bugün

entry'ler (39)

sözlük yazarlarının itirafları

itiraf ediyorumm ama etmıyorum

küçücük böcekten korkan devasa insan

doğadan o denli soyutlanmıştır ki bu sekilde davranır

2011 ygs sonuçları

saçma sonuç olmus dedıgım bi sonuc zinciri.

otostop ile türkiyeyi gezmek

barış gelinin başına gelenleri düşündükçe dahada soğudğum bir eylemdir.

henüz ygs nin açıklanmaması

bir gün sonra lys başvuruları başlayacağı için komik bir durumdur.

kara bitkiler

ingiltere
2de st. andrews üniversitesi'nde yapılan bir araştırmaya göre , insan gözüne siyah yada gri renkte görülebilecek bir bitki örtüsü evrendeki ,'kızıl cüce ' diye adlandırılan yıldızların çevresindeki gezegenlerde gelişmiş olabilir
görece soğuk yıldızlar olan 'kızıl cüceler' evrendeki en yaygın yıldız türleridir . bunların birçoğunun çevresinde gezegenler dolaşıyor ve bazılarında yaşam belirtileri görülebileceği düşünülüyor . ama st. andwers üniversitesi'nde yapılan yeni araştırma bu gezegenlerdeki yaşamın biraz farklı olabileceğini gösteriyor .'kızıl cüce'lerin karanlık olması yüzünden , yakınındaki gezegenlerde bulunan bitki örtüsünün mevcut olan tüm ışığı toplayacak biçimde evrim geçirmiş olabileceği kaydediliyor .
ayrıca uzaydaki yaşanabilir gezegenlerden bazılarının iki yada daha fazla yıldızın yakınında bulunabileceğine dikkat çeken araştırmacılar , bunların bazılarının kızıl cüce , bazılarının bizim güneşimiz gibi olabileceğine işaret ediliyor.
bunun da bir gezegende farklı bitki örtüsü yaratabileceği ,siyah bitkilerin 'kızıl cüce'lerden ışık alabileceği, daha parlak renklerdeki çiçeklerinse güneş benzeri yıldızlardan yayılan ışıktan besleniyor olabileceği düşünülüyor.

ygs birincisinin söyleyebileceği sözler

Kriptoloji oklurken gırdım şimdi tıp istiyorum.

sözlük yazarlarının en son okuduğu kitaplar

Yaşar Kemal ''ince Memed''

dünyanın en rezil üçlüsü

'y'
'g'
's'

kara bitkiler

dünya dışında bulunan gezegenlerde yetişen ve zayıf yıldız ışığından beslenen bitki türüdür.

arkadaşların giderken arkalarından bakmak

üniversiteyi kazanamamış veya daha iyi bir bölüm istediği için gitmeyen öğrencilerin üniversteye giden arkadaşlarının arkalarından bakma halidir. Acı bir durumdur.

uludağ sözlüğe incisözluk başlıkları yazmak

yazcak bişey bulamayanların entry girmek için inciden laf almasıdır.

ornitorenks

memeli bir kuş türü gagalı ancak memeli sınıfında.

fiba basketbol şampiyonası 2010

bu gün başlayacak olan şampiyonadır .
türkiyede yapılacaktır .
türkiyenin maçı da saat dokuzdadır duyurulur.

ccc üşüyoruz reis ccc saçmalığı

bazı insanların dalga geçtiği bazılarınınsa ciddi ciddi yazdığı saçma ötesi bir yorumdur .

24 entry girip hala çaylak olmak

24 entry girip hala sol sütunda çaylaksınız yazınısı görüp bozulmaktır.

avealı olmayana iyi davranmak

şirketlerce sömürülen zavallı kişinin bu yük altında çektiği ızdırabı azaltmak için ona iyi davranmaktır.

ben seni arkadaş olarak görüyorum

soylenen buyuk yalanlardan biridir .
o zamana kadar yüz verdiği halde onunla oynamak isteyen kızın sözleridir.

ismail yk yı ciddi ciddi kaldırabilen bünye

insan değildir saygı duyarım bünyesi sağlamdır.

pickurusu

picin pişkinlikten kurumuş halidir .yaş bi tarafı kalmadığı için kendisi yaş iken eğilemez.
© copyright 2005 - 2026