bugün
- ağlamamak için kendini tutmak7
- en iyi simit hangi şehirdedir16
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması6
- ctrlx22
- hiç tadın tuzun olmaması3
- içim yanıyor be sözlük7
- memelerini okşarken kız nasıl inler4
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- gürcistan22
- hewal ebo18
- sözlükte kesme işareti olmaması3
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın5
- ismail alpen'in yazılımcı olduğu gerçeği3
- türkçedeki garip kelimeler2
- hoşlanılan kızın sevgilisi olduğunu öğrenmek3
- borcunu ödemeyen insan3
- mutlakbutlan2
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- türk düşmanları4
- beşiktaş'ın uefa avrupa ligi rakibi2
- sözlüğe gelmesi gereken mükemmel şeyler2
- kuran da namaz yok21
- ilgi isteyen kız16
- yürüyememek2
- asansörde kalmak7
- eşek mi eşşek mi egzoz mu egsoz mu2
- lahmacunu elle yiyen kız13
- sevilen kızın zort diye ossurması4
- gocu12
- aylık 411 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- togg'un tekerleğini öpen çomar3
- tanrı türkü korusun3
- sözlükte kavga etmek6
- cendere calarken entry girmek4
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- yaşar nuri öztürk4
- 6 ağustos 2026 hradec kralove beşiktaş maçı2
- saçımı boyadığıma pişman olmam2
- erkek eti gurmesi4
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- zall'ın sözlükten kaldırması gereken şeyler3
- goooooool gol gol gol gooool2
- abdullah öcalan7
- dr mehmet akif nacar2
- ben osmanlı torunuyum diyen tip2
- bir sırp filmi2
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- arkeoloji bölümü5
- biyolojik antropoloji5
entry'ler (17)
sabah bir program var canlı yayınlanan, adını bilmiyorum ama sunucusu fulya akbuga. hoş sohbetler oluyor, denk geldim mi takılıyorum valla. gerçi tam evden çıkış saatime denk geliyor, o yüzden yarım kalıyor genelde. tekrarı var mı acaba?
Güllerin Savaşı dizisinde oldukça başarılı bir performans sergilemektedir. Ileriki bölümlerde kendisini ağır bir makyaj ve topuklu ayakkabılarla göreceğimizi tahmin etmekteyiz..
Bence gerçekten güzel dizi kabul edin. Sürükleyici, renkli.. Farklı pek çok karakter ve alt olay örgüsü var. Oyuncular, -özellikle Damla Sönmez çok doğal ve başarılılar.. Senaryodaki diyaloglar da çok gerçekçi ve hayatın içinden. Sanki yazan kişi psikoloji eğitimi almış gibi. Insan duygularını güzel ifade ediyorlar. Tabii detaylara bakmayıp ve bunun bir dizi olduğunu unutup eleştirmeye kalkarsanız, pek çok saçma şey de bulabilirsiniz.
Adam zeki...
Eylül'de geliyor! Yaşasın!
Yeni şubesi, Speakeasy alt başlığıyla Güvenlik caddesi ve Mesnevi sokağın kesiştiği yerde birkaç ay önce açılmıştır. Bahçesi, konsepti ve menüsüyle çok güzel bir mekandır.
Eski ve yeni halleri görüntülerini yeni gördüğüm spikerdir. O nasıl bir estetik hiç anlamadım. Burnunu mu yaptırmış, yüzünü mü gerdirmiş? Eski hali daha sempatik ve doğal orası kesin. Yeni hali ise şuh ve cool.. Ayrıca geçen gün israil'in Gazze'ye düzenlediği operasyon sonrası canlı yayına başlamış ancak evden zorla stüdyoya getirilmiş havasında, yüzünden isteksizlik akan bir yayın yapmıştır.
Tam bir pembe dizi.. Oyunculuklar yapmacık ama ortalama dizi seyircisine hitap ediyor.
Sesi gibi sahne performansı da müthiştir.
Saçlarını arkadan sıkıca tutturup topuz yapsa harika olacak, yüzü gözü de açılacak.
Başarılı ve düzeyli spiker.. Yalnız arada gülse filan.. Bazen çok ciddi kalıyor
Yaptığı penguenliklere rağmen kesinlikle NTV'den daha iyi bir haber kanalıdır. Yalnız geçen gün Vahe Kılıçarslan'ın sunduğu programı görünce penguen görmüşten beter oldum! Oldu olacak Nihat Doğan'ı, Safiyeyle Faik'i filan da alsınlar kadroya...
BBG ve Survivor'ı karıştırmışlar, içine de Gelinim Olur Musun'dan tipler koymuşlar, hepsini çorba yapıp gemiye bindirdikten sonra bu format tutmaz, tam bir ölü doğum vakası diyerek adını da Alabora koymuşlar.. Öyle yani
Ankara'da hiçbir işe yarar icraatını göremediğimiz garip şahsiyet. Fringe birimi tarafından gelmişi geçmişi, özellikle çocukluğu araştırmalı...
Yeni albümün adı 'The Endless River'. Heyecanla bekliyoruz!
Film direkt kötü. Oyunculukların yapmacıklığı ve senaryonun yavanlığı öne çıkan özellikleri. Bunun dışında uçakta geçen filmlerden hoşlananlar için belki bir vakit geçirme vesilesi olabilir. En azından uçağın normalde görmediğimiz bölümlerini görüyoruz; bir de fazla uzun sürmemesi cazip tarafı. Tam bir 3. sınıf video filmi ama tabii türün meraklısı için her şeye rağmen ilgi çekici olabilir. Gerildim mi izlerken? Evet, gerildim!
Dişini fırçalamak, burnunu çekmek, ruj sürmek...