bugün
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti7
- bu dünyaya çocuk getirmek8
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam7
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- tecavüze ceza önerisi7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- insan nüfusu azaltma çalışmaları3
- erkek olmanın çok zor olması5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir5
- ölümüne galatasaraylıyız2
- anne baba özlemi3
- ctrlx abla12
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- sözlük kızlarının ayak falları7
- coco star5
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz4
- ai ai diyen yazar3
- sözlük kızlarının kombileri7
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- ben aslında kızım7
- her gün mastürbasyon yapmak hastalıklı mıdır2
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- yazarların en muhteşem özelliği5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- antipanik8
- hard seven kız3
- oytunkaran'ı özlemek6
- evlenmenin azalıp boşanmanın artması3
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- kitap okuyan erkek9
- gocu31
- 0 0 8'in sözlüğe gelmesi3
- hurma2
- o son birayı içmek5
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- cilgincapkin7
- özgür özel7
- uyku öncesi ritüelleri2
- başbiraderin edirneli olması2
- rastgele diyalog etkileşimi3
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- hiç bir kızla arkadaş olmamak2
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- silvermist8
- en köylü özelliğiniz3
entry'ler (39)
itiraf ediyorumm ama etmıyorum
doğadan o denli soyutlanmıştır ki bu sekilde davranır
saçma sonuç olmus dedıgım bi sonuc zinciri.
barış gelinin başına gelenleri düşündükçe dahada soğudğum bir eylemdir.
bir gün sonra lys başvuruları başlayacağı için komik bir durumdur.
ingiltere
2de st. andrews üniversitesi'nde yapılan bir araştırmaya göre , insan gözüne siyah yada gri renkte görülebilecek bir bitki örtüsü evrendeki ,'kızıl cüce ' diye adlandırılan yıldızların çevresindeki gezegenlerde gelişmiş olabilir
görece soğuk yıldızlar olan 'kızıl cüceler' evrendeki en yaygın yıldız türleridir . bunların birçoğunun çevresinde gezegenler dolaşıyor ve bazılarında yaşam belirtileri görülebileceği düşünülüyor . ama st. andwers üniversitesi'nde yapılan yeni araştırma bu gezegenlerdeki yaşamın biraz farklı olabileceğini gösteriyor .'kızıl cüce'lerin karanlık olması yüzünden , yakınındaki gezegenlerde bulunan bitki örtüsünün mevcut olan tüm ışığı toplayacak biçimde evrim geçirmiş olabileceği kaydediliyor .
ayrıca uzaydaki yaşanabilir gezegenlerden bazılarının iki yada daha fazla yıldızın yakınında bulunabileceğine dikkat çeken araştırmacılar , bunların bazılarının kızıl cüce , bazılarının bizim güneşimiz gibi olabileceğine işaret ediliyor.
bunun da bir gezegende farklı bitki örtüsü yaratabileceği ,siyah bitkilerin 'kızıl cüce'lerden ışık alabileceği, daha parlak renklerdeki çiçeklerinse güneş benzeri yıldızlardan yayılan ışıktan besleniyor olabileceği düşünülüyor.
2de st. andrews üniversitesi'nde yapılan bir araştırmaya göre , insan gözüne siyah yada gri renkte görülebilecek bir bitki örtüsü evrendeki ,'kızıl cüce ' diye adlandırılan yıldızların çevresindeki gezegenlerde gelişmiş olabilir
görece soğuk yıldızlar olan 'kızıl cüceler' evrendeki en yaygın yıldız türleridir . bunların birçoğunun çevresinde gezegenler dolaşıyor ve bazılarında yaşam belirtileri görülebileceği düşünülüyor . ama st. andwers üniversitesi'nde yapılan yeni araştırma bu gezegenlerdeki yaşamın biraz farklı olabileceğini gösteriyor .'kızıl cüce'lerin karanlık olması yüzünden , yakınındaki gezegenlerde bulunan bitki örtüsünün mevcut olan tüm ışığı toplayacak biçimde evrim geçirmiş olabileceği kaydediliyor .
ayrıca uzaydaki yaşanabilir gezegenlerden bazılarının iki yada daha fazla yıldızın yakınında bulunabileceğine dikkat çeken araştırmacılar , bunların bazılarının kızıl cüce , bazılarının bizim güneşimiz gibi olabileceğine işaret ediliyor.
bunun da bir gezegende farklı bitki örtüsü yaratabileceği ,siyah bitkilerin 'kızıl cüce'lerden ışık alabileceği, daha parlak renklerdeki çiçeklerinse güneş benzeri yıldızlardan yayılan ışıktan besleniyor olabileceği düşünülüyor.
Kriptoloji oklurken gırdım şimdi tıp istiyorum.
Yaşar Kemal ''ince Memed''
'y'
'g'
's'
'g'
's'
dünya dışında bulunan gezegenlerde yetişen ve zayıf yıldız ışığından beslenen bitki türüdür.
üniversiteyi kazanamamış veya daha iyi bir bölüm istediği için gitmeyen öğrencilerin üniversteye giden arkadaşlarının arkalarından bakma halidir. Acı bir durumdur.
yazcak bişey bulamayanların entry girmek için inciden laf almasıdır.
memeli bir kuş türü gagalı ancak memeli sınıfında.
bu gün başlayacak olan şampiyonadır .
türkiyede yapılacaktır .
türkiyenin maçı da saat dokuzdadır duyurulur.
türkiyede yapılacaktır .
türkiyenin maçı da saat dokuzdadır duyurulur.
bazı insanların dalga geçtiği bazılarınınsa ciddi ciddi yazdığı saçma ötesi bir yorumdur .
24 entry girip hala sol sütunda çaylaksınız yazınısı görüp bozulmaktır.
şirketlerce sömürülen zavallı kişinin bu yük altında çektiği ızdırabı azaltmak için ona iyi davranmaktır.
soylenen buyuk yalanlardan biridir .
o zamana kadar yüz verdiği halde onunla oynamak isteyen kızın sözleridir.
o zamana kadar yüz verdiği halde onunla oynamak isteyen kızın sözleridir.
insan değildir saygı duyarım bünyesi sağlamdır.
picin pişkinlikten kurumuş halidir .yaş bi tarafı kalmadığı için kendisi yaş iken eğilemez.