entry'ler (1)

islam kan vahşet ve terör dinidir

Yahu hepiniz kendi kafanızdan konuşuyorsunuz. Şunu bilin dünya öyle oyun bahçesi değil. Ben ilkokulda "her yer çiçek, her insan kardeş olsun." şarkılarını duyardım da beğenmezdim. Adam yukarıda demiş onları desteklemek için söylemiyorum, müslümanlar o örgütleri kabul etmiyor diye yahu onlarda kendilerini müslüman sayıyorlar ki doğrudur ve onlarda fiillerinde Kur'an ve hadislerden delil getiriyorlar. Sonra başka bir garip demiş Amerika'nın yaptıkları müslümanların yaptıklarını haklı kılarmı diye. Cevabını yaşarsa vakti gelince kendi verir anlayınca. Sonra islam'ı kötü körüne diye isimlendirmiştirki bir müslümanın islam'ın her dediğine kabul etmesi için her şeyde kendisinden başka hiçbir kimsenin bilemeyeceği kadar delili vardır. Sonra başkası demiş islam ne çektiyse bunlardan çekti. Öncelikle islam hak ise ki yemin ederim öyledir o bir şey çekmez. ikincisi garip olan dünyadaki herkesin müslümanlara saldırması ve suçun onlara yine postalamasıdır ki ben hala bu saçmalığı çözemedim. Başkası demiş islam 50 yıl sonra bozulmuş bence onun ağzı bozulmuş ne dediğini bilmiyor. Diğeri demiş yahudilik hristiyanlik öylemi bir hristiyanlikin Yahudilikte bir farkı kalmamıştır ilk cikisindan 50 sene sonra iki yahudiye merhametli diyen vicdansızdir. Diğeri kör ölüleri adam gözü bağlıları rezil saymıs. Hakya ölü bile gözü bağlıysa kör dermiş. iradesini iyi kullanıyor ama millete maletmese bari neyse. Diğeri demiş o hariciliktur. islam selamet dinidir ama cihat yerine göre farz olur şimdi olduğu gibi. ikincisi islam'da dünya önemli değildir çünkü zaten kâfirler ebedi sonsuz kesilmesi bitissiz acıklı elemli yakıcı bir ateşe gireceklerdir..........