bugün
- hikayeyi devam ettir54
- 31 yaş sendromu4
- arkadaşlar iyi geceler4
- geceye bir şarkı bırak14
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- çekirge6
- sokakta kavga teknikleri15
- mezoterapi11
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak13
- üç harflilerden korkmak6
- flörtün ev adresinizi öğrenmesi3
- çıplak ayakla hamam böceğine basmak3
- tai lung26
- sözlük yazarlarının saatleri10
- kavganın kazananı yoktur6
- enteresan neden kavga yok6
- arkadaşlar bakar mısınız28
- kızılcık şerbeti yeni fatih2
- pişi olsa da yesek2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- sigara 1000 tl olsa bile içerim4
- çıplak ayakla lego parçasına basmak2
- vakıf üniversiteleri3
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- ilk buluşma3
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- sedef adası4
- sevgilinin bir vuruşta soğanı ikiye yarması3
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak8
- adalarda bisiklet sürmek4
- kürk giyen erkek6
- evreşe yollarını dar olmaması4
- türklerin islama göre yaşamaması5
- nickten isim tahmini yapmak72
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- uysaljakoben17
- nesrin doğan doğanlar çelik dövme2
- diyojen den fıçı bira istemek3
- 28 temmuz 2026 depremi3
- filozofların aileden zengin oldukları gerçeği3
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- devlet aklı2
- usualsuspects'in yazlığında tatil yapmak2
- zaman baba10
- aradığınız hiçbir şeyi bulamadığınız büyük şehir2
- house of the dragon3
- tbmm'nin çalışma takvimini uzatması2
- köy evinde sex yapmak4
- yeni parti48
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
entry'ler (97)
Yeşil deniz tabikisi de ben daha doğal daha samimi aşkı böyle güzel anlatan bir dizi görmedim aikideş.
Diye bişey yoktur. Zinadır bu. Cezası da ateştir. 7 büyük günahtandır. Toplumun normalleştirdiğine bakmayın. Hayatınızı miker bu günah.
Ne türk ne de gavurdur. Çerkezler çerkezdir.
Ulan bir aydır hala lanetli hesabım. Daha kaç gün sürecek bu işkence!!?
Hala çaylak olan yazardır. Enteresandır üzerinde büyük bir oyun döndürülen yazardır.
E biz bunları yazdık daha önce diğer mecralarda belirttik yemediğimiz linç kalmadı. Ülkenin en huzurlu en sakin şehridir. Ayrıca şu sıralar aynı zamanda ülkenin en güvenli bölgesidir.
Adamın derdine bak arkadaş. Ülkenin yarısı kırılıyor bu akıl fukarası fitbol fanatiğinin derdi de Ramos. Tebrik de edelim mi kardeş. Senin o Ramos dediğin adam ülkemizle ilgili farkındalık yaratacak bişey yazıp çizmiş mi sosyal medya hesaplarında umursuyor mu koskoca türk halkını da ülkenin en zor gününde tek vasfı top oynamak olan ispanyol kekoyu buraya taşıyorsun.
Beni unutan yazardır. Ulan ben de çaylak edildim hiç kıymetimiz yok mu bizim
Biri amatör eğlendirir diğeri ise hayal kurmayı sevenlerin, hayal gücü kuvvetli kişilerin tercih edeceği harika bir seyirliktir.
Biri amatör eğlendirir diğeri ise hayal kurmayı sevenlerin, hayal gücü kuvvetli kişilerin tercih edeceği harika bir seyirliktir.
He lan yazın her yerden çıkıyordu bu sempatik vatandaş. Bazı şerefsizler yüzünden küsmüş olsa gerek ki hiç sesi sadası yok.
Ülkemizin reisi cumhurunun sözlüğün mafyası Frank lucası görünce mübarek ağzından dökülecek hitaptır.
Benim için yazdığın entiriyi kaç kişinin gördüğünü görebilmektir. Bu özelliği tek burada gördüm. Ne ekşide ne normal sözlükte ne de kutupta böyle bişey yok. Uludağa büyük bir artı katıyor bu özellik.
Bütün liberal kardeşlerimi bekliyorum bu başlığın altında büyük sohbetler dönecek biiznillah.
Kesinlikle yazmayın baylar. Ağır troll bir arkadaşımız. Biraz önce kendisine yazarak foyasını ortaya çıkardım.
Utanmıyor musunuz lan ibneler ekşideki başlıkları buraya taşımaya.
Lichess teki nickim de aynı. Kendine güvenen gelsin.
Son yıllarda ülke insanının düşünüş yapısına ve profiline bakınca emin olduğum gerçektir. Ülkede öyle bir algı oluşturuldu ki sanki suriler pakiler gelmeden önce hiç tecavüz taciz olmuyordu. Özgecan Aslan cinayetini işleyen haysiyetsiz de afgandı değil mi sayın ahlak memurları. Afgandan Pakistan'da gelenler bir de bizimle aynı dinden demek ki israilli Yahudiler doluşsa ülkeye kim bilir neler yaşanacak. Şu saatten sonra bana kimse hitler ırkçıydı yok Amerika'da ırkçılık var demesin. Maalesef dünyanın en büyük ırkçıları her ne kadar türk olmaktan gurur da duysam da türklerdir.
(bkz: türkçülük) (bkz: hüseyin nihal atsız)
(bkz: türkçülük) (bkz: hüseyin nihal atsız)
Ülkemize gelen Afgan ve pakilere ırkçılık yapanların görmezden geldiği durum.
Benim olduğum yerde ktç ancak karton toplar.