bugün
F
firido7 yıl önce
çıkmadık candan gercekten umut kesilmez
(img:#1714278) (img:#1714279) Bu yaz asiri sicaklar yuzunden cicegimiz kurumustu ama ben ısrarla hergünü onu sulamaya devam ettim ve tekrar canlanmasini diledim ve bu sabah baktim kiii dileklerim gerceklesmis çok mutlu oldum. Demekki sona geldik … devamını gör
F
firido7 yıl önce
çıkmadık candan gercekten umut kesilmez
(img:#1714278) (img:#1714279) Bu yaz asiri sicaklar yuzunden cicegimiz kurumustu ama ben ısrarla hergünü onu sulamaya devam ettim ve tekrar canlanmasini diledim ve bu sabah baktim kiii dileklerim gerceklesmis çok mutlu oldum. Demekki sona geldik … devamını gör
F
firido7 yıl önce
yine bir sabah manzarası
(img:#1714277) Gunaydinn lütfen on taraftaki corkinliklere degil de arka tarafta kalan güzelliğe odaklanin.
F
firido8 yıl önce
15 temmuz gecesi harika bir görüntü
(img:#1710136) (img:#1710137) Burasi korkuteli balkona çıktım ve böylesine önemli bir gecedede bu güzel manzarayi paylasmak istedim. Ama çıplak gözle görüneni aktarabilseydim keske muhtesem bir görüntüydü
F
firido8 yıl önce
15 temmuz gecesi harika bir görüntü
(img:#1710136) (img:#1710137) Burasi korkuteli balkona çıktım ve böylesine önemli bir gecedede bu güzel manzarayi paylasmak istedim. Ama çıplak gözle görüneni aktarabilseydim keske muhtesem bir görüntüydü
F
firido8 yıl önce
o gemide ah ben de olsaydim
Akdenizin masmavi berrak sularinda boyle bir teknenin içinde uzun suren yolculuklar yapmak isterdim.
F
firido8 yıl önce
sevgiliyi özlemek
hayatın bütün anlamını söküp alan bir özlem. hani insanın tırnakları sökülse duyacağı bir acı varya onunla eş. özlemin vuslatla sona ereceğine inanmasa aşık,~askerlik bitip de döneceğine inanmasam yani ben~ gittiği yoldan geri döneceğine inanmasa … devamını gör
F
firido8 yıl önce
anin goruntusu
© copyright 2005 - 2026