bugün
G
guvectekarides7 yıl önce
euro truck simulator 2
scs software tarafından çıkış tarihi 2 ağustos 2012 olarak belirlenmiş simulatör oyunu. ilk oyunda şikayet ettiğimiz her yerin birbirine benzemesi, bütün yolların aynı olması gibi durumlar düzeltilmiş deniyor. ayrıca ilk oyundakine göre şehir sayısı … devamını gör
G
guvectekarides7 yıl önce
radyo garden
bir yazarın tavsiyesi sonucu keşfettiğim, küresel anlamda yapılan tüm radyo yayınlarını canlı olarak dinleme imkanı veren site. http://radio.garden/live/
G
guvectekarides7 yıl önce
seydioğlu baklavanın sahibi hasan sel
kendisine seydioğlu baklavanın sahibi demek yerine trafiğin yeni iğrenç magandası demek daha doğru olur. hamile kadın ve eşine yaşattığı o gergin anlardan ötürü iki gündür bu adam konuşuluyor. arkasının sağlam olması ve zengin olması dilerim ki ceza … devamını gör
G
guvectekarides7 yıl önce
seyidoğlu baklava
`seydioğlu baklava` ile karıştırılıp önümüzdeki günler de haksız yere linç yiyecekleri boykot edilmeleri muhtemel unlu mamüller zincir firmadır. resmi tiwitter hesaplarından açıklamada bulunmuşlardır. (img:#1872801)
G
guvectekarides7 yıl önce
carola rackete
Akdeniz'de kurtardığı göçmenlerle yaklaşık 16 gün boyunca güvenli bir limana yanaşmak için izin bekleyen Sea-Watch 3 yardım gemisi nin 31 yaşındaki kaptanı. izinsiz olarak italya'nın Lampedusa limanına yanaştıığı için gözaltına alındı. Gözaltı hali … devamını gör
G
guvectekarides7 yıl önce
kabotaj bayram namazı
(img:#1870134) muhafazakar denizcilerin `kabotaj bayramı` sabahı kılmak istedikleri namazdır lakin böyle bir namaz yoktur.
G
guvectekarides7 yıl önce
türkiye nin en çok alkol tüketen şehri
nüfusu yüzünden istanbul´dur herhalde.
G
guvectekarides7 yıl önce
odtü mezuniyet töreni pankartları
(img:#1869878) Bu yılki pankartlar da yenilenen 23 Haziran istanbul Belediye Başkanlığı seçimine bolca gönderme yapılan pankartlardır.
G
guvectekarides7 yıl önce
trakyalı sözlük yazarları
`edirne`, `kırklareli`, `tekirdağ` şehirlerinden birinde ikamet etmekte olan sözlük yazarlarıdır, görüldüğü kadarıyla sayıları pek fazla değildir. soy olarak alakam olmasa da 15 yıllık tecrübeyle birlikte, (bkz: aa bu benim lan)
G
guvectekarides7 yıl önce
motor arabası
(img:#1869398) bildiğin traktör römorkudur, `trakya`da ki ismi motor arabasıdır.
G
guvectekarides7 yıl önce
balya çekmek
`trakya`ya özgü bir terimdir, hasat sonu saman balyalarını `motor arabası`na yükleyip taşımak anlamına gelir. (img:#1869395)
G
guvectekarides7 yıl önce
akp nin seçmeni ortada bırakması
AKP 23 Haziran seçimlerinde oy kullanmaları için istanbul'a taşıdığı seçmenleri, seçim sonucunun ardından ortada bırakma durumudur. bir seçmen durumu gazeteci SÜLEYMAN ÖZIŞIK a şöyle özetlemiştir; Sosyal medyada beni takip eden bir vatandaş yazmış. … devamını gör
G
guvectekarides7 yıl önce
akp nin seçmeni ortada bırakması
AKP 23 Haziran seçimlerinde oy kullanmaları için istanbul'a taşıdığı seçmenleri, seçim sonucunun ardından ortada bırakma durumudur. bir seçmen durumu gazeteci SÜLEYMAN ÖZIŞIK a şöyle özetlemiştir; Sosyal medyada beni takip eden bir vatandaş yazmış. … devamını gör
G
guvectekarides7 yıl önce
beyaz saray
bu isimli kebapçı var izmir bucada.
G
guvectekarides7 yıl önce
pazar günü sisi mi diyeceğiz binali mi
Cb direk konuya vasıl oldu Şöyle ki: "pazar günü sisi mi diyeceğiz binali yıldırım mı?" Not: kim ne der bilmem. istanbul seçmeni olsaydım "imamoğlu" derdim. Bu arada sorayım: burda selası okunacak mursi kim oluyor? Binali mi? Lafın nereye gide… devamını gör
G
guvectekarides7 yıl önce
pazar günü sisi mi diyeceğiz binali mi
Cb direk konuya vasıl oldu Şöyle ki: "pazar günü sisi mi diyeceğiz binali yıldırım mı?" Not: kim ne der bilmem. istanbul seçmeni olsaydım "imamoğlu" derdim. Bu arada sorayım: burda selası okunacak mursi kim oluyor? Binali mi? Lafın nereye gide… devamını gör
© copyright 2005 - 2026