bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı56
- milli maçı izlemeyen erkek23
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı5
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı5
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması5
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı2
- mantı abartılmış balon bir yemektir2
- hepinizin bana aşık olduğunu düşünüyorum2
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi6
- vincenzo montella8
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu4
- onu anlatsana biraz2
- yunan adaları2
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık5
- avustralya7
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar5
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- bir kızı doyurmak7
- fas3
- anın görüntüsü20
- türkiye yapay zeka eylem planı2
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll8
- nakliyat2
- kadınlar neyden hoşlanır8
- bir kadının aşkım prensim dediği erkek olmak3
- uysaljakoben9
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi4
- bir şeyler söyle9
- türkiye10
- avustralya 0 türkiye 75
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- futbol6
- kemalizm3
- 13 haziran 2026 katar isviçre maçı3
- chp'nin hali ne olacak58
- en iyi antidepresan18
- türkiye nufusunun 3 ayda 104 530 kişi artması2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- bizim çocuklar2
- kerkük türküleri2
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- berhan şimşek2
- zall yüzünden gol yememiz5
- avustralya milli futbol takımı4
- türkiye'nin avustralya'ya 2 0 yenilmesi3
- nestory irankunda3
entry'ler (19)
verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
Karşıdan yok ya güzelsin demesini bekleyen ve egosunu şişirmeye çalışan kız davranışı.
Düşündüğü ve gördüğü her şeyi seks objesi olarak algılayan ve ateizme bok atmak için fırsat kollayan yobaz beyanı.
Yazıklar olsun
Dünya ne iğrenç bir yer oldu lan.
Dünya ne iğrenç bir yer oldu lan.
Deli raporu alan ve ortalıkta yalan yanlış bilgilerle gençlerin zihnini bulayan çakma tarihçi. Bunu izleyip Atatürk'e düşman olanlara yazıklar olsundan başka bir şey söyleyemiyorum zaten. Ha bir de bu deliyi Günümüzün en iyi tarihçilerinden ilber Ortaylı ile karşılaştıranlar var.
(bkz: Kafayı yedirten anlar)
(bkz: Kafayı yedirten anlar)
izlemenizi şiddetle tavsiye ettiğim film. içinizde biraz da olsa vatan sevdası varsa kesin seversiniz
Siz önce yurtdışındaki tek toprağımızı, atamızın mezarını, süleyman şah türbesini geri götürün yerine sonra konuşun ha bu arada 21.yüzyılda silahını bile amerikadan alan bir devlet olarak sarayında keyif çatan birini izleyip saçma saçma konuşmak ne kadar doğru hiç bilmiyorum
Vikings ve Breaking Bad tavsiyemdir. izlemeden ölmeyin
Erkin koray - Sarhoş gibiyim
Evet hala erkin abimizi dinliyorum çünkü üstadlar şarap gibidir zaman geçtikçe değerlenir.
Evet hala erkin abimizi dinliyorum çünkü üstadlar şarap gibidir zaman geçtikçe değerlenir.
Halit kardeşimizin oynadığı muhteşem dizilerden biri daha. Fragmanı tüylerimi diken diken etmiş bayrağı öpen çocuk gözümden iki damla yaş gelmesine sebep olmuştur. umarım bir daha böyle günler yaşamayız.
Sözlerinden sonra 21.yüzyılın hitleri olacağını düşündüğüm kimse. Dünya düzenini sarsacak gibi geliyor. Yine de demokratik bir seçim sonrası başa gelmiştir. Hayırlı olsun ne diyelim.
Cüneyt Arkın ve Ediz Hun'dur zannımca. Cüneyt beyin keskin bakışları bunu kanıtlar niteliktedir.
Sebebi bilimin gelişmesiyle insanların gerçeği anlaması ve insanları oyalamak için kullanılan din yalanını farketmesindendir.
Hanımcağızı elde edemeyince hemen bok atan erkek tipi.
(bkz: kedi uzanamadığı ciğere pis der)
(bkz: kedi uzanamadığı ciğere pis der)
"Ulan ya delik çıkarsa ?" deyip almaktan vazgeçtiğim şey. Çorapla işini görmek gibidir. Sonra sabahın 7'sinde sevgilinizle ertesi gün hapı aramayın.
Birlikte geçirilen anıların bulunduğu bir fotoğraf albümü onu mutlu edecek ve duygulandıracaktır.
Gizlice her boku yapan kişidir, sahte müslümandır. Hani hoşgörü diniydi lan islam ? Sizene lan milletin içkisinden ?
Diyanetin öz kıza karşı şehvetin normal olduğu kanısında fetva verdiği bir ülkede gayet normal karşılanabilecek bir olay. Yine de genellememek gerek.
Akpnin yalakçısı olduğunu düşündüğüm kimse. Bir insan bi hırsızın her dediğini onaylar mı lan ?