından 1 kere. sonra göreceksiniz saminin kukusunu.
meslek lisesi olmama rağmen okumayacağım bölümdür.biraz kasıp mühendisliği kazanmayı denemek gerek.2 yıllığa herkes gider diye düşünmekle beraber hiç şansı yoksa insanın yine de 2 yıllıkta olsa okumaya değer bölümdür demekteyim.
bence geçmişte yaşadığımız her olay ileriki yaşamda önümüğze çıkacaktır ve kesinlikle mümkün değildir.
bol bol uyumaktır bu zamandaki aktivitem ama kalan zamanlarda yemek yapmak bol bol internette takılmak biraz da evi toparlamaktır. bir aralar bol bol kitap okurdum değiştik vesselam. boş zamanlarınızda hobilerle ilgilenebilme ihtimaliniz varsa ilgilenin.
oj gelmişsin beya bende yeni geldim oj geldim beya.
bara giden camiye gidemezmi diye aklıma getirten bir başlık olmuştur. camiden çıkıp bara gidilebilir sonuçta namaz başkadır eğlence başkadır.
ölüyü diriyi siktin atamın büstlerine mi gözü diktin be şuursuz?yattığı yerde rahat bırakın kemiklerini sızlatmayın.
adam lambert mesela adam yumurta gibi mübarek makyajı biraz fazla kaçırıyo ama olsun gönlümüzde onun yeri sonucatında.
olur ise eğer ve düğün istanbul kocaeli sakarya bursa dörtlüsünden birisi olursa davet edilirsem gelebileceğim düğündür canlarım der porselen tabağımı hediye ederim(bu devirde altın takacak değiliz ya).
daha da beteri biz pikniğe gittik adam yanında karısı var hem annemi kesiyor hem beni çoluğu çocuğu da var yanında bu şahsın.bende o zamanlar 14 felandım yani sonra uzun süre pikniğe çıkmak bile istemedim.
açıkcası bu aralar hatta en az 2 sene daha başıma gelecek olaydır.malumatınız ki dersleri çalışırken aklımızı bir şeyler karıştırmasın vs. bi sürü sebep vardır öğrencilik hayatında.
en az 9-10 ay deli gibi sözlük okuduktan sonra ansızın sözlüğün yukarıdaki butonlarının arasında üye ol butonunu gördükten sonra heyecanla-deneyelim belki yazar olurum deyip başvuruda bulunduktan belli bir süre sonra yazar olmamla sonuçlanmış öğrendiğimde çok sevindiğim havalara uçtuğum an.şu an sözlük acemi bir sözlük yazarı olarak kendimden gurur duyuyorum sözlük.
çıkabildiğin en yüksek binaya çık ve gözlerini açık veya kapalı fark etmez aşağı salın o an göreceksin bir şeyleri de nasıl şeyler orasını bilemeyeceğim hadise.
ve düşe kalka hayatını devam ettirirsin taki o gün gelinceye kadar.
aynen yaşanmıştır annemle konuşuyoruz konu zikirmatiklere geldi demez mi
-kızım bu zikirmatikler bana hiç mantıklı gelmiyo sen basıyosun o çekiyo
o an ne diyeceğimi şaşırdım benim annem sadece basıyorsun o çekiyor sanıyormuş.
-kızım bu zikirmatikler bana hiç mantıklı gelmiyo sen basıyosun o çekiyo
o an ne diyeceğimi şaşırdım benim annem sadece basıyorsun o çekiyor sanıyormuş.
gecenin körün de değilde kesinlikle tarlasına gidip 2 çapa kazıp sonra dalından koparın yiyin çok zevkli oluyor. pazardan marketten alınan salatalık yanında halt etmiş.
geçenlerde başıma geldi kediye gözlerimi kıstım böyle uyuz uyuz bakıyorum kedi de gözlerini kısıp bana patisini göstermez mi orada bi an neye nerelere uğradığımı şaşırdım.
meslek liseliysen yazları yada l,se4te yapman gereken mesleğe alışma eylemi.şu an bundan 1-2 ay sonrasını merak etmekle hem dershaneye gidicem hem okulumu aksatmıyıcam hemde staj yapıcam nidaları atıyorum hakkımızda hayırlıısı be gülüm Allah uçak kazası verdirtmesin diyorum.
başlamamayı tercih ederdim. yada aynı hayata tekrar başlamanın anlamı ne ki sonuçta kalanları düzeltin eğer yeniden başlamak istiyorsanız sigara içiyorsanız bırakın kardeşim zina yapıyorsanız kendinize hakim olun. bir çok örnek vardır herkesin kötü huyları onları yavaş yavaş terk etmeye çalışın 2. bir hayatınız olmayacak değerini bilin şu anki hayatınızın.
balık et, uzun veya kısa olmayan saç, simsiyah ya da kıpkırmızı renkli saç ( siyah ile kırmızı karıştırılmış da olabilir. ), topuklu ayakkabı vs..
edit=imla
edit=imla