bugün
F
fulltimecoffeedrinker2 yıl önce
doğum kontrol hapı alan kızın namusu
normal bir işi olan, biriktirdiği iznini yaz tatiline adayan ve haklı olarak o tatilin her bir gününde denize girebilmek isteyen kızın namusudur.
F
fulltimecoffeedrinker3 yıl önce
solcuların birbirlerini döneklikle suçlaması
dincilikten milliyetçiliğe, milliyetçilikten cumhuriyetçiliğe, cumhuriyetçilikten şeriatçılığa, şeriatçılıktan demokrasi kahramanına dönüşen sağcıların kuru gürültürüdür.
F
fulltimecoffeedrinker5 yıl önce
sugar daddy
zengin yasli adamlarin 18-25 yas arasi maken hatunlari parayi bastirip eve kapamasi durumunda, cevreden onlara takilan isimdir. o eve kapadigi kizin `sugar daddy` sidir artik. günler su gibi akip gidecektir onunla birlikte. (sugar daddy ya da sugar … devamını gör
F
fulltimecoffeedrinker5 yıl önce
çalışan kadınların fuhuşa temel oluşturması
(img:#2060527)
F
fulltimecoffeedrinker6 yıl önce
kızların beyni var mı sorunsalı
goruyorum ve arttırıyorum. (img:#2009907) sahsen beynini kullanan sayılı insan gördüm
F
kadın olmak
tek bir durum, yada durumlar bileşeni değil, binlerce durumun peş peşe yada iç içe yaşandığı bir süreçtir kadın olmak. ergenlikte çok önce kız çocuklari ile erkek çocuklarına öğretilmeye başlanan cinsiyet rolleri ile şekillenmeye başlar. erkek çocuk … devamını gör
F
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
F
geceye bir güzel bırak
(img:#1807797) Solmaz çiros.
F
telefoncu ekrem ii
Kaliteli yazılarini okumadan güne başlayamiyorum. Aramızda olduğunu biliyodum tekrar hoşgeldin.
F
kadınların erkeklere güvenmeme sebepleri
(img:#1968305)
F
kadınların erkeklere güvenmeme sebepleri
(img:#1968305)
F
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
F
canım çaylak olmuşsun
(img:#1968017)
F
internet
amerikan savunma sanayisi tarafından arpanet olarak temelleri atılmış günümüzün en kocaman iletişim aracı.
F
ona bir şey söyle
Bir daha asla geri dönme! Özür dileme benden! Çünkü sen sevmek nedir bilmiyorsun.
F
© copyright 2005 - 2026