bugün

entry'ler (4)

a haber

Ahirette bu milletin hakkını nasıl ödeyeceklerini bilmediğim kanal. insan biraz tarafsız olur be.!

Birazcık sorgulama kabiliyetleri yok kanal çalışanlarının. Milletin beynini yıkamak için ülkemizin geçmişinde büyük pay sahibi olan insanlara bile karalama kampanyası yapacak kadar şerefsizler.

rusya

Bize ekonomik ambargo uygulamaya kalktıklarında otomobil üretim fabrikaları parça eksikliğinden dolayı durma noktasına gelen ve aşırı meyve-sebze sıkıntısı çektikten sonra geri adım atan ülke.

Son yıllarda ekonomik olarak diz çökmelerini zevkle seyrediyorum.
Ana sermayesi doğalgaz olan tek yönlü bir ekonomiyle her geçen gün daha da çöküyorlar. Buna özellikle otoriter putin rejimi de eklenince kendilerini çok uzun bir süre toparlayamazlar.

berat albayrak

Kendisi iyi bir vatansever insandır.
Yalnız sayın bakanımızın enerji ve tabii kaynaklar bakanlığından hazine ve maliye bakanlığına geçecek kadar 2 alanda bilimsel araştırmalarda görev almış ve 2 alanda da uzmanlık sertifikaları olan bir insan olup olmadığını gerçekten çok merak ediyorum.

Eğer iki alanda da uzmanlık derecesinde resmi yeterlilikleri olan bir insan değilse altında başka şeyler ararım. Sonuçta 80 milyonluk ülkemizde yönetim kadrosundaki herhangi bir insanın uzmanlık alanı ne ise o alanda 'resmi' yeterlilik belgeleri olmaması kabul edilemez ki bu çok çok büyük bir suçtur.

majör depresyon

Kendisiyle yakında 4. yılımızı kutlayacağımız hastalıktır.

Son günlerde bana verdiği zarar zirve noktalara gelse de sağolsun beni hiç yalnız bırakmıyor, öldürmüyor ama yaşatmıyorda.

En kötüsü de sahip olduğum zevklerin göz göre göre benden uzaklaşmasını çaresizce izlemek.

Ne demiştik?
-Öldürmüyor, ama yaşatmıyorda.
Ve son olarak evrimin verdiği insanın içindeki umut ve yaşama iç güdüsü bir şekilde hayata devam etmenizi sağlıyor. Ne demişti reis?
Bir umutur yaşamak.
-SEDAT PEKER.

Gerisi mi? Sanırım yürüyen ölüler gibi yaşamaya devam ediyorsun. Bazen trafik ışıkları bile sana düşman oluyor.

Ne diyordu reis şarkılarında?
Ne gün bu ne gece, arafta mı hep insan?
-ŞANIŞER.

Ben mi? Trafik ışıklarına küfür etmeye devam ediyorum. Herneyse daha fazla yazmaya bile takat ettirmeyen bir hastalık.
© copyright 2005 - 2026