entry'ler (4)

neden işçiler 1600 memurlar 3750 alıyor

Asgari ücret 1600 TL olabilir fakat her özel çalışan işçi o ücreti almıyor ki, adı üstünde asgari en düşük.. Kişi kendini ne derece geliştirirse, ne kadar yükseğe taşırsa maaşı da o kadar yüksek olur. Ben Arçelik yetkili servisinde teknisyenim, özel bir şirket calışanıyım fakat asgari ücret ile alakamız yok. Bu birazda size kalmış , ne demiş atalarımız; ağlamayan bebeğe meme vermezler mış. Eğer işini düzgün yapıyor fazlasını hak ediyorsan hakkını iste yoksa kimse gelipte sana ''vay Ustam ne yaptın ya gel sana % 50 zam yapalim" diye birşeyi asla demez..

yatmadan önce maden suyu içmek

Yatmadan önce maden suyu içerseniz kolay kolay susamazsınız. Özellikle Ramazan'da oruç tutan kişiler, sahurda içmelisiniz ki o sıcakta kolay kolay susamazsınız.

ışık hızı aşılabilir mi

Azimli sıçan duvarı delermiş, ben değil atalarımız söylemiş.

sigarayı bırakmak

Ne yazık ki kendim günde 1.5 paket tüketiyorum malesef fakat aynı şekilde günde 1.5 paket bazen daha da fazlasını tüketen canım babam elektronik sigara ile bıraktı gerçekten de. Bazı yerlerde satış tekniği olarak sigarayı bırakmanın en kolay yolu vsvs. Diyorlar babamda inanıp savunuyordu ilk zamanlarda ben ise bunun bir yalandan ibaret olduğunu sadece daha fazla satış yapmak için uydurduklarini savunurken bi baktım ki 6ay olmuş hiç bişey içmiyor bugün neredeyse tam 1 yıldır ağzına sürmedi, kendisini buradan da tebrik ediyorum canım babam.
Not: Hiç birşeye rakı dahil değildir. Gülücük
© copyright 2005 - 2026