bugün

entry'ler (1)

çok yalnızım lan

27 yasindayim aşıŕı yalnizim 1-2 ayda degil 3yildir felan artik googleye cok yalnizim lan yazicak seviyedeyim abi sevgilide yok ulan cok dertli icerlenmis haldeyim ya her insan kendini ve ne haketigini bilir ben kendimi biliyorum ama kendime gore birini bulamamanin yalnizligindayim 3 yildir kiz arkadasimda yok zaten iliskilerimi cabuk unutamam hep cok severim bedelini en cok ben oderim kalbim yoruldu bugun biriyle tanistim 3yil sonra otobusde integramini aldim yazdim cevap vermedi bilmiyorum ya iyi bi insanim ama bi turlu dogru birini bulamiyorum denkte gelmio cok cesur biride degilim her gordugumlede konusamiyorum ne biliyim abi 14 yasindan beri calis calis calis anadan babadan bisey kalmicak para kazancaz diye ne sosyalestik ne ortam yapabildik mesai uyku hayat boyle gecti bugun artik vaktim var ama ortamim yok mutsuzum ya yalnizlik berbat bisey kimse ilgilenmio kendimle gurur duyabildigim tek sey kopek gibi calisip sahip oldugum beton ve demir yigini oda mutlu etmio mutsuzum cok mutsuzum abi valahi sorsalardi dunyayada gelmezdim bu ne ya yalnizlikta master okumayami geldim ben bu dunyaya insanlar sevgilisiyle gezio veya karisiyla gezio dolasio ben hep sap gezmektennde sikildim hayir boyle yaziyorum tipsiz biride degilimde ortamim yok bende biraz atilgan degilim bunlar birlesince yalniz kaliosun cok yazasim vardi o kadar dolmusumki ... ben boyle hayatin