bugün
- gelecek partisi'nin kapanması7
- japonya20
- üşüyen erkek5
- selçuk bayraktar'ın siyasete atılması7
- çocuklarin ve ergenlerin manifest aşkı5
- sağa sinyal verip sola dönmek6
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- ketçap aromalı ruffles2
- mal varlıklarınız nelerdir3
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin14
- sabahın köründe entry giren işsizler3
- battal gazi3
- klima çarpması4
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması7
- günaydın sözlük uyanın artık2
- silah çekildiği zaman patlar3
- gürcistan25
- ağlamamak için kendini tutmak12
- prensesler gibi uyanmak3
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması2
- kırgızistan8
- sabaha bir şiir bırak2
- ctrlx22
- ahmet davutoğlu4
- geceniz nasıl geçiyor7
- çin8
- latin atasözleri6
- hewal ebo18
- aslında hayatta yapayalnız olmamız8
- kuran da namaz yok21
- geceye bir şarkı bırak17
- sözlüğün aniden sessizleşmesi5
- lahmacunu elle yiyen kız14
- sözlük yazarlarının çocukları olsa ne yaparlardı6
- suca suruklenen cocuk8
- yeni yazarlara öneriler3
- ilgi isteyen kız16
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- erkeklerden hayır gelmeyeceğinin anlaşıldığı an4
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- antalya şu an 28 derece4
- tez yazmak4
- cep telefonu4
- alison blaire2
- içim yanıyor be sözlük7
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- hikayeyi devam ettir52
- nickten isim tahmini yapmak71
- birader yazarlar birader bay beylerdir3
- gelibolu da yaşamak vs çanakkale merkez de yaşamak5
entry'ler (49)
an itibarıyla tuzlu fıstık yiyorum şekerim.
bu sözün yüceliği karşısında mahvoldum gece gece.
inanmayın, geceleri kısık sesle alizade dinliyor.
Menemen yumurtalı mı olur yumurtasız mı?
ya sikicem gece gece karışık çalmadayken çıktı aniden, saat 01.46 da murat yılmazyıldırım'ın sesini duymaya hiç hazır değildim, murat yılmazyıldırım'ın sesini duymadan önce takriben bi' 10-15 dk hazırlanmak gerektiğini herkes bilir. ouuf.
ahmet, dilara'ya 20 cm olduğundan bahsedersen yüzünü gösterebilir bence, yanlış bir yol izliyor olabilirsin.
villada yaşamayı hayal ederken bile masraflı olduğunu, zor temizleneceğini falan düşünenlerin asla villada yaşayamayacağı gerçeği.... bu villalar, sizler için değil dostlar...
hümeyra'dan geceyi neyleyim şarkısı cnms. link mink de bırakmıyorum uğraşamam.
yok ihtiyar ben iced pumpkin spice latte içeceğim.
kızın sevdiğini tavlayarak durumu içinden çıkılmaz bir hâle sokabilirisin. heyecanlı olur.
25 yıllık ömrümde bundan daha kötü, daha rezil bir hırka görmediğimi rahatlıkla söyleyebilirim. kesinlikle almalısın...
ak partiden önce annem de yoktu benim, bizzat ilçe teşkilat başkanı evimize gelip annemi lego gibi üst üste dizdi gitti de öyle bir annem olabildi. allah onlardan razı olsun ne diyebilirim ki...
onu da piç ederiz gibi. vermeyiniz tşk.
bu başlığı açanı düşünüp 38 çekiyoruz.
bu başlık bir erkek.
keman sesi de beni duyabilirse,.... işte bu beni heyecanlandırır.
Bu markanın herhangi bir ürününü yüzünüze gözünüze sürene kadar direkt kezzap kullanabilirsiniz.
Yatak. insan uyuduğu yerde sevişmemeli, pis pis.
Kayıp balık nemo filmindeki dori karakterini canlandıran balık.
bu bir oyun reklamı. Herkesin karşısına mutlaka bir kez de olsa çıkmıştır bence.
Ben artık bu reklamı görmeye tahammül edemiyorum. Kendimi vicdani olarak sorumlu ve sorunlu hissediyorum. Başlarda yeşil saçlı evsiz mi olur diyordum ama bu konseptte sürdükleri her yeni reklamda mağduriyetin dozu arttıkça artmaya başladı, kadının kızı kucağında köpekle karlar içinde ağlıyor falan. Çok fena oluyorum artık. Bu ailenin yardıma ihtiyacı var. Oyunu indirip onları sıcak bir eve yerleştirecek, kızını okula yazdıracağım, dolaplarını yiyecekle dolduracak ve bayanın saçının rengini içinde bulunduğu durum adına daha makûl bir renk yapmasına ikna edeceğim. Bb.
Ben artık bu reklamı görmeye tahammül edemiyorum. Kendimi vicdani olarak sorumlu ve sorunlu hissediyorum. Başlarda yeşil saçlı evsiz mi olur diyordum ama bu konseptte sürdükleri her yeni reklamda mağduriyetin dozu arttıkça artmaya başladı, kadının kızı kucağında köpekle karlar içinde ağlıyor falan. Çok fena oluyorum artık. Bu ailenin yardıma ihtiyacı var. Oyunu indirip onları sıcak bir eve yerleştirecek, kızını okula yazdıracağım, dolaplarını yiyecekle dolduracak ve bayanın saçının rengini içinde bulunduğu durum adına daha makûl bir renk yapmasına ikna edeceğim. Bb.