bugün
G
gottousopp11 yıl önce
yazarların çizimleri
(img:#1814140) Yazarların kağıda ya da herhangi bir yere döktüğü çizimlerdir. Benim de bir çok çizimim vardır fakat an itibariyle can sıkıntısından çizdiğim şekil budur. Edit; ben sıraya çizdim.
G
gottousopp11 yıl önce
yazarların çizimleri
(img:#1814140) Yazarların kağıda ya da herhangi bir yere döktüğü çizimlerdir. Benim de bir çok çizimim vardır fakat an itibariyle can sıkıntısından çizdiğim şekil budur. Edit; ben sıraya çizdim.
G
gottousopp11 yıl önce
yazarların çizimleri
G
gottousopp11 yıl önce
ace sabo luffy
Harika kardeşler. --`spoiler`-- Ace öldükten sonra iradesi Sabo'ya geçti. Sabo Devrimci Liderinin ( Luffy'nin babasının) Sağ kolu. Ace Beyaz sakalın Tayfasında ayrıca babası Gol D. Roger. ~Harika kardeşler~ --`spoiler`--
G
gottousopp11 yıl önce
one piece
bir zamanlar star tv de lastik adam adıyla gösterilen. daha sonra yasaklanan anime.
G
gottousopp11 yıl önce
one piece
bir zamanlar star tv de lastik adam adıyla gösterilen. daha sonra yasaklanan anime.
G
gottousopp11 yıl önce
one piece
G
gottousopp11 yıl önce
one piece
G
gottousopp11 yıl önce
god usopp
(bkz:usopp)
G
gottousopp11 yıl önce
god usopp
(bkz:usopp)
G
gottousopp11 yıl önce
kaizoku oni ore wa naru
büyük bir one piece mottosudur. `monkey d luffy` aşağı yukarı her bölüm söyleyebilme kapasitesi vardır.
© copyright 2005 - 2026