bugün

entry'ler (1)

sanal ofis

tam anlamıyla maliyetlerimi nredeyse sıfıra çekmeme yardımcı olan yeni nesil bir uygulama!

dostlar, sanal ofis kullanan bir girişimci olark edindiğim deneyimi sizinle paylaşmak bana farz oldu. Kuluçka mrkezi günlerinin ardından sıra geldi şirket kuruluşuna, ancak bunun için resmi adres göstermem şarttı. Ya evimi gösterecektim -bu durumda bilenler bilir aylık stopaj doğacak ve de mahremiyetim kalmayacak- ya fiziki bir ofis tutacaktım -aynı şekilde kira+ stopaj + elektrik + su vs. birkçok gider kalemi söz konusu- ya da sabit bir ofis tutacaktım -ki yine benzer şekilde giderler çokça.

baktm malliyetleri koyunca alt alta olacak gibi değil, hele ki benim gibi yazılımcıysanız, fiziki bir ofise de ihtiyacım yok, bana her yer ofis. Sanal ofisleri duydm, biraz araştırdım. Farklı alternatifler var elbet ancak sanırım adı çekti beni Olmadık Ofis diye bir yer çıktı karşıma, 100tlyi de görünce atladım tabi. hem aylık yüz lira ödüyorum, hem bir taahütte bulunmuyorum, hm postalarım alınıyor, hem çağrılarım yanıtlanıyor, hem fatura alıyorum gider gösteriyorum, hem de aldığım sözleşmeyle şirketi kurabiliyorum, daha ne olsun. Ben çok memnun kaldım, linki de şöyle bırayım , benimle benzer duyguları paylaşanlara ilham olur belki...
© copyright 2005 - 2026