bugün
H
hatalar9 yıl önce
chp nin avrupa da pkk lılarla hayır paneli yapması
chp neden iktidar olamıyor sorusunun cevabıdır.
H
hatalar9 yıl önce
chp nin avrupa da pkk lılarla hayır paneli yapması
chp neden iktidar olamıyor sorusunun cevabıdır.
H
hatalar9 yıl önce
rte ye dünya lideri diyen insan zekası
kuş misali bugün var yarın yok zekadır. nasıl tarkan dünya starı değilse rte de dünya lideri değildir. tarihin akışını nasıl değiştirmiş bi anlat hele.
H
hatalar9 yıl önce
binali yıldırım kürdistan bayrağı cevabı
15 yıldır hükümet akp fakat gündem başka! gündem ne? akp, köprü, yol, başkanlık! peki gerçek gündem? terör, ekonomik kriz, eğitim! istenilen ne? senin millet olma hakkını elinden alıp seni kula kul nasıl yaparız hırsı! ypg- pkk- işid- fetö terörist a… devamını gör
H
hatalar9 yıl önce
binali yıldırım kürdistan bayrağı cevabı
15 yıldır hükümet akp fakat gündem başka! gündem ne? akp, köprü, yol, başkanlık! peki gerçek gündem? terör, ekonomik kriz, eğitim! istenilen ne? senin millet olma hakkını elinden alıp seni kula kul nasıl yaparız hırsı! ypg- pkk- işid- fetö terörist a… devamını gör
H
hatalar9 yıl önce
burası atatürk ün ülkesi değil
bir ak çomarın ağzından bizzat duyduğum cümle. burası atatürk'ün ülkesi değilmiş! vahdettin, ingiliz gemisiyle ülkeden kaçarken, ülkedeki zibilyon tane işgalciyle kim savaştı, yunanı denize kim döktü? şimdi de gelmişler bu ülke atatürk'ün ülkesi deği… devamını gör
H
hatalar9 yıl önce
aylin nazlıaka yı sarın emri veren vekil
-dakika 1:08 beyaz başörtülü vekil, yeşil kravatlı vekile doğru hareket edip emri alıyor! -dakika 1:19 tamamen sarılıyor aylin nazlıaka! unutmayınız kürsü dokunulmazlığı var! -1:39 aylin nazlıaka çığlık sesi geliyor. -1:48 emri veren yeşil krava… devamını gör
H
hatalar9 yıl önce
hrant dink
`ermenistan`ın `1915`i unutmaya `türkiye`nin ise hatırlamaya ihtiyacı var diyen `agos` gazetesinin ılımlı yazarı. `kahreden edit`: ilk yazdığımda `ılımlı yazarı` demişim şimdi `yazarıydı` oldu. içim kan ağlayarak okudum entrymi. yazık o kadar üzg… devamını gör
H
hatalar9 yıl önce
yazarların hayatını özetleyen fotoğraflar
(img:#823002)
H
hatalar9 yıl önce
yazarların hayatını özetleyen fotoğraflar
(img:#823002)
H
hatalar9 yıl önce
recep tayyip erdoğan ın 3998 adet kitap okuması
39 tane bile okumamıştır.
H
hatalar9 yıl önce
recep tayyip erdoğan ın 3998 adet kitap okuması
39 tane bile okumamıştır.
H
hatalar9 yıl önce
libya
başkent : trablus yüzölçümü : 1,759,540 kilometrekare nüfus : 5,240,300 dil : arapça , italyanca , ingilizce okuma-yazma oranı : %76,2 din : %97 sünni müslüman,%3 diğerleri yönetim biçimi : cemahiriye - askeri dikta para birimi : dinar
H
hatalar9 yıl önce
feto nun kardeşinin cenazesine katılan chp liler
Feto itine bağlılıklarını en ön saftan bildiren chpliler dir. Allah bu chp yi kahretsin ya... (img:#1307144)
H
hatalar9 yıl önce
başkanlık sistemi
türkiye'ye gelmesi durumunda memlekette iç savaş çıkmasına sebebiyet verecek sistem...(bkz:padişahlık sistemi)~mağrur olma rte senden büyük allah var~
H
hatalar9 yıl önce
imamların maaşının 3422 lira olması
Üstüne düğün , sünnet, mevlid gibi ortamlarda okuyup cukkaladığı paraları da katınca doktor , avukat , mühendis , subay , müsteşar vs gibi meslekler halt eder. Ben bizzat şahidim adam geliyor Yasin , tebareke , Felak , nas üzerine bir küçük sohbet … devamını gör
H
hatalar10 yıl önce
eğitim sistemindeki çarpıklıklar
Öyle bir eğitim sisteminde yaşıyoruz ki yasalar ve hükümler sadece raflarda kayıtlı olarak duruyor.Yaklaşık 2000,000 Türk gencinin gireceği hiç bir akla ve mantığa sığmayan 3 saatlik bir sınavla 50 yıllık geleceğine yol vermeye çalışılıyor.işin garip… devamını gör
© copyright 2005 - 2026