bugün
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur21
- koklayarak öpmek17
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- dünya52
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması12
- sigara içelim mi7
- bir şey söyle8
- çocuğuyla birlikte dans eden vajinası belli anne4
- fatma betül sayan kaya14
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri10
- akp kazandı11
- özlemek4
- çalıyor ama çalışıyor5
- yalnız erkek sayısının patlaması10
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- erzurumda sokak hayvanı beslemenin yasaklanması3
- gocu32
- uyuyamama nedeni5
- geceye bir şarkı bırak4
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- morkstar yazdı bunu12
- koklayarak insan tanımak7
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- anın görüntüsü28
- iphone'a ekran koruyucu takanlar beni ürpertiyor2
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- siyahi peygamber olmaması8
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- sözlüğün en güzel kadını26
- sözlükteki herkesin tarafını tutmak istemek5
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- sözlükteki anlık online sayısı3
- 26 eylül 2026 ahmet şık tweetleri2
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir3
- amerika birleşik devletleri28
- ilk buluşmaya 100 tl ile gelen erkek4
- gocunun elleri9
- şuan dinlediğin şarkı8
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- beyaz ölüm2
- morkstar11
- sözlüğün embesillerle dolu olması8
- akşam akşam canın kahveli yaş pasta çekmesi6
- ecevit denince akla gelen şeyler29
- avrupa11
entry'ler (3)
Dünyevi çıkarları için dini kullanan, derin düşünmeyi bilmeyen ufku dar insanların din algılarını yöneterek şahsi çıkar elde eden, Kur'an'ı hep yüzünden okumayı sevap zanneden ama açıp da bir kez olsun mealini anlayarak okumamış olan nüfus kağıdı Müslümanı kitleleri şark kurnazlığıyla peşinden sürükleyip sırtından para, makam, mevki, itibar gibi çeşitli kazançlar elde eden ve kanaatimce islam düşmanlarından daha tehlikeli olan kişilerdir. Evet daha tehlikelidirler çünkü diğeri göstere göstere zarar verirken din istismarcıları dine, ümmete, islam alemine hizmet ediyormuş gibi görünüp daha feci zarar verirler. Örneğin an itibariyle tam 6 yıl önce bu tiplerin neler yapabileceğini, ne kadar ileri gidebileceğini gördük. Demem o ki gençler; dininizi kendiniz öğrenin, Allah kitap göndermiş, bir zahmet açıp okuyun, anlamaya çalışın, rivayetlere değil ayetlere itimat edin. Dininizi de dünyanızı da kurtarmış olursunuz. Allah hepimizi nimet verdiklerinin yoluna iletsin, gazaba uğrayıp sapıtanların yoluna değil. Gece duamızı da ettik, yatalım gari.
Millet ittifakı adayı olursa kaybetmesi muhtemel şahıstır. Keşke Mansur Yavaş'ı aday gösterseler, kafadan alır
Kamu personeline dil bildiği için ödenen kuş kadar ücrettir. Kuş kadar diyorum çünkü A2 düzey ingilizce yds sonucum icin aylık 300 lira alıyorum Temmuz ayı itibariyle. Bir de bu puani alanlar ne konuşur ne yazar, azcık anlıyor diyenler için açıklayayım: Yds sınavında National geographic dergilerinden ve bilumum bilimsel makalelerden seçilmiş koca koca metinler var. Zahmet edip bakarsa arkadaş geçmiş yılların sorularına kendisi de görecektir. Bir sütun paragraf, bir sütun soru görürsünüz. Öyle puani alan ne konuşur ne yazar demek en hafif tabirle haksızlıktır, hatta cehalettir. Her 5 senede bir giriyorum ben ve en son 2018'de girdiğimde 3000 soru çözdüm, sonuç 93,75. Çünkü dil nankör, köreliyorsun zamanla. 40 yaşıma yaklaştım hala sınava giriyorum ve hâlâ ders çalışıyorum evet. Asıl amaç kişisel gelişim tabi, ama bugünün şartlarında yıllık 3600lira da ekstra gelir elbette. Neyse 2023'te gireceğim yds için biraz daha soru çözeyim ben en iyisi