F
foshik dekart10 yıl önce
19 temmuz dünya fenerbahçeliler günü
yurt sathında ve dış temsilciliklerde fenerbahçe'ye gönül veren tüm fenerbahçelilerin coşkuyla kutladıkları gün.
F
foshik dekart10 yıl önce
asiri fakir adam
Silin olm şunu. Kim bilir kimin feyki.
F
foshik dekart10 yıl önce
sınav sonuçlarına olan merakın kaybolması
eninde sonunda oluşacak duygudur. bende kayboldu mesela. bi ara bakarım. açıklamazsanız açıklamayın be.
F
foshik dekart10 yıl önce
18 temmuz 2016 lys sonuçlarının açıklanmaması
insanı çileden çıkaran durum. yeter lan açıklıyosan açıkla.
F
foshik dekart10 yıl önce
lys 2016 sonuçları
An itibariyle açıklanan sonuçlardır.
F
foshik dekart10 yıl önce
renkli gözlü erkeklerin gay olduğu gerçeği
renk gibi karı kız işi olan bir şeyi bünyesinde taşıyarak ibne olduğunu beyan eden erkektir. sorsan renkli göz güzel ama ama der şimdi bunlar. ehe.
F
foshik dekart10 yıl önce
geceye bi parça hüzün bırak
F
foshik dekart10 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
F
foshik dekart10 yıl önce
monaco nun istanbula gelmek istememesi
Monaco'nun Fenerbahçe'yle oynayacağı maç için istanbul'a gelmeyi istememesi durumudur. Ayrıca bjk ve gs'lilerin de buna karşı tutumu gururlandırmıştır. (img:#1120217)
F
foshik dekart10 yıl önce
ülkücülerin gerçek yüzleri
Öğrenmiş olduk. (img:#1120106)
F
foshik dekart10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
F
foshik dekart10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
F
foshik dekart10 yıl önce
muhammed in hayatı boyunca 35 farklı eşinin olması
Azhap suresi 50-51-52-53. Ayetleri akla getirir. hz.muhammedin evlendiği hanımları: 1. hatice 2. sevde binti zem'an 3. ebubekir kizi ayse 4. omer kizi hafsa 5. huzeyme kizi zeynep 6. ummu seleme (hine) 7. haris kizi cuveyriye 8.zeyd kizi rey… devamını gör
F
foshik dekart10 yıl önce
silmarillion
fantazi türü kitapların atası olan kitap. ilk başları sıkıcı gelsede anlatım tarzı ile başlı başına bir konsept oluşturmuş ve son sayfalardaki sözlük ile ayrı bir hava katmıştır. sayfa başına 5 karakter düşse de, ki bu isimlerin çoğu bir kişiye ai… devamını gör
F
foshik dekart10 yıl önce
geceye bir duvar yazısı bırak
evet efendim; böyle bir gecenin sonunda herkes içinden gelen duvar yazılarını paylaşsın da görelim bakalım. (img:#1270093)
F
foshik dekart10 yıl önce
sabahın fotoğrafı
(img:#882826) Saat bozuk evet.
© copyright 2005 - 2026