entry'ler (1)

40 yaşında kadın 50 yaşında erkek ilişkisi

Konuyla çok alakalı değil ama bence yazmamda fayda var.
isteseniz de istemeseniz de bir kadının size karşı sevgisinde rol oynayan iki etmen var birisi güven birisi cinsellik. Eğer ilişkinizde cinsellik konularına çok giremiyorsanız bu test tam size göre. Kendim bir sosyolog ve psikolog olarak gerek kendi deneyimlerimle gerek yakınlarımın deneyimleriyle onayladığım bir test bu ve bence herkesin uygulaması gerekiyor.
Test kadın ve erkek için değişiyor ama bugün erkeklerin yapacağına değineceğiz çünkü bende erkeğim.
Öncelikle; yaklaşık 1-2 saattir konuşmuyor olmalısınız. Akşam vakitleri olmalı mümkünse gece.
ilk adımımız kız arkadaşınıza "Bu gece biraz azdım. Neden böyle oldu bilmiyorum. Sanırım uyumalıyım." yazmak. Ve onun cevabını beklemek. Tabii ki benim yazdığımı kopyala yapıştır yapmayın. Kendinize uyarlayarak yazın. Alabileceğiniz 4 çeşit tepki bulunuyor. Buna göre analiz yapıyoruz.
Daha sonra gelen cevaba ithafen:
Gelebilecek olası tepkiler;
1. Tepki: Fotoğraf at aşkım, bende azdım, fotoğraf atıyorum hemen tuvalete git. Gibi tepkiler. Bu tepkilerden birini veya benzerini aldıysanız maalesef durum kötü. Eğer ciddi düşünmüyorsanız saygı duyabilirim fakat niyetiniz ciddiyse bu tepkiler normal değil. Sizden önceki sevgililerine veya sonrakilere de böyle yaptığını düşünsenize.
2. Tepki: Ben yokum nasıl azdın? Ne gördün de azdın? Ne oldu? Nasıl oldu? Bu ve bunun gibi tepkiler alabileceğiniz en iyi tepki çeşididir. Meraklı ama bir o kadar da sahiplenici ve endişeli.
3. Tepki: Yine hangi karıya baktın? Allah belanı versin. Aldatıyorsan söyle. Sen zaten hep azgınsın. Gibi tepkiler güvensizlik sonucu doğar. Geçmişten izler taşıyor olabilir. Sitemkar ve beklenti içinde. En iyi tepki değildir ama en kötüsü de sayılmaz. Konuşarak iltifat edilerek güven kazanılıp ikna edilebilir.
4. Tepki: Banane lan! Ne diyon lan! Sus lan! *Engelleme* (Her türlü küfür) Gibi tepkiler ve davranışlar bu grup içerisindedir. Bu tepkiyi vermelerinin iki sebebi olabilir. Birincisi maalesef ama kız arkadaşınız kezban ve büyük ihtimalle evlenseniz dahi her gece başım ağrıyor diyebilir. ikincisi ilişkiniz daha yeni başlamış ve size güvenmiyor olabilir sizi herkese azdım yazan abazalardan sanmış olabilir. Eğer ikisi de değil diyorsanız; Tebrikler! Sevilmiyorsunuz.
Bonus: Bu tepkiler içinde dahil değil fakat şaka yapan geçiştiren, ciddiye almayan, konu değiştiren olabilir. Bu tür kadınlar yazdığınız şeyden hoşlanmayan fakat yine de cinselliğin ihtiyaç olduğu bilincinde ve sizi kaybetmek istemeyen zamanını bekleyen insanlardır. Onlara karşılık sizde şaka yapın ve sadece doğru zamanın gelmesini bekleyin.
Evet sevgili okurlar bu test gerek ben gerek diğer insanlar tarafından onaylanmış denemeniz gereken bir psikolojik denemedir. Profilimi beğeniniz diğer çalışmalarımı da yakında paylaşacağım.

**Önemli Not**
Erkeklerde denemeyiniz.
© copyright 2005 - 2026